פורסם 2007 ביולי 1818 שנים ברור שלהם יש חלק נכבד מההספדות. בכל מקרה אני מאמין שאני והנכד שלי נשחק יחדיו על ה-PC FIFA 2070
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים שווה להיות גיימר בשנת 2007-8 הרשימה אינסופית ולחשוב שאומרים שאין משחקים למחשב
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים מחבר אההה דניססס!! כמה משחקים חחח עבדכם הנאמן הוסיף את כולם... תהנו חח. כמה הערות: Battlefield 2142: Northern Strike SpellForce 2 Dragon Storm Vivisector Beast Within כבר יצאו Section 8 Solar: Campaigns Hollow הוכזרו, אז הם לא בוטלו. Spoils of War... כתוב שיצא ב 2006? והמשחקים הבאים מקבלים תגית *Not for PC yet לידם: Top Spin 3 The Outsider Army of Two Dark Sector Soldier of Fortune: Pay Back בקיצור נוספו: Warlords 5Disciples 3Turning Point: Fall of Liberty Frontlines: Fuel of WarTwo WorldsHour of VictoryBrothers in Arms: Hell's HighwayChrome 2Neverwinter Nights 2: Mask of the BetrayerPainkiller: OverdoseThe RootsDogtagElveonWarfareKingpin 2Freedom Fighters 2Fallen EarthFallen Lords: CondemnationCodename Panzers: Cold WarTop Spin 3 The Outsider Army of Two Dark Sector War Leaders: Clash of NationsSavage 2: A Tortured Soul Postal 3Wartime Command Battle for Europe 1939-1945Jagged Alliance 3Jagged Alliance 3DSoldier of Fortune: Pay Back Mirror's EdgeAge of Empires III: The Asian Dynasties F.E.A.R 2F.E.A.R. Perseus MandateCondemned 2: Bloodshot Gothic 4Blood MagicSpace SiegeMythosWarmonger, Operation: Downtown DestructionUniverse at War: Earth AssaultWarhoundNecrovisionAlone in The Dark 5Silent Hill 5The Settlers: Rise of an Empire
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים מחבר אני מופתע שלא רשמתם Duke Nukem Forever : ZOMG! איך שכחתי חח. התווסף. (נוסף?) דרך אגב... מישהו מוכן להסביר איך משתמשים באופציה של טבלה? וכמובן להוסיף משהו On-topic באותה תגובה
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים מחבר אני מופתע שלא רשמתם Duke Nukem Forever : ZOMG! איך שכחתי חח. ציניות מכניקת הקוונטים (-"מה הקשר מכניקת הקוונטים?" -"מה הקשר ציניות?" -"כי הייתי ציני : אז זהו... שבאמת שכחתי אותו!)
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים תאשים אותי בזה שאני שופך לפה את כל ה - WISHLIST שצברתי לעצמי בשנים האחרונות.
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים מחבר תאשים אותי בזה שאני שופך לפה את כל ה - WISHLIST שצברתי לעצמי בשנים האחרונות.חחח כן, שאלתי את עצמי מאיפה הבאת את כל המשחקים האלה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.