עבור לתוכן

עזרה בבחירת ספק עד 700 שקל.

Featured Replies

פורסם

אני עכשיו קונה מחשב עם לוח אם שתומך ב-sli וכרטיס מסך פשוט ב-100 שקל עד שיצאו ה-g90 של ניווידיה.

שיצאו הכרטיסים החדשים אני יקנה אחד ואחרי שנה אני יקנה עוד אחד שהמחיר יהיה זול יותר ואני יחבר אותם בו זמנית

איזה ספק יהיה טוב לחיבור שתי כרטיסי מסך של ניוידיה בו זמנית ובנוסף יהיה גם מעבד q6600?

פורסם

לאף אחד אין מושג כמה כרטיס G90 יקח יצרוך - שתדע תחזור

פורסם
  • מחבר

אתה מאמין שספק 600 ואט איכותי יוכל להחזיק אותם?

פורסם

אורי,לא חבל שנעשה את זה ככה?

אני אזרוק מחשבות ופנטזיות לאויר...אתה אולי תקנה ספק שיתאים/שיהיה מוגזם ותבזבז הרבה כסף..

היתי מציע לך שאם אתה הולך לקנות מחשב עם כ.מסך מובנה ואתה לא רוצה לבזבז הרבה כסף קנה ספק ג'נרי זול או HEC 300ART שהוא לא גנ'רי - ותחכה שיצאו הכרטיסים שאתה רוצה. אחרי שהם יצאו כולנו נדע יותר טוב. יכול להיות שספק 600W איכותי יחזיק ויכול להיות שתהיה זקוק ליותר - הכל יכול להית.

פורסם
  • מחבר

צודק,אבל אני לא יכול לחכות עם המחשב אני קונה כרגע הכל חוץ מכרטיס מסך(כרטיס מסך זול זמני)

אני במילא לא יחבר sli בשנה הקרובה,אז אולי אני יקח ספק טוב של 500 וואט ב-400-600 שהוא בטח יחזיק ת ה-q6600 ואת הכרטיסים החדשים לא?

ונניח עוד שנתיים שהכרטיס מסך יהיה כבר יותר חלש אז אני יקנה עוד ספק ויחבר אליו כרטיס מסך שני זה אפשרי?

פורסם

אם אתה רוצה להסתכן - זכותך.

תוסיף את התקציב לספק לכותרת ואני אשמח להמליץ לך על אחד

פורסם
  • מחבר

סבבה,אבל ספק איכותי של 500-520 יוכל להחזיק q6600 וכרטיס מסך חדש של g90?או שאין אפשרות לדעת את זה?

פורסם

אורי,

בוא ניקח למשל את ה-HX 520W שנותן 40A ב-12V.

Q6600 עם 8800GTX הוא מחזיק בקלות.

אף אחד לא יודע לגבי G90 ואני לא נתקתי בשום הערכה אפילו לצריכה המתוכננת שלו. סיכויים גדולים שיחזיק,אל יש סיכוי שגם לא.

פורסם
  • מחבר

אורי,

בוא ניקח למשל את ה-HX 520W שנותן 40A ב-12V.

Q6600 עם 8800GTX הוא מחזיק בקלות.

אף אחד לא יודע לגבי G90 ואני לא נתקתי בשום הערכה אפילו לצריכה המתוכננת שלו. סיכויים גדולים שיחזיק,אל יש סיכוי שגם לא.

אוקי אז אני יורד יותר לכיוון של לקנות את הכל עכשיו 8800 gts 640 יוכל להחזיק משחקים של dx 10 על רזולוציה מקסימלית של 1366*760 ?

ואם לא אז אם אני מחבר 2 במקביל הוא יחזיק dx 10 על רזולוציה שכזאת?

פורסם

אני חושב שאת השאלה הזו כדאי שתשאל בפורום תצוגה וגרפיקה..

אם תחליט לקנות ספק עכשיו,אחרי שתוסיף את התקציב שלך לכותרת ותחליט אם אתה קונה כ.מסך אחד או שניים,אני אשמח לעזור לך

פורסם
  • מחבר

איזה ספק יכול להחזיק sli של 8800 gtx ומעבד Q6600 ?

פורסם

אם כבר אז הייתי ממליץ לשנים הבאות GTX אם יש תקציב.

אבל לדעתי בלי OC TT 600W מסדרת TOUGHPOWER.

אבל יכול להיות שגם HX520 זה אני לא יודע.

פורסם
  • מחבר

אם כבר אז הייתי ממליץ לשנים הבאות GTX אם יש תקציב.

אבל לדעתי בלי OC TT 600W מסדרת TOUGHPOWER.

אבל יכול להיות שגם HX520 זה אני לא יודע.

ספק 650-700 וואט בטוח יוכל להחזיק sli של gtx ?יש המלצות על דגמים ספציפיים שיתמכו בsli?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים