פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים הדולר ירד אתמול... כםי ששאלו - מה הנתונים של שתי החנויות האחרונות מבחינת הנחות על שאר המערכת ? ושוב, חזק ואמץ על ההשקעה! מצטרף לשאלה - איזו הנחה נותנים גיבור לרוכשי מחשב שלם בהמשך לקניה הקבוצתית הזאת?
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים טוב תשמעו תוציאו אותי מהרשימה כי אני לא מוכן מתחת ל950 שקל ואני לא חושב שאחת מהחנויות תתן מחיר מתחת ל950...
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים הי,מכיון שאני מתכוון לקנות לפחות 2 מערכות,אני מעוניים לדעת האם יתנו הנחה על הרכבת מערכת אחרתיותר כדי לי לפחות לקנות במקום שאולי המעבד יותר יקר אבל שאר המערכת לא..the Z-Guy
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים אם אתם רציניים אז אני יכול להשיג את המעבד בסביביות ב-960 ש"ח אבל רק בתנאי שיש מעל 15 מעוניינים
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים אם אתם רציניים אז אני יכול להשיג את המעבד בסביביות ב-960 ש"ח אבל רק בתנאי שיש מעל 15 מעונייניםאנשים כאן רציניים, הת'רד לא נפתח ליופי...
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים אנשים כאן רציניים, הת'רד לא נפתח ליופי...מצד שני, מי שכותב באופן כה חופשי אך בלי להשאיר פרטים על עצמו ולהזדהות מטעם מי ולמה הוא מצליח להשיג מחיר כזה,לא נראה לי רציני ביותר. אני אישית מטיל ספק ראשוני, אבל אני בהחלט יכול להטעות.פשוט לא נראה לי שאחרי שבועיים כמעט בלי שום מחווה מצד החנויות, יגיע מישהו שלא מזדהה ויגיד שהוא יכול להשיג ב960 ועוד ל15 קוניםשלא לדבר על 40.
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים הם לא כל כך בעניין של לתת הנחה נוספת על שאר המפרט...אני ניסיתי ללחוץ כמה שיותר בנוגע למעבד עצמו, אולי מישהו פה יצליח יותר ממני להוציא מהם גם הנחה כללית, בכל אופן אני לא הצלחתי להוציא הנחה כזאתshlomimatan תן פרטים - מאיפה קונים, מול מי האחריות, אפשרויות תשלום, אריזת BOX? הנחה כללית על המפרט?
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים BV500 אז אולי נפתח רשימה של מי שרוצה לקנות סופית במחיר של גיבור ככה נריץ עניניםאם יהיו תוך כדי חדשות יותר טובות.. מה טוב...לפחות ענינים יתחילו לזוז
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים טוב אנחנו רוצים לסגור ענייניםיש לנו הצעה של 1039 מגיבור למזומןו-1020 מ-BigTycoon למזומן עם הנחה של 50 שקל על מערכת שלמהלגיבור יש סניפים בנתניה וברמת גן, ולביג-טייקון באשדודמכיוון שעבר הרבה זמן שכל אחד יירשם עכשיו מחדש - שם, משפחה, וטלפון (לא בפרטי) ויגיד אם הוא בפנים.לנוכח מיקום הסניפים לדעתי יהיה יותר נוח לרוב האנשים לרכוש דרך גיבור, אבל תציינו אם אתם מעדיפים את ביג-טייקון.יאללה בואו נריץ את זה יום-יומיים ונסגור את העניין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.