עבור לתוכן

קניית מחשב מחבר, כמה שווה המחשב?

Featured Replies

פורסם

לחבר שלי יש מחשב פנטיום 4 2.4 מתחילת שנת 2004

לוח אם bluemountain

512 מגה RAM של התקופה

כרטיס מסך NVIDIA 6800NU (לא מהתקופה, הוא קנה אחר כך)

2 הארד דיסקים בנפח כולל של 180 או 200 גיגה

המחשב שמור לא עבר התעללויות

מה שווי מחשב יד שניה שכזה?

פורסם

לא היתי שם על כזה מחשב יותר מ 800 שקל.

פורסם
  • מחבר

לעוד מישהו יש תובנות ? אין לי מספיק מידע כדי להעריך את השווי

פורסם

500 +- , לא שווה לקנות מחשב כזה בד"כ...

פורסם
  • מחבר

למה לא שווה? אם מתאים לי וזול

פורסם

כי הוא מיושן... ואם ככ מתאים לך אז תקנה.

עושה רושם שבא לך לשלם יותר מ800 ש"ח על המחשב הזה,אז לך על זה.

אני לא הייתי מוציא יותר מ500

פורסם
  • מחבר

חחח חס וחלילה אני רוצה להוציא כמה שפחות

מיושן זה יחסי, המחשב הזה בן 3 והמחשב שלי כרגע הוא בן 6.

פורסם

תראה, אני באותו מצב כמו שלך. יש לי מחשב בן 6 ואני צריך שדרוג. גם אני חשבתי לקנות מחשב/חלקים יד שניה והמחירים באמת נעים בסביבות ה 800 (לומרות שעם כל ההארדיסקים והכרטיס מסך זה שווה קצת יותר. אבל במידה ויש לך הארדיסקים טובים ומארז סביר, אתה יכול ב 1500 שח לקנות AMD דואל קור 4000 , ג'יגה זיכרון, לוח אםעכשוי ספק כוח מתאים וכרטיס מסך זול. כול זה יתן לך מחשב שיהיה רלוונטי עוד 5 שנים, שויסטה תהיה MUST. המחשב הזה לא יוכל להריץ ויסטה והוא בעיקרון מחשב לעוד שנתיים שלוש גג.

פורסם

מחשב זוועה, מעבד חלש ברמות לא הגיונית, הקיצר מחשב מעפן תחסוך לחדש לא יעלה לך הרבה יותר מזה, אין טעם בחד ליבה היום ובעיקר כשמדובר בפנטיום 4 ועוד 2.4GHZ, פעם זה היה בסדר היום זה מתחת לכל ביקורת.

פורסם

אוליי 600 שקל...כמו שנאמר פה כבר...500-800 מקסימום לא יותר מזה....מחשב נחמד למטרות אינטרנט ואופיס למשחקים הוא עלוב ברמה מחפירה

פורסם

אוליי 600 שקל...כמו שנאמר פה כבר...500-800 מקסימום לא יותר מזה....מחשב נחמד למטרות אינטרנט ואופיס למשחקים הוא עלוב ברמה מחפירה

איזה הגזמות מטורפות הולכות כאן. מישהוא יודע בכלל מה הצרכים שלו ? אתם שוכחים שלפני שלוש שנים אנשים עדיין ראו סרטים ועבדו באינטרנט ועשו עוד אלף ואחד דברים שהם לא משחקים ברזולוציה הכי טובה.

הכל תלוי בצרכים שלו.

פורסם

ידרשת רק הבנת הניקרא לא יותר מזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים