פורסם 2007 ביולי 1718 שנים אני ממש רוצה לקנות את אחד המארזים האלה וכל הזמן נותנים פה תגובות שליליות עליהםולא הבנתי למה ? למה הם לא מומלצים ? מה הבעיה איתם? והאם אפשר לפתור אותה על ידי החלפת מאוררים או משהו כזה?תודה.
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים לא שקטים במיוחד,לא איכותיים במיוחד,לא קרירים במיוחד - שום דבר בהם לא מיוחד,אבל לעומת זאת המחיר שלהם יקר יחסית וניתן למצוא אופציות עדיפות.
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים העניין הוא כזה זה לא שהם גרועים אלא לא שווים את הכסף שגובים עבורם אלא בערך חצי ממנו.אני מציע שתתן תקציב ונמליץ לך על משהו עדיף בתקציב.
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מחבר אני לא רוצה להשקיע יותר מ500-600 מה אני יכול בתקציב כזה?ודבר שני אם אני קונה את הסופרנו ומחליף לו מאוורים אז הוא יהיה שקט וקריר יותר ? עזבו את הקטע של ההוצאה המיותרת?
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים הסופרנו לא כדאי.בתקציב הזה המארזים הכי טובים הם:1) THERMALTAKE ARMOR JUNIOR2) NZXT NEMESIS ELITE3) ANTEC SOLOועוד שני מארזים טובים אבל כאלה שעדיין לא במלאי וצריך לחכות להם:1) NZXT LEXA BLACKLINE2) NZXT HUSH
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מחבר אני צריך להכניס שם גם GTS אין בעיה?חשבתי על כמה מארזים:ANTEC P180-S ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU GIGABYTE AURORA TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-FSCA1ANB NZXT LEXA w/o PSU THERMALTAKE EUREKA ( SILVER+WINDOW) VC8000SWA w/o PSU איזה מהם לקחת עדיף את הזול אבל שיתן קירור טוב החדר שלי רותחחח יש לי חלונות שקולטים חום אני חייב מארז סופר קראיזה מהם הכי מומלץ הכי מקרר הכי שקט?
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים הכי שקט ה180 השילוב הכי טוב בין שקט לאיוורור זה האירוקה.אם הדגש הוא לא על שקט נטו אז האירוקה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.