פורסם 2007 ביולי 2318 שנים שלום אני קניתי דיסק קשיח 250G ואני רוצה לפצל אותו לשני מחיצות איך עושים את זה? הבנתי שיש תוכנה מובנת בוינדוס לשם כך אבל היא מוגבלת.... תודה לעוזרים
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים אתה מתכנן להתקין עליו מערכת הפעלה ?אתה מחבר אותו כHD משני למה שיש לך? אם כן בהתקנה של ווינדוס יש לך את האפשרות לפצל..או בתור HD משני..לחץ ימני על המחשב שלי>>ניהול>>ניהול דיסקים..ושם תגדיר לו מחיצות חדשות..כמו יש את תוכנת partition magic שמאפשר להעביר/ליצור וכו מחיצות..
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים מחבר כבר התקנתי את המערכת אני רק רוצה ליצור עוד מחיצה חוץ מC רק כדי שאני יוכל להפריד בין ההורדות והמשחקים שלי לבין הדברים שקשורים במערכת ההפעלהנ.ב מזה HD
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים HARD DRIVE/HARD DISK תבחר המ שבא לך..אז תבדוק את האופציות שאמרתי לך תראה מה מתאים לך.
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים HD הוא קיצור של Hard Drive יעני דיסק קשיח.נ.ב. הוא קיצור של נזכרתי ב...מזה הוא קיצור של מה זהלגבי החלוקה אני דווקא הייתי ממליץ לחלק ל- 350 - מערכת הפעלה100 - נתונים100 - נתוניםקבל תיקוןמאחר וכבר יש לך מחיצה עם מערכת הפעלה,חלק 100 150
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים מחבר בכלי של וינדוז אני אמור להפוך את המחיצה (C שהיא היחידה) למחיצה דינמית כדי לפצל אותהאם כן מזה האזהרה שהמחשב נותן לי ליפני השינוי : file system on any of the disks to be converted will be dismountedבכלל אני יכול לפצל את המחיצה לשתי מחיצות מבלי להרוס את המידע שיש במחיצה
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים לפצל את המחיצה שעליה מותקנת מערכת ההעפלה אתה יכול רק עם partition magic..ולא דרך ה"ניהול"..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.