פורסם 2007 ביולי 2618 שנים אתה מדבר שטויות אחימעצב גרפי חייב כרטיס מסך חזקקקקקהוא עובד על פיקסלים ועל רזולוציות גבוההותמעצבי גרפים גדולים קונים גם ב15 עד 40 אלף שקל רק כרטיס מסךאז אתה אומר לו לקחת משהו זול חח ממש בדיחהבמיקרה הזה גם אני מעצב ועם המקיטוש שאני כל יום רואה ועובדהמחשבים שיש בבתי דפוס מכעים להרבה מאוד כסףבתור אחד שעובד בבית לא ממולץ מאק לכן ממליץ לך ללכת על כרטיס מסך יותר טוב gts 640מצטער אבל אתה קשקשן, הטיעונים שלך צולעים וניכר שאין לך ממש מושג על מה אתה מדבר.בשביל מה צריך כרטיס חזק לדו מימד (עיצוב פוטושופ וכו'..*) בשביל מה????לחיזוק אני אצטט פה כמה שורות מת'ראד אחר במקום שאני אסביר שוב:"חבר'ה, מה קורה פה? Smileyפוטושופ צריך להציג תמונה דו מימדית, מאיצים גרפיים מתייחסים לחישובים פיזיקליים של קינטיקה ותלת ממד, ולא יעזרו בכלום לתמונה דו מימדית סטטית.בנוסף, אני לא צריך האצה של decoding של שום מדיה.בכיף תפתחו נושא על כרטיסי גרפיקה Hi-End וכמה FPS אתם מוציאים ממשחקים, אבל אני לא מבין בזה ולא ממש מתעניין בזה. אז אני מעריך את העזרה, אבל אם תכוונו את ההמלצות שלכם לשיפור, לכיוון עיבוד תמונה והמהרה, אני אודה לכם... "
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים מחבר אף אחד לא רשם לגבי המפרט שלי.. מצטער שאני מקפיץ פשוט יש לי עוד יום אחד לשנות דברים קריטיים.
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים מצטער אבל אתה קשקשן, הטיעונים שלך צולעים וניכר שאין לך ממש מושג על מה אתה מדבר.בשביל מה צריך כרטיס חזק לדו מימד (עיצוב פוטושופ וכו'..*) בשביל מה????לחיזוק אני אצטט פה כמה שורות מת'ראד אחר במקום שאני אסביר שוב:"חבר'ה, מה קורה פה? Smileyפוטושופ צריך להציג תמונה דו מימדית, מאיצים גרפיים מתייחסים לחישובים פיזיקליים של קינטיקה ותלת ממד, ולא יעזרו בכלום לתמונה דו מימדית סטטית.בנוסף, אני לא צריך האצה של decoding של שום מדיה.בכיף תפתחו נושא על כרטיסי גרפיקה Hi-End וכמה FPS אתם מוציאים ממשחקים, אבל אני לא מבין בזה ולא ממש מתעניין בזה. אז אני מעריך את העזרה, אבל אם תכוונו את ההמלצות שלכם לשיפור, לכיוון עיבוד תמונה והמהרה, אני אודה לכם.. "1 מעצב גרפי ניראה לך שעובד רק על פוטושופ?..!!2מעצב גרפי לא מששתמש בפי סי הוא משתמש במאק3 על תעביר עלי ביקרות כל עוד אתה לא מעצב ..!!יש מלא תוכנות שעובדות על כרטיס מסך טובואל תשקח כל מעצב גרפי קם ביום אחד וחושב על מולטי מדיהאז אנה ממך על תזלזל בי כמו שאני לא מזלזל בך...
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים אוי ואבוי ,לפני שאתה מנסה ללמד אחרים כדאי שתלמד בעצמך.אני לא צריך ללמוד בטח וטבח לא ממך תאמין לי2 אנשים שקוראים תגובות של אחרים ואומרים אותם דברים ניראה לי אתם ילדים בני 14 16 אה שחכתי אתם אלה שעזרו לביל גייטס אתם אלה שהמצאתם תמחשב אה סליחה גאוני מחשבים ...במקום לתת הערות תתקן אנשים ולא תעביר עליהם ביקרות(מעצב גרפי עם כרטיס 256 בדיחת השנה ממשעוד חובבן מחשבים שלא יודע מה הוא מדבר...
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים אם אתה ממש מתעקש.1 מעצב גרפי ניראה לך שעובד רק על פוטושופ?..!!לא, אבל, לא רק בphotoshop לא צריך GPU יעודי לעיבוד מודלים 3D מורכבים.2 אתה מעצב גרפי שאתה מדבר ..!!רק מעצב גראפי יכול לדעת דברים על חומרה מתאימה?לא ,גם אנשים רבים אחרים.3 מעצב גרפי לא מששתמש בפי סי הוא משתמש במאקשטויות במיץ עגבניות4 על תעביר עלי ביקרות לפני שיש לך ניסיון בתונות כאלהנראה שאתה קודם צריך לקבל קצת ידע.ואני לא מדבר על דו מימד יש מלא תוכנות שעובדות על כרטיס מסךואל תשקח כל מעצב גרפי קם ביום אחד וחושב על מולטי מדיהאז אנה ממך על תזלזל בי כמו שאני לא מזלזל בך...
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים מחבר זה הוויכוח הכי מיותר שנתקלתי בו..השאלה היא מהו מעצב גרפי.. בן אדם שעובד עם פוטושופ ופלאש.. (ולא חסר שעובדים רק עם תוכנות כאלה)אין לו צורך בכרטיס מסך חזק.. עובדה, מעצבי אתרים, לוגוים וכדומה וכדומה, אין להם צורך בכרטיס מסך חזק.גרפיקאים שעובדים בעריכה, וכדומה, גם להם אין צורך בכרטיס מסך חזק.גרפיקאים שעובדים בתוכנות תלת מימד, כאן יש כבר צורך בכרטיס מסך חזק ומתאים..יש עוד יישום שדורשים מאיץ גרפי, אבל לא כל יישום צריך..אז זהו, במקרה שלי, אני עובד עם תוכנות תלת מימד, אז בהחלט יש לי צורך במאיץ גרפי מתאים.אגב לגבי המאק, אז זה נכון שהרבה מעצבים עובדים עם מאק בעיקר בגלל דיוק צבע וכדומה, אבלזה ממש לא גורף, ושאני נוטה לחשוב שאפילו הרוב עובדים עם PC, כנ"ל סטודיוים לגרפיקה..
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים 1 מעצב גרפי ניראה לך שעובד רק על פוטושופ?..!!תגיד אתה מבין בכלל מה זה אומר גרפיקה?2מעצב גרפי לא מששתמש בפי סי הוא משתמש במאק3 על תעביר עלי ביקרות כל עוד אתה לא מעצב ..!!אז שמעת שיש מעצבים שמעדיפים מקינטוש ומשם אתה מסיק שמעצבים גרפים עובדים על מק... אתה גאוןאין לך מושג מי אני ומה אני עושה. אני מעצב כנראה לפני שעשית בר מצווה.יש מלא תוכנות שעובדות על כרטיס מסך טובואל תשקח כל מעצב גרפי קם ביום אחד וחושב על מולטי מדיהאז אנה ממך על תזלזל בי כמו שאני לא מזלזל בך...לא הבנתי את שתי השורות הראשונות שמנוסחות כל כך יפה,ולגבי הזלזול- צר לי אבל אני כן מזלזל באנשים שחושבים שהם מבינים בהכל, פוסלים דברים של אחרים ומטעים אנשים שבאו לבקש עזרה. Are You For Real???אני מצטער שאני לא באמת עונה לך בהסבר מפורט על כל שטות שאתה רושם. יצא לי החשק כי זה יהפוך להיות דיון עקר.
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים מה ניסגר איץץכם הבן אדם אומר לך שהוא עובד על תלת מידמד ושטויות עגבניות מאק במקרה של רפיקים הרוב עובדים על מאק עם אתה לא יודע מזה אז כדאי שתתחיל לפתוח ספרים ולא לזרוק דברים שאתה לא יודע והגב זה שרשם דיון הרוך יש לי זמן תאמין אבל לא בשבילך כי אני לא מתייחס למה שאתה אומר דעה שלך שאני אומר דברים לא נכונים בעיה שלך אני באתי לעזור לזה שרשם את הנושא לא לכם אוקי זה הדעה שלי זאת זוכתי על תעבירו עלי ביקרות אתם לא בניתם תמחשב ואתם לא הקמת תפורם הזה..!! והגב אני לא פוסל דברים שאנשים אומרים יש דברים שגם אני וגם אתה לא יודעים לומדים מה לעשות בדברים שאני מבין אני יתווכח עד הסוף ועזרה שהוא ביקש ווהוא כן עובד עם תוכנות תלת מימד הוא צריך כרטיס מסך חזק ..!! בקיצור פה סיימתי ואין לי כבר כוח (למה שעשיתם מזה ריב) איתכם בהתלחה לך אחי תקנה מה שאתה רוצה תעשה מה שאתה רוצה כסף שלך ראש שלך והחלטה שלך מקווה שתצליח ויהיה לך רק טוב [br]פורסם בתאריך: 28.07.2007 בשעה 00:05:19 זה הוויכוח הכי מיותר שנתקלתי בו.. השאלה היא מהו מעצב גרפי.. בן אדם שעובד עם פוטושופ ופלאש.. (ולא חסר שעובדים רק עם תוכנות כאלה) אין לו צורך בכרטיס מסך חזק.. עובדה, מעצבי אתרים, לוגוים וכדומה וכדומה, אין להם צורך בכרטיס מסך חזק. גרפיקאים שעובדים בעריכה, וכדומה, גם להם אין צורך בכרטיס מסך חזק. גרפיקאים שעובדים בתוכנות תלת מימד, כאן יש כבר צורך בכרטיס מסך חזק ומתאים.. יש עוד יישום שדורשים מאיץ גרפי, אבל לא כל יישום צריך.. אז זהו, במקרה שלי, אני עובד עם תוכנות תלת מימד, אז בהחלט יש לי צורך במאיץ גרפי מתאים. אגב לגבי המאק, אז זה נכון שהרבה מעצבים עובדים עם מאק בעיקר בגלל דיוק צבע וכדומה, אבל זה ממש לא גורף, ושאני נוטה לחשוב שאפילו הרוב עובדים עם PC, כנ"ל סטודיוים לגרפיקה.. תלמדו ממנו ולהסביר דברים במקום להגיד שטויות ולזלזל (כאלה אנשים עם זלזול עוד לא פגשתי כאן) ואינה הפעם הראשונה ממש תודה
פורסם 2007 ביולי 2818 שנים וואו לא ציפיתי להיתקל בדבר כזה בפורומים של hwzone, כנראה אני לא בא לפה מספיק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.