פורסם 2007 ביולי 718 שנים לירן תערוך בבקשה את הכותרת ל-Ghost Recon Advanced Warfighter 2-הדיון הרשמיתודה
פורסם 2007 ביולי 718 שנים תביא הוכחות לינקים דברים שנראה שבאמת המישחק השתחררזה נגד החוקים...אסור אפילו להזכיר אתרים שבהם המשחק שוחרראבל אני יכול להגיד בוודאות שהמשחק שוחרר
פורסם 2007 ביולי 718 שנים אוף פותח הדיון הקדמת אותי :P אמור להיות לי את המשחק כבר היום בערב, מקסימום מחר =] המשחק ממש מעולה איך שיהיה לי אותו אביא לכם תמונות =)
פורסם 2007 ביולי 718 שנים דרישות ממש לא בשמיים :Supported OS:Windows® XP/Vista (only)Processor:2 GHz Pentium® IV or AMD Athlon (2.8 GHz Pentium IV or AMD Athlon recommended)RAM:1 GBVideo Card:128 MB DirectX® 9.0c/ Shader Model 2.0�compliant (256 MB recommended) (see supported list*)Sound Card:DirectX 9.0c compliantDirectX Version:Direct 9.0c (included on disc)DVD-ROM:4x or faster DVD-ROM driveHard Drive Space:5 GB
פורסם 2007 ביולי 718 שנים היה להם זמן לשדרג קצת את המנוע שיעבוד יותר טוב מהמשחק הקודם אני מאמין...מישהו מוכן לומר לאיזה קטגוריה המשחק הזה מתאים?
פורסם 2007 ביולי 718 שנים נראה לי Tactical First Person Shooterזה כולל התגנבויות ודברים משעממים כאלה או משימות?
פורסם 2007 ביולי 718 שנים אני מאוד מאוד אהבתי את המשחק!!!! הוא לא רק התגנבות. ואתה יכול לבחור איך אתה רוצה לשחק. אני אהבתי אותו. יש שם מפה אסטרטגית שמראה את המפה מלווין ואתה יכול לראות את החיילים החשופים של האוייב (כאילו מי שבתוך בית אי אפשר לראות אותו ) וככה אתה מחליט איך להמשיך במשימה. לנשק יש משתיק קול אז אפשר להרוג את כולם ברעש מינימלי אבל אפשר להתחיל להרוג בלי חשבון ואז יבואו חיילים של האוייב ויתחיל קרב. אני ממליץ לכם לשחק ותראו את תאהבו אפשר להתחיל במשימה בכמה מקומות. אתה בוחר איפה. יש לך חברי צוות שאתה שם להם את הנשקים שאתה רוצה. אתה פוקד עליהם מה לעשות והם דווקא טובים. אי אפשר לשמור זה שומר רק לאחר תת משימה. אני אהבתי את המשחק!! מומלץ
פורסם 2007 ביולי 718 שנים אני מאוד מאוד אהבתי את המשחק!!!! הוא לא רק התגנבות. ואתה יכול לבחור איך אתה רוצה לשחק. אני אהבתי אותו. יש שם מפה אסטרטגית שמראה את המפה מלווין ואתה יכול לראות את החיילים החשופים של האוייב (כאילו מי שבתוך בית אי אפשר לראות אותו ) וככה אתה מחליט איך להמשיך במשימה. לנשק יש משתיק קול אז אפשר להרוג את כולם ברעש מינימלי אבל אפשר להתחיל להרוג בלי חשבון ואז יבואו חיילים של האוייב ויתחיל קרב. אני ממליץ לכם לשחק ותראו את תאהבו אפשר להתחיל במשימה בכמה מקומות. אתה בוחר איפה. יש לך חברי צוות שאתה שם להם את הנשקים שאתה רוצה. אתה פוקד עליהם מה לעשות והם דווקא טובים. אי אפשר לשמור זה שומר רק לאחר תת משימה. אני אהבתי את המשחק!! מומלץ פששש...תודה על התגובה... לאיזה משחק היית הכי משווה אותו? COD? BF?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.