עבור לתוכן

mag 786 fd vs lg 795

Featured Replies

פורסם

מה לפי דעתכם מסך טוב יותר ולמה?

פורסם

lg flatron 795 ft plus.

כי יש לי אותו כבר יותר משנה ואני מרוצה ממנו כל רגע שאני יושב לידו. (יותר מ12 שעות ביום).

mag = דעעעעק

פורסם

אם אתה משווה בין שניהם, ברור שהFLATRON הזה יותר טוב. אבל באותו טווח מחירים אתה יכול למצוא מסכים יותר טובים משניהם. למשל ב1485 ש"ח כולל מע"מ אתה מקבל את המסך 17" הכי טוב שיש בארץ, שהוא Samsung 757NF שמבוסס על השפורפרת המקצועית שיש במסכי IIYAMA..... בקיצור אם יש לך 1485 ש"ח תקנה את המסך Samsung 757NF כי זה המסך 17" הכי טוב בארץ (האמת, הכי טוב זה IIYAMA 413 PRO אבל לא מביאים אותו לארץ. רק החנות KSP מביאים אבל זה ייבוא אישי ומאחד שקנה אותו שם אמר שהוא עושה בעיות). לא תתאכזב מהסמסונג, והוא יותר טוב משני המסכים שאמרת.

פורסם

הוא באמת יותר טוב משניהם.

אבל בין שניהם ה-LG יותר טוב.

פורסם

לא נראה לי שה IIyama וה Samsung הם בעלי אותה שפופרת...

ה Diamondtron הידועה לשימצה קיימת ב IIyama ואילו ב Samsung קיימת ה DynaFlat פרי תוצרת החברה עצמה וה DynaFlat... פחות טובה מהדיאמונדטרון.

פורסם

לא נראה לי שה IIyama וה Samsung הם בעלי אותה שפופרת...

ה Diamondtron הידועה לשימצה קיימת ב IIyama ואילו ב Samsung קיימת ה DynaFlat פרי תוצרת החברה עצמה וה DynaFlat... פחות טובה מהדיאמונדטרון.

הידועה לשימצה...? ::)

פורסם

"לא נראה לי שה IIyama וה Samsung הם בעלי אותה שפופרת...

ה Diamondtron הידועה לשימצה קיימת ב IIyama ואילו ב Samsung קיימת ה DynaFlat פרי תוצרת החברה עצמה וה DynaFlat... פחות טובה מהדיאמונדטרון."

דגם הספציפי 757NF השפורפרת Diamondtron קיימת.

האמת יש גם DYNA X החדשה במסך אחר שלהם.

אבל 757NF זה המסך 17" הכי טוב שתשיג בארץ בטווח המחירים הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים