פורסם 2007 ביולי 1618 שנים ה-Zero יקר בכ-100 ש"ח מהאורורה 3D עד כמה שזכור לי,ובכל מקרה היתי לוקח את האורורה.ל-Zero יש בעיה מסוימת עם המאוררים בצד כך שלא ניתן להכניס טוניק למשל.האנטק נחמד,אבל רחוק מלהיות שקט וגם חסרים לו פילטרים לכן הוא כמו מגנט לאבק - היתי מוותר עליו
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים מחבר האורורה נראה מעולה וכך גם הביקורות, העניין הוא שיש לו מקום רק ל5 הארדיסקים וזאת בעיה מכיוון שאני צריך מקום ל-6.חוץ מהפרט הזה הוא נראה לי די מושלם.*אולי פשוט אפשר לדחוף עוד הארדיסק במקום שמיועד לפלופי?
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים עוד אופציות טובות שיתאימו לצרכיך:1) ENERMAX CS-7182) THERMALTAKE SHARK3) ENERMAX UBER CHAKRA
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים מחבר אוקי אחרי שבחנתי את האפשרויות השונות והתחשבתי בצרכים שלי הגעתי למסקנה שאני אקח אחד משני המארזים הבאים:ENERMAX UBER CHAKRAgigabyte 3d auroraאיזה משניהם אני כבר אראה.העניין הבא הוא איזה ספק מומלץ להחזיק מערכת כמו זו שאני הולך לקנות, יש לקחת בחשבון את 6 ההארדיסקים כמובן ואת הכרטיס מסך הזולל חשמל.
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים הספק הזה יספיק לך בהחלט - http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1007_101&products_id=7222
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים האורורה נראה מעולה וכך גם הביקורות, העניין הוא שיש לו מקום רק ל5 הארדיסקים וזאת בעיה מכיוון שאני צריך מקום ל-6.חוץ מהפרט הזה הוא נראה לי די מושלם.*אולי פשוט אפשר לדחוף עוד הארדיסק במקום שמיועד לפלופי?אפשר להרכיב HD במקום הפלופי, צפוף קצת אבל אפשר.ניסיתי בשלי
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים מחבר OC חמעבד?אם לא הFMA שדניס המליץ יהיה מצוייןבשלב זה לא מתוכנן OC, אולי בעתיד.בסה"כ אני רוצה יציבות וספק איכותי שלא ידפוק לי את המערכת כבר בחורף הראשון, מה גם שיחזיק את כל המערכת וידע להתמודד עם נפילות המתח שיש לי כאן לעתים.*dennis הספק שהתכוונת אליו הוא זה?http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3530
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים מחבר מצטער שלא ציינתי את זה בהתחלה, סה"כ רציתי קודם לתפוס כיוון של לקראת מה אני הולך.בכל מקרה עכשיו, שהדבר צוין, אשמח לדעת אם יש שינוי בהמלצות השונו שלכם כי אני נעול על ה-Enermax וגם על הספק של Enermax.
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים מנועה הייתי הולך על: NZXT LEXA + ANTEC EARTHWATTS 500W מה שיוצא 1140 ש"ח סה"כ.אם אתה יכול להוסיף 50 ש"ח קח את האורורה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.