פורסם 2007 ביולי 1918 שנים יש לי מחשב PC ומחשב נייד אחד עובד על XP והשני על ויסטה כרגעאני מעוניין להעביר מידע (קבצים) ואני לא מעוניין בטכנולוגיה אלחוטיתיש לי כבל רשת יש לי מודם רגיל לכל מחשב יש כניסה אחת של רשת חיברתי את כבל הרשת ישירות בין שני המחשבים ולא הצלחתיהאם זו הדרך ? אם כן האם יש איזה מדריך ?תודה !!!
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים אתה רוצה רק להעביר קבצים או גם לשתף אינטרנט?הכל אופן הכבל שמחבר בין המחשבים חייב להיות מוצלב.
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים מחבר אני רוצה לחבר את שני המחשבים לאינטרנטובמקביל אני לא רוצה שאחד מהם יהיה חייב תמיד להיות דולקהאם הפיתרון הינו לקנות ראוטר?מה זה אומר קבל מוצלב?אני מעוניין גם בהעברת קבצים קבצים גדולים תודה
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים אם אתה רוצה להעביר מידע בין מחשב למחשב בלי טכנולגיה אלחוטיתאז פשוט תעשה את זה עם כבל רשת מוצלב כמו שאמרו לך כאן כבר, פשוטלך לחנות ותבקש כבל מוצלב ואז תחבר בין שני המחשבים.בקשר לשיתוך הרשת, אני לא חושב שאתה יכול לשתף רשת (כלומר שיהיה לך אינטרנט)בין שני מחשבים בלי ראוטר.
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים אפשר לשתף אינטרנט בלי נתב. אחד המחשבים הופך לשרת של השני (כמובן שהוא חייב להיות דלוק בשביל שלשני יהיה אינטרנט).היום כל כרטיס רשת אומר לתמוך בזיהוי אוטומטי של כבל רגיל/מוצלב, כך שלא הייתי מצפה שיש צורך במוצלב, אבל לך תדע.
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים פותח הדיון, תשנה את הכותרת בבקשה ע"י עריכה של הפוסט הראשון שלך, לפי חוקי הפורום (ואם לא קראת אותם, זה הזמן)אחרת הדיון יינעל ותקבל אזהרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.