פורסם 2007 ביולי 1618 שנים כע הוא יהיה על אותו מנוע אבל הוא יהיה משופר וכבר יותר (מין הסתם)... אהבתי את ה ALAKK ליד סטאלקר !! :lol: וקרירין, בבקשה אל תשים ככה תמונות זה מזה מכער ! שים קישור.
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים עדיף תמונות גדולות... לאף אחד אין כוח לפחות קישורים, ואני לא מאמין שיש למישהו 56K.אני מחכה לGTA. נקווה שיצא למחשב.
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים ה - MOH החדש הולך להיות שווה משהו ? (שיהיה כמו AA ולא כמו PA)ומה עם כמה תאריכי יציאה למשחקי RTS ?
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים אני מחכה לממלכת המוות שתעלה על כס השלטון יחד עם הקברן או במילים אחרות ENEMY TERRITORY QUAKE WARS, והכי הרבה אני מחכה לUTIII.
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים סוף שנה משוגע ע ע ע ע ................ נעל העולם כבר הרבה זמן אין כמה משחקים יריות חזקים ביותר. שיצאו כבר ר ר ר ר ר ר ר ר
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מחבר הולך להיות סוף שנה מטורף של משחקים חדשים ומדהימים. איפה כולם היו שנה שעברה בכל מקרה נראה לי ששכחתם עוד משחק שלדעתי הולך להיות מצוין : Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction http://www.gamespot.com/pc/action/tomclancyssplintercellconviction/index.html?tag=result;title;2 Release Date: November 2007 הטריילר מציג שינוי מהותי במשחקיות. גרפיקה מדהימה אני מחכה למשחק הזה חח תגיד תודה שהם יוצאים עכשיו ולא שנה שעברה ;D והוספתי את SC להודעה הראשית. מה עם Srangehold אתה מתכוון אולי ל Strangehold? או Stranglehold? אין מידע על תאריך היציאה, חוץ מהתרשמויות ראשוניות. סורי :\ עדיף תמונות גדולות... לאף אחד אין כוח לפחות קישורים, ואני לא מאמין שיש למישהו 56K. אני מחכה לGTA. נקווה שיצא למחשב. תהיה בטוח שהוא יצא למחשב אם Rockstar יודיעו שהוא לא, בטח קבוצת GTA Fanatics תשרוף להם את האולפנים ותרצח את המנכ"ל. ה - MOH החדש הולך להיות שווה משהו ? (שיהיה כמו AA ולא כמו PA) ומה עם כמה תאריכי יציאה למשחקי RTS ? הממ... אני מתאר לעצמי שה MOH החדש יהיה סבבה, לא היסטרי. תן לי שמות של משחקי RTS ואני יוסיף אותם בינתיים לא הוכרזו הרבה, לפי מה שאני יודע. ואני עוד חובב RTSים.
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים טוב אז:EMPIRE EARTH IIISEVEN KINGDOMS III:CONQUESTCompany of Heroes: Opposing Fronts Supreme Commander: Forged Alliance Medieval II - Kingdoms Heroes of Might & Magic V - Tribes of the East Civilization IV: Beyond the Swordהשניים האחרונים הם לא RTS אלא TBS אבל גם מעניין.
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים טוב אז:EMPIRE EARTH IIISEVEN KINGDOMS III:CONQUESTCompany of Heroes: Opposing Fronts Supreme Commander: Forged Alliance Medieval II - Kingdoms Heroes of Might & Magic V - Tribes of the East Civilization IV: Beyond the Swordהשניים האחרונים הם לא RTS אלא TBS אבל גם מעניין.TBS זה כיף אבל לא נמאס כבר מהירוס :s05:הירוס 5 זה אותו משחק כמו 3 :-\
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מחבר איך? אבל איך? Starctaft 2 לא ברשימה אוקי... TBA חח טוב אז: EMPIRE EARTH III SEVEN KINGDOMS III:CONQUEST Company of Heroes: Opposing Fronts Supreme Commander: Forged Alliance Medieval II - Kingdoms Heroes of Might & Magic V - Tribes of the East Civilization IV: Beyond the Sword השניים האחרונים הם לא RTS אלא TBS אבל גם מעניין. אוקי, כולם נוספו לרשימה חוץ מ Medieval שלא מצאתי release date. נראה לי שהוא אפילו לא הוכרז? /עריכה הוספתי Stranglehold (ה 20 באוגוסט) ו Medieval 2 Kingdoms (ה 28 באוגוסט)
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים אוף :\ כמה משחקים מכל אלה אתם חושבים שהעגלה שלי תוכל לסחוב ושיהיה אפשר לשחק סביר?
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים ברור שהוא הוכרז, תראה - http://www.gamespot.com/pc/strategy/medievaliitotalwarkingdoms/index.html?tag=result;title;1ותוסיף גם את אלה:FALLOUT 3 (אפילו שזה כנראה יצא רק בסוף השנה הבאה)Kane & Lynch: Dead Men (משחק טוב מיוצרי היטמן ופרידום פייטרס, יעביר את הזמן עד פרידום פייטרס 2)Mercenaries 2: World in FlamesHAZEEnemy in Sight Star Wars: The Force Unleashed The Agency (המשחק ההמוני היחיד שסיקרן אותי, בעצם גם HUXLEY אבל אני בספק שהוא יהיה מוצלח)The WitcherOrigin of the Species: Project G.I. Ants או בשמו החדש DIRT (יש לי הרגשה חזקה שזה הולך להיות משחק גרוע אבל אני שומר על אופטימיות זהירה)BlackSite: Area 51Field OpsRogue Warrior SACRED 2:FALLEN ANGEL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.