עבור לתוכן

הארד דיסק של WD, חום של 40-45, זה בריא?

Featured Replies

פורסם

הייתה לי גם תבעיה הזו, הוספתי מאוור 80MM והוריד לי מ-45 ל- 38. שווה תקנייה, למרות שחשבתי לקנות 120MM יעשה תעבודה יותר טוב.

בקשר לתוכנה, נכנסתי והוא רושם לי ששני ההרדיסקים טובים יענו (EXEL) ו GOOD =ירוק.

הטמפ' היו אז צהוב, אבל מה שמוזר שהאחוזים שם היו לי על איזה 45% ועוד אחד על איזה 50%.. אחד חדש חדש לפני איזה חודשיים של SEAGATE ואחד של WD ישן לפני שנתיים+.. עכשיו למה זה? זה אומר שמשהוא דפוק :s05:

פורסם
  • מחבר

לא ממה שהבנתי זה המצב של הקבצים במערכת..

אצלי היה 67 אחוז בהתחלה אחרי כל ההתקנות, עשיתי איחוי וזה עלה ל 90 [=

פורסם

הייתה לי גם תבעיה הזו, הוספתי מאוור 80MM והוריד לי מ-45 ל- 38. שווה תקנייה, למרות שחשבתי לקנות 120MM יעשה תעבודה יותר טוב.

בקשר לתוכנה, נכנסתי והוא רושם לי ששני ההרדיסקים טובים יענו (EXEL) ו GOOD =ירוק.

הטמפ' היו אז צהוב, אבל מה שמוזר שהאחוזים שם היו לי על איזה 45% ועוד אחד על איזה 50%.. אחד חדש חדש לפני איזה חודשיים של SEAGATE ואחד של WD ישן לפני שנתיים+.. עכשיו למה זה? זה אומר שמשהוא דפוק :s05:

תריץ איחוי..נקה קבצים מיותרים וכו..זה אמור "לעלות"...בכל אופן לא צריך להיכנס ללחץ מזה..

פורסם

מה בדבר 39 מעלות במנוחה לWD250AAKS?

פורסם

יש לי שאלה אל כולכם

שני דיסקים ממתכת שמסתובבים במהירות של 7200 סיבובים לדקה בממוצע, מה צפוי שיעשו? יפיקו קור? אני מתכוון גם אליך טאו טאו :/

39-44 מעלות להארד דיסק בקיץ זה סביר לחלוטין.

פורסם

אצלי זה על 30 250GB של WD

פורסם

אין שום בעייה בטמפרטורות האלו.

פורסם

אצלי זה על 30 250GB של WD

אתה משתמש בקירור נוסף לדיסק?

פורסם

חברים, בואו ונבהיר כמה נקודות פשוטות:

- פה זה לא אירופה. אנחנו גרים במדינה חמה, וכידוע אנחנו כמעט בשיא הקיץ פה... אני בקושי יושב בחדר שלי כשהוא לא ממוזג :-\

- דיסק קשיח הוא חלק מכני ברובו, ובתוכו המון חלקים מתכתיים נעים ומעגלי חשמל = פליטת חום.

אז, דיסק קשיח בתוך מארז לא מאוורר בקיץ הארצישראלי = מחבת מלבנית :jump:

פתרון?

קנה מאוורר 120 מ"מ שקט והרכב אותו במקום היעודי במארז אל מול הכלוב של הדיסקים הקשיחים. בחלק מהמארזים ישנו מיקום למאוורר 80 או 92 מ"מ, יותר רועש בד"כ, אבל גם טוב. אם אין לך מארז בעל מיקום שכזה למאוורר, אתה קצת בבעיה. הפתרון במצב הזה הוא רכישת מגירה יעודית לכונן הקשיח המכילה קירור (ומתלבשת במיקום של הכוננים האופטיים/צורבים), או מתקן קירור יעודי המתלבש על הדיסק עצמו. עלותם עלולה להגיע למאה שקל+, בעוד מאוורר 120 פשוט יעלה פחות ממחצית.

ועוד פתרון קצת קיצוני יותר: *בחלק* מהדיסקים הקשיחים ישנה אפשרות בסמארט/בביוס להשתמש במצב "חסכון", מה שמוריד את פליטת החום של הדיסק ברוב המצבים, אך פוגם בביצועים (בדומה לטכנולוגיית "ספיד סטפ" של מעבדי אינטל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים