פורסם 2007 ביולי 2518 שנים שלום, קיבלתי משחה טרמית ZALMAN ZM-STG1.רציתי לשאול איך היא מבחינת הקירור, מבחינת קלות המריחה וכו'?וקניתי את האינפיניטי האם אני צריך למרוח את המשחה גם על המעבד וגם בחלק התחתון של האינפיניטי (המרובע הזה שמתיישב על המעבד)?תודה מראש.
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים קראתי שהמשחה של זלמן קרובה מאוד (או קצת יותר או קצת פחות) לביצועים של AS5, אז אין לך מה לדאוג.
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים כשאתה קונה גוף קירור, בחלק התחתון שלו כבר יש משחה טרמית!! אל תוסיף!!!!! פשוט תצמיד את שניהם וסיימת!
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים הכי טוב יהיה להוריד את המשחה הטרמית מהאינפיניטי למרוח עליו במקום את הזלמן וגם על המעבד, זה לא טוב לערבב שתי משחות שונות.
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים הכי טוב יהיה להוריד את המשחה הטרמית מהאינפיניטי למרוח עליו במקום את הזלמן וגם על המעבד, זה לא טוב לערבב שתי משחות שונות.מחזק...
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים מחבר אוקיי, תודה לכם על התשובות. איך אני מוריד מהאינפיניטי את המשחה שיש עליו?
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים כשאתה קונה גוף קירור, בחלק התחתון שלו כבר יש משחה טרמית!! אל תוסיף!!!!! פשוט תצמיד את שניהם וסיימת! אל תטעה אמשים בBig typhoon vx אין ואני בטוח שיש עוד מספר גופי קירור שלא מגיעים עם משחה טרמית מרוחה
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים מחבר אוקיי, במקרה ויש אני לוקח אציטון ומורח אותו על המשחה ואז בא עם צמר גפן ומסיר אותה?
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים כן רק תשים לב שלא נשאר שאריות מהצמר גפןדרך אגב יש מדריך מצוין למריחת משחה בפינת המדריכים באתר
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים קודם כל תקח פיסת טישו\מטלית נייר ותנגב את החומר.אחר כך תיקח קח אלכוהול ותנגב את השאריות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.