פורסם 2007 ביולי 1818 שנים שלום לכולם,יש לי כרטיס מסך Geforce FX5200 וכבר המשחקים "החדשים" של החצי שנה האחרונה לא עובדים לי טוב...רציתי לדעת אם אני אעשה לו אוברקלוק אז הוא יתמוך ביותר משחקים??? או שזה לא קשור??אם לא אז למה זה עוזר???תודה!
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים רק החדשים?? לי היה אותו ואפילו BF2 משנת 2005 הוא לא הריץ!זה עוזר כמו שזה עוזר למעבד או לזיכרון... אבל מרוב שהכרטיס הזה כ"כ איטי אפילו 20% לא יעזרו לו...אם אתה רוצה תנסה לעשות לו OC של 25-30%, אבל לא נראה לי שתצליח.כבר עדיף לך לקנות 7300GT או משהו ב-400 שקל..
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים חח הוא מריץ לי BF2... אבל האוברקלוקינג לא יעזור לי אפילו בקצת???תראה OC יעזור ...אבל קח דוגמא...יש 2 מכוניותאחת המקסימום שלה הוא 50 קמש והשניה 100 קמש...עם תשפר את הראשונה ב 20 אחוז אפילו...היא לא תגיע למכונית השניה..כי היא לא מספיק מהירה אפילו לזה...והמשל פה..שהכרטיס שלך הוא די חלש ו הOC לא יהיה משמעותי על כל כך מפני שהכרטיס איטי מטבעו
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים זה כרטיס זבל לכל שימוש חוץ מלראות סרטים וXP, משחקים כבר מ2004 לא עובדים עליו מאט מאוד, קשה להאמין שBF2 עובד עליו אפילו בהגדרות נמוכות בטח עובד ב10FPS, בכל אופן שום OC בעולם לא יעזור לך, אחד הכרטיסים הגרועים בעולם.
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים מחבר חחח אתה צודק... אני עשיתי את האוברקלוק אבל זה לא עזר... אז החזרתי לבלי אוברקלוק...
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים זה כרטיס זבל לכל שימוש חוץ מלראות סרטים וXP, משחקים כבר מ2004 לא עובדים עליו מאט מאוד, קשה להאמין שBF2 עובד עליו אפילו בהגדרות נמוכות בטח עובד ב10FPS, בכל אופן שום OC בעולם לא יעזור לך, אחד הכרטיסים הגרועים בעולם.אחד הכרטיסים הגרועים נכון להיום, אבל לפני 4-5 שנים זה מה שהיה,גם עוד שנתיים שנתיים-3 תגיד על 88GTX זבל, אז מה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.