עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מפרט ב 5000 ש"ח +- ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

אני יתחיל בזה שהגעתי למפרט הזה לאחר המון התלבטויות , התייעצות , שינויים ולמרות זאת אני לא שלם ב100% ואני זקוק לחוות דעת מאנשים מקצועיים כמו שאפשר למצוא בפורום הזה . אני מבקש שתתנו את המילה שלכם על כל רכיב שלא ניראה לכם ותעזרו לי לסגור כבר על המפרט לפני שאני מזמין אותו .

אז ככה , מטרת המחשב מוכוונת בעיקר לגיימינג אינטרנט וסרטים , הלכתי על רכבים טובים וטיפה יקרים , למרות שבנושאים מסוימים יש לי קו אדום שבחרתי לא לעבוד מבחינת תקציב . התקציב כרגע עומד על 5000 פלוס מינוס בלי ציוד היקפי ( מסך , מקלדת , עכבר , ראוטר ורמקולים ) .

Intel Core 2 Due E6750 Box ¤ 1140מעבד

GIGABYTE GA-P35C-DS3R לוח אם 880 ¤

OCZ DDR II 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 זיכרון 640 ¤

Gigabyte NVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe כרטיס מסך 1050 ¤

Seagate ST3250620AS 250GB 16mb SATA II ¤ 310דיסק קשיח

LG GSA-H62N X18 DVD צורב 190 ¤

זקוק להצעות למארז ב300 ¤ פלוס מינוס

Enermax librity 400w ש"ח 410 ספק כוח

arctic cooling silver 5 ש"ח 35קירור למעבד

מעבד : את המעבד שיניתי במפרט רק היום (תכננתי במקור על ה6600 )אחרי ששמעתי שהורידו את המחיר של ה6750 .

לוח אם : בחרתי בלוח אם הזה ספציפית כי הוא טוב ויוכל לתמוך לי בעתיד בDDR3 ( מי יודע מה יהיה ) , וזה אחד הדגשים העיקריים שלי , אני לא מתכוון לשדרג את המחשב ב2-3 שנים הבאות ואני רוצה שהוא יהיה רלוונטי לתקופה רצינית .

זיכרון : בזיכרון RAM החלטתי להשקיע , יש מצב שאני בסופו של דבר ילך אפילו על הKingston .

בעיקרון אני רוצה להתחיל בOC יום אחד , אם למקרה ששמתם לב שהכנסתי רכיבים שמעידים על כך , כרגע אני לא מתכן על פתרונות קירור לעניין .

כרטיס מסך : אני גיימר סביר אבל לא כבד ואין לי כסף להוציא יותר מ1100 ¤ על הכרטיס מסך , מה שגם אמרו לי שה8600GTS סביר + בביצועים שלו ושהוא יספיק לי , הדגש הנוסף עמד על כך שהוא תומך בdx10 ביחס למתחרים באותו מחיר וזה חשוב .

דיסק קשיח : בחרתי בדיסק הקשיח הזה בעיקר כי אמרו לי של Seagate יש שיטת קריאה טובה יותר .

צורב : ובצורב הבנתי שאין יותר מידיי מה להסתבך , אמרו לי להשים דגש עם החיבורsata , בהתחלה אמרו לי Liteon , אבל רב המקומות עובדים רק עם LG .

מארז : המארז הוא הפער הגדול שלי , אין לי מושג מה לבחור ואיפה להתחיל , בכללי אני צריך מארז בסביבות ה300 ¤ שיראה נחמד ( לא לבן רגיל-מגעיל כזה ) ושיענה על צרכי קירור של המפרט שלי .

כרגע אחרי שעשיתי סקר שוק בכמה מקומות טובים , החלטתי לבחור באמינות ולקנות אצל חנות מחשבים של איזה טכנאי שאני מכיר שעושה לי מחיר נחמד , אומנם הוא לא עובד עם כל החברות והרכיבים בעולם , אבל הוא אמין וקרוב ונותן שירות אישי ולי ולאבא שלי זה דיי חשוב . כרגע חריגה מהתקציב לא נלקחת בחשבון .

פורסם

ה 8600GTS יריץ לך משחקי DX10 כמו בטטה על כסא גלגלים.

עדיף יהיה לקחת 1950XT שנותן ביצועים הרבה יותר גבוהים מ 8600GTS במשחקי DX9.

מקסימום בעתיד כשיגיעו כרטיסי ה G90 שיריצו הרבה יותר טוב משחקי DX10 מי סדרת ה 8XXX

תוכל להשיג אחד בסביבות 1000-1400.

בסביבות ה 300-400 יש את המארזים האלו:

ENERMAX CHAKRA

RAIDMAX SAGGITA

NZXT TRINITY

NZXT APOLLO

COMPUCASE 6A19B

לכול אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו, אבל כולם נחשבים למעולים מבחינת קירור.

פורסם
  • מחבר

מה עם כל השאלות והבעיות ?! לא עניתם לי כושילראבק !

פורסם

מה עם כל השאלות והבעיות ?! לא עניתם לי כושילראבק !

תדבר יפה אם לא לא יעזרו לך וגם יש אפשרות שתקבל אזהרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.