עבור לתוכן

מחפש צורב DVD עם חיבור SATA

Featured Replies

פורסם

ראיתי את האשכול של המומלצים אבל לא הבנתי איזה כדאי לקחת אני מתלבט בין ה ASUS 1814BLT

ל lg GSA-H62NB והפייוניר 212DBK (אני מקווה שכלום SATA)

פורסם

אחי רק שתדע שבצורב של ASUS לא מקבלים את כול הדברים רק את הצורב ודיסק של נירו זה הכול

הם הורידו הכול

פורסם
  • מחבר

אין לי שום בעיה עם זה...

חשובה לי איכות הצריבה כי אני עכשיו עם ה 3550A של nec שעושה לי הרבה בעיות

פורסם

גם אני הייתי באותה התלבטות ולקחתי בסוף את הH62 כי בהודעה הזו:

אני חושב שהגיע הזמן לעדכן את הרשימה ויש כבר מספיק עדכונים. לצורך העניין ריכזתי את הסטטוס של צורבי LG בטבלה. את כל הצורבים בסיומת N, ללא light scribe, ניתן להשיג בארץ. חלק מהצורבים בגרסת light scribe לא ניתן להשיג בארץ, או לפחות לא מצאתי ב-ZAP.

בטבלה רשמתי רק את מהירות הצריבה ללא פירוט מהירות כתיבה. הנתונים נאספו מהקישורים שלמטה. באופן לא ברור לא ניתן למצוא את כל הצורבים בכל אתרי LG ובכל ארץ יש רשימה חלקית. לכן חלק מהקישורים מהאתר הגלובלי, חלק מהאנגלי וחלק מהאמריקאי.

dvdwriterkz1.gif

צורבי IDE

H42N

הצורב הותיק המתחיל לצאת מהשוק. ניתן להשיג בארץ גם H42L עם Light scribe

H44N

גרסה משופרת ל-H42 עם מהירות צריבה x10 בשכבה כפולה. ניתן להשיג גם את גרסת H44L בארץ.

H50L

צורב דומה ל-H42L. לא מצאתי על פי המפרט הבדל ביניהם. בארץ מצאתי רק ב-KSP ורק את גרסת N. למיטב הבנתי עדיף H44N/L.

צורב נוסף ב-KSP הוא H54N. לא מצאתי באתר של LG. על פי הנתונים ב-KSP דומה ל-H50N.

H55N

צורב יחודי הוא H55N. זהו הצורב הראשון במהירות x20 מ-LG. היחוד שלו הוא שזהו גם הצורב ראשון בעולם עם הצפנה בנוייה בצורב, Securedisk. קיים רק בגרסת N ולמעשה זה הצורב היחיד גם של LG עם התכונה הזו. פרטים נוספים לגבי התכונות של ההצפנה אפשר לקבל דרך הקישור. מתאים במיוחד לעסקים שצריכים סודיות עסקית ופחות שימושי לצרכים ביתיים. אולי מאפשר לילדים להחביא פורנו מההורים... מבחינת מחיר ומהירות מתחרה ב-LiteOn ובהנחה ששקט כמו הקודמים לו מהווה בחירה מועדפת למי שמחפש צורב IDE במהירות x20 בגלל הרעש שרוב משתמשי LiteOn מדווחים עליו.

צורבי SATA

H30N

מקביל ל-H42 בגרסת SATA. הצורב הבסיסי בממשק זה.

H62L

סוף סוף צורב המתקדם בגרסת SATA מ-LG, ולמעשה הצורב המועדף של LG למחשבים חדשים, למרות שלא מגיע למהירות x20 כמו LiteOn או כמו H55N. מקביל ל-H44 מבחינת התכונות אבל בממשק SATA. למרבה הצער לא הצלחתי למצוא את גרסת L בארץ. אני מניח שתגיע גם היא בקרוב. משום מה לא מופיע ב-ZAP אבל נמצא ב-KSP וב-SKYPC כך שלא נראה לי בעיה להשיג אותו בחנויות נוספות.

הבנתי שהוא הכי איכותי של LG לSATA

תכנס גם לציטוט יש שם תמונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים