עבור לתוכן

Seagate 250GB vs. WD 250GB

Featured Replies

פורסם

הגרסאות עם באפר 16MB עולות בערך אותו הדבר.

מה היתרונות/חסרונות של כל אחד מהם?

כמה זמן אחריות?

מי לוקח :s05:

פורסם

שניהם טובים... אני אישית הייתי לוקח את הזול מבינהם (שזה כנראה הWD).

פורסם
  • מחבר

ההבדל 8 שקל :P

זו הסיבה לשאלה

פורסם

ו-3 שנים (ל-WD) מול 5 שנים אחריות?

פורסם

5 שנות האחריות שאתה מקבל עם ה Seagate מתחלקות לשני חלקים : 3 שנים אחריות על הכונן בפועל (במידה והוא נפגם, הוא מוחלף בחדש ע"י היבואן) ובשנתיים הנוספות, אתה מקבל מהיבואן זיכוי על שווי הכונן הנוכחי נכון לאותו זמן בקניה של כונן קשיח חדש מתוצרת Seagate.

פורסם

צודק אבל בכל זאת זה שווה את ה8 שקל לדעתי (בטח קונה באיבורי ;D ).מה גם שהסיגייט נראה לי טוב במקצת. (לי יש את הWD2500KS שקניתי מהם לפני חצי שנה).

פורסם

קח בחשבון את האחריות המורחבת לכונני סיגייט, ושהם היצרן הגדול בעולם כיום.

מה גם שהדגמים האחרונים של סיגייט מסדרת 620AS הינם סאטה 2 עם NCQ וHOT PLUG אמיתיים. בנוגע לWD.. אני יודע לבטח שהKS הישן הינו סאטה 1 בכלל ואינו מכיל את התכונות שציינתי. בנוגע לAAKS אני לא בטוח ולכן לא אגיד סתם, צריך לבדוק.

3250620AS הינו הדגם שאני ממליץ בטווח המחירים הזה. שים לב לסיומת, כי המיספור של סיגייט די מבלבל.

פורסם

[

בנוגע לWD.. אני יודע לבטח שהKS הישן הינו סאטה 1 בכלל ואינו מכיל את התכונות שציינתי. בנוגע לAAKS אני לא בטוח ולכן לא אגיד סתם, צריך לבדוק.

3250620AS הינו הדגם שאני ממליץ בטווח המחירים הזה. שים לב לסיומת, כי המיספור של סיגייט די מבלבל.

אז זהו שלא!WD 2500KS הוא SATA 2 (ולמעונינים יש גם IDE). :bash:

נ.ב.עדיין אני ממליץ על SEEGATE אך ההבדלים לא קריטיים.

פורסם

קח בחשבון את האחריות המורחבת לכונני סיגייט, ושהם היצרן הגדול בעולם כיום.

מה גם שהדגמים האחרונים של סיגייט מסדרת 620AS הינם סאטה 2 עם NCQ וHOT PLUG אמיתיים. בנוגע לWD.. אני יודע לבטח שהKS הישן הינו סאטה 1 בכלל ואינו מכיל את התכונות שציינתי. בנוגע לAAKS אני לא בטוח ולכן לא אגיד סתם, צריך לבדוק.

נדמה לי שגם בסדרת הJS ניתן להשתמש בתכונת הHot plug,אני חושב שזה חלק מתקן הSATA שמחייב כול כונן בתכונה הזו.

פורסם

לא מצאתי את הלינק למקור שציין כי הדיסק הינו פורט מIDE לחיבור סאטה, אבל קראתי בעיון ביקורת על הכונן שבפירוש ציינה את העובדה שהוא לא סאטה 2, לא במובן הטכני בכל אופן. לא לחינם הוא הכונן הזול בקבוצתו, ולפי מיטב ידיעתי הוא אינו תומך בNCQ ובHOT PLUG. נכון שלא כולם צריכים את התכונות הללו, אבל זהו פשוט לא כונן מודרני, בניגוד לסיגייט מהסדרה שציינתי, התומך בתכונות אלו ללא "קיצורים" בדרך. אם כבר המינימום שאקח זה הAAKS שאמור לכסות על החוסרים של הKS המיושן.

פורסם

לא מצאתי את הלינק למקור שציין כי הדיסק הינו פורט מIDE לחיבור סאטה, אבל קראתי בעיון ביקורת על הכונן שבפירוש ציינה את העובדה שהוא לא סאטה 2, לא במובן הטכני בכל אופן. לא לחינם הוא הכונן הזול בקבוצתו, ולפי מיטב ידיעתי הוא אינו תומך בNCQ ובHOT PLUG. נכון שלא כולם צריכים את התכונות הללו, אבל זהו פשוט לא כונן מודרני, בניגוד לסיגייט מהסדרה שציינתי, התומך בתכונות אלו ללא "קיצורים" בדרך. אם כבר המינימום שאקח זה הAAKS שאמור לכסות על החוסרים של הKS המיושן.

מזה NCQ וHOT PLUG???

והאם הוא שקט יותר מהכונן של WD

פורסם

התכונות האלו לא רלוונטיות אליך. בקשר לSATA2 והKS במה בדיוק הוא לא תומך בהעברה של 300מ גה לשניה שאף כונן לא

מתקרב אליה או בHOT SWAP שאף אחד לא משתמש בו ובכל מקרה הכונן הזה תומך בו (מנסיון). עברו תחת ידי לא מעט כוננים

מסדרת הKS והם לא נופלים משום בחינה מהמתחרים שלהם. הAAKS אמור רק לשפר זאת. ובקשר ל"יצרנית הכוננים הגדולה בעולם":

היתה כאן ידיעה שהחברה שמייצרת את הפלטות נקנתה ע"י WD כך שגם לה יש יתרון לא קטן ע"פ המתחרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים