עבור לתוכן

בעיה ב GRAW2

Featured Replies

פורסם

שלום...

כשאני מגיע לשלב במשחק הוא נתקע ככה ויוצא מהמשחק וזה תמיד באותו מקום ומופיעה לי ההודעה הזאת

Crash in application version: 30292.2673

Could not load indices because IDirect3D9::CreateIndexBuffer failed.

This device does not support the queried technique.

Renderer: threaded

Physics : threaded

מישהו יודע מה הבעיה אולי מישהו נתקל בה ???

פורסם

מה המפרט שלך?

פורסם

WELLCOME TO THE CLUB .

זה המשחק היחיד שאי פעם היה לי במחשב שקורס כל כך הרבה.. זה הגיע למצב שאי אפשר לעבור אצלי שלב שנקרא JOINING FORCES בגלל שהוא קורס כל פעם באותה נקודה וצריך לעשות RESET למחשב כי הוא פשוט מת.

התקנתי את הפאץ' החדש 1.02 וזה עדיין לא עוזר לכלום.. אני חושב שאני אסיר את המשחק עד להודעה חדשה..

פורסם
  • מחבר

לאא אל תסיר מצאתי פתרוןן .. תכנס לnvidia control center ושם תלך ל additional direct3D settings שם כתוב Max frames to render ahead ברירת המחדל היא 3 תשנה את זה ל 0 והמשחק ילך חלק גם אני נתקתעתי בשלב הזה שאתה מדבר עליו עכשיו בכל בסדר :D:jump:

פורסם

the king2006

אחי אם זה הפתרון אתה באמת המלך!!!!

תקוע בזה חבל"ז!

נבדוק ונקווה שאתה צודק

פורסם

לאא אל תסיר מצאתי פתרוןן .. תכנס לnvidia control center ושם תלך ל additional direct3D settings שם כתוב Max frames to render ahead ברירת המחדל היא 3 תשנה את זה ל 0 והמשחק ילך חלק גם אני נתקתעתי בשלב הזה שאתה מדבר עליו עכשיו בכל בסדר :D:jump:

איפה ה- nvidia control center. יש לי רק nvidia control panel וגם שם אני לא מוצא את האפשרות Max frames to render ahead

פורסם
  • מחבר

תכנס לקונטרול פאנל הישן לא החדש הזה שם תמצא את זה ברשימה בצד

untitledxi6.jpg

Shot at 2007-07-22

פורסם

איך אני מגיע ללוח הבקרה הישן?

פורסם
  • מחבר

לחצן ימיני על המסך אחרי זה properties ========>settings ========> advanced עכשיו למעלה בחלון שנפתח כתוב שם הכרטיס מסך שיש לך ומשם תעשה כמו בתמונה שהעליתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים