עבור לתוכן

הארד דיסק של WD, חום של 40-45, זה בריא?

Featured Replies

פורסם

שלום,

קיבלתי את ההארד דיסק החדש עם המחשב החדש.

החום שלו מגיע בפעולה לסביבות 45 מעלות, ואז התוכנה של HDD אומרת לי שזה לא בריא.

אלו טמ"פ בסדר או שעדיף לפתוח את המארז? אפילו המאוורר שמכניס אוויר מול ההארד דיסק לא נראה לי שעוזר הרבה.

תודה.

פורסם

חום כזה להארד דיסק לא ממש מומלץ תנסה לסדר את הסירקולציה שלך במחשב או להוסיף מאוררים זה בחלט יסדר את הבעיה

פורסם

לי היתה בעיה של חום בהארדיסק גם, רק שהוא לא היה לי על טמפ' כמו שלך (45). ההארדיסק שלי עבד סביב 50 מעלות כשלפעמים גם היה מגיע ל 52.

זה הסתיים בזה שקניתי קירור להארדיסק באיזה 60 ש"ח (שני מאווררים קטנים שיושבים על ההארדיסק עצמו).

כרגע הטמפ' על ה HD שלי היא 44 מעלות C.

כך שאם ההרדיסק שלך בלי קירור פועל על 45 אני חושב שזה תקין, בכל מקרה זה תלוי גם בסוג וגודל ההארדיסק.

לפי דעתי בכל אופן זה תקין.

פורסם

DiabloVT אפשר לדעת באיזו תוכנה אתה משתמש? והאם תוכנות שמראות את הטמפ קוראות אותה מחיישן שנמצא על הדיסק הקשיח?

בדקתי טמפרטורות של הדיסקים הקשיחים שיש לי במחשב, בין 39 ל 43 מעלות. יש לי אותם כמה שנים.

roiroi2 אפשר לדעת איזה קירור קנית?

פורסם

לי יש במנוחה 36 מעלות של WD 250 וזה גם לא high five

פורסם
  • מחבר

DiabloVT אפשר לדעת באיזו תוכנה אתה משתמש? והאם תוכנות שמראות את הטמפ קוראות אותה מחיישן שנמצא על הדיסק הקשיח?

בדקתי טמפרטורות של הדיסקים הקשיחים שיש לי במחשב, בין 39 ל 43 מעלות. יש לי אותם כמה שנים.

roiroi2 אפשר לדעת איזה קירור קנית?

התוכנה היא HDDlife

משהו שמצאתי ברשת...מה שאני לא יודע אם היא באמת נכונה.

הגודל של הHD שלי הוא 250, מהסדרת WD2500KS או מה שזה לא יהיה...

אני אחפש מאווררים טובים להארד דיסק, אבל ברגע שאני ארצה להרכיב אותם, זה יהיה עם האוויר מכוון לHD עצמו או מחוצה לו?

עריכה:

מה שגם אצלי בחדר ממש ממש חם, ובלילה שהטמ"פ קצת יורדות אז יותר נעים בחדר (למרות שעדיין חמים), וההארד דיסק על 36 מעלות בערך.

פורסם

גם אצלי זה ככה. הוא מתאזן על 45 מעלות אחרי שעה-שעתיים. כשאתה מדליק את המחשב הטמפ' היא 25 בערך והיא עולה לאט לאט.

תכלס הטמפרטורה לדיסק הזה לפי האתר של WD (לי יש JB) היא עד 55 בפעולה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי,

פשוט התוכנה HDDlife הודיעה לי שה HD שלי מתחמם ומגיע ל 45 מעלות...(הקפיצה מן חלון קטן בשורת המשימות).

כרגע הוא 35...כי נעים בחדר, כנראה שה לא קשור לסרקולציה זה בטח החום בחדר..יש מצב?

פורסם

45C להארד דיסק של 7200RPM ומעלה זה בסדר גמור.

57+ יתחיל להדאיג אותי אם ההארד דיסק לא בעומס מלא [של הרבה זמן ברצף]

פורסם

אפשר גם לעשות אנליזה לדיסק ב-speed fan חינם.

אצלי זה 99% ו-100% והכל על very good.

פורסם

פותח התרד....HD לא אמורים לעבוד בטמפ' קבועות של 50-55 וכמובן לא לעבור אותם..

בשלב הזה של הטמפ' הבלאי מואץ (זה עדיין לא אומר שהHD ישבוק אחרה שנה)...

כמו כן HDDlife אחלה תוכנה אני משתמש כבר כמה שנים בגירסת הPRO...

פורסם
  • מחבר

taotao

אני גם משתמש בתוכנה הזו בדיוק..הפרו...אז אתה אומר שהיא אמינה? סבבה.

אני יודע שטמ"פ כמו שאמרת הן גבוהות, ולא ציפיתי שזה יעבוד במעלות שכאלו, רק פשוט הדאיג אותי החום וההודעה שהHDDLIFE שלחה לי.

עכשיו הטמ"פ בזמן שהחדר דיי חם היא 37 ללא מאמץ. וכשיש מאמת מגיע לסביבות ה 43.

עוד משהו קטן, בתוכנה יש חלק קטן כזה שמראה לך את האחוזים של ה Health,

אצלי זה עומד על 90 %, הכוונה היא לקבצים שעל הדיסק קשיח, או לאיכות שלו בעצמו?

תודה.!

פורסם

פותח התרד....HD לא אמורים לעבוד בטמפ' קבועות של 50-55 וכמובן לא לעבור אותם..

בשלב הזה של הטמפ' הבלאי מואץ (זה עדיין לא אומר שהHD ישבוק אחרה שנה)...

כמו כן HDDlife אחלה תוכנה אני משתמש כבר כמה שנים בגירסת הPRO...

forgive me for provoking a staff member but

nonsense

פורסם

^^^ לא משנה שאני חבר צוות כל אחת והידע/דעות שלו....

כמו כן אתה מוזמן לחפש ביקורות וחוות דעת של משתמשים ו"מומחים" מחו"ל...לא סתם הדגשתי את הקבועות...

ולראות שתכולת החיים של HD שעבד בטמפ' גבוה רוב ימיו..ישחק יותר...גם קצת הגיון לא יזיק...

כמו שתיאורטית ברגע שאתה מעלה למעבד את המתח אתה מקצר את חייו...למרות שבמקרה הזה הוא יחיה יותר מהרבה אנשים פה ביחד...

וה-Health בתוכנה מציין גם את מצב מערכת הקבצים (לא את כלל הקבצים בכונן) ונקראת בין היתר מהS.M.A.R.T...

יש לי HD של MAXTOR 40GB מעידן הP3 שעומד על 90%..בעוד הWD 120GB IDE "החדש" עומד רק על 87%... :smile1:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם על העזרה וההסבר. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים