עבור לתוכן

קנייה קבוצתית של מסכי דל 20"/24" - מארגן אורי דניאל

Featured Replies

פורסם

אפשר עדיין להצטרף?

• תגובות 281
  • צפיות 34.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אפשר עדיין להצטרף?

הרשימה תתבצע אך ורק דרך הודעות פרטיות אליי בציון שם, משפחה, מספר טלפון שיהיה זמין בכל עת, מקום מגורים, ומייל שדרכו אני אוכל לעדכן אותו לגבי המחיר.
:hi:

שלח הודעה פרטית לאורי!

בהצלחה.

פורסם

<--- ממתין בסבלנות ולא מזבל את הת'רד.

OMRIJ - עם כל הכבוד - אורי פה נראה רציני לגמרי עוד מהרגע הראשון, וה"הארות" וההסתייגויות שלך ממש לא לעניין.

אתה גם ככה לא קונה את המסך (לפי מה שהבנתי) אז תפסיק לקשקש בת'רד. אם זה ממש חשוב לך תסגור איתו את זה בפרטי.

פורסם

מעניין אותי לדעת.

אתם מבצעים קניה קבוצתית כה גדולה, בכלל עברתם על איך יאורגן התשלום? או איך תהיה החלוקה? במחיר הסופי כלול גם המשלוח, איזה סוג משלוח שהוא לא יהיה?

סתם סקרנות טריוויאלית.

פורסם

מעניין אותי לדעת.

אתם מבצעים קניה קבוצתית כה גדולה, בכלל עברתם על איך יאורגן התשלום? או איך תהיה החלוקה? במחיר הסופי כלול גם המשלוח, איזה סוג משלוח שהוא לא יהיה?

סתם סקרנות טריוויאלית.

הספק יוצר קשר עם אחד אחד..

פורסם

:funnypost:

אה כן?

אמרתם את זה לספק? :lol: מישהו מוכן להפגש איתו ולצלם את הבעת הפנים שלו כשתגידו לא את התנאי הזה? אני מוכן לשלם בשביל תמונה כזו. :biggthumpup:

פורסם

הספק יוצר קשר עם אחד אחד..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

בנוסף לזה, הוא גם כמובן יזמין כל אחד לקפה ועוגה על הדרך.

פורסם

זיגזג עושים את זה :silly:

פורסם

מה אתם רוצים ? הוא מקבל על זה כסף אחרי הכל ! בשביל זה יש מזכירות ד"א

פורסם

:funnypost:

אה כן?

אמרתם את זה לספק? :lol: מישהו מוכן להפגש איתו ולצלם את הבעת הפנים שלו כשתגידו לא את התנאי הזה? אני מוכן לשלם בשביל תמונה כזו. :biggthumpup:

לספק לא תיהיה בעיה עם זה, המבט של המזכירות שיצתרכו לעשות את כול הטלפונים, זה משהו אחר

פורסם

תאמינו לי, על כל ה50(?) הקונים הפוטנציאלים, הספק יעשה הרבה כסף, אז לעשות כמה שיחות פלאפון זה כלום

פורסם

אז רגע, מישהו מוכן ללכת ולצלם את הבעת פניו כשתגידו לו את זה? אני עדיין מוכן לשלם... :lol:

פורסם

וואו :screwy:

אנשים, כל מה שנשאר לכם זה לצרוב את עצמכם על DVD, ולמכור את העותק לקולנוע.

אתם חיים בשובר קופות, אני מוכן לחתום לכם על זה.

למקרה שעוד לא קלטתם- זה לא תפקידו של ספק ליצור קשר עם לקוחות, בד"כ יש תיווך באמצע, לרוב משהו שנקרא חנות.

במקרה ואין תיווך, זו לא אחריותו של הספק.

פורסם

מה אכפת לכם איך זה יתבצע אם אתם לא חלק מהקנייה בכל מקרה ?

פורסם

קנאים :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים