עבור לתוכן

ספק כוח OCZ StealthXStream 600W Power Supply ב-480 שקלים

Featured Replies

פורסם

הזמנתי אתמול המחיר אני דיי בטוח שהוא הכי זול של הספק הזה בארץ אבל כמו בכל רכיב למחשב אני תמיד ממליץ לבדוק 5 פעמים זה מה שאני עושה..

אמממ אני דיי בטוח שזה מבצע אני לא יודע אם יש גם הגבלת זמן ... בכל מקרה אתם צריכים ללכת לדף המוצר ורק אחרי שאת לוחצים על "הזמן כעת" יש לכם מקום להקיש קופון ושם אתם כותבים 480 ואז ההנחה תמומש אמממ זאת לא איזה רמאות או משהו זה פשוט כל מיני מבצעים שהם שולחים במיילים .. שמחתי לעזור למי שחיפש

דף המוצר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7794

ובקשר לאיך הספק אני עדיים לא יודע עוד לא חיברתי אותו אבל לפי מה שהבנתי מהחברה בפורום הוא אחלה במיוחד 600W במחיר כזה מחברה שהיא נחשבת מקצועית אממ כמובן תבדקו אם זה מה שאתם באמת צריכים תהנו :xyxthumbs:

פורסם

אחלה מחיר :xyxthumbs:

פורסם

נדמה לי שרשום שם "מבצע עד סוף השבוע"

פורסם

"חצי ;) קשור"

יש גם:

באנדל במחיר מיוחד OCZ DDR2 2048MB Platinum Dual Channel 800MHZ CL 4+OCZ StealthXStream 600W

מחיר:1060 שקל

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8279

מה אתם אומרים על המחיר ללכת על זה?

איך הספק הזה בהשוואה לליברטי 400 ולקורסייר 520?

פורסם

הבנאדל אפילו לא "חצי קשור" ואני מבקש לא להיכנס לענייני זכרונות או כל דבר אחר שלא אמור להתדיין בפורום.

המחיר ל-OCZ גם לפני ההנחה הוא טוב לדעתי,אז על אחת כמה וכמה אחריה. ליברטי 400 נמכר בממחיר של כ-420 ש"ח ופה יש לנו ספק חזק משמעותית בתוספת של 60 ש"ח בלבד

פורסם

סליחה על ההודעה הקודמת, אבל תודה על התגובה המהירה ועל העזרה

נראה לי שאני הולך על זה.

פורסם
  • מחבר

"חצי ;) קשור"

יש גם:

באנדל במחיר מיוחד OCZ DDR2 2048MB Platinum Dual Channel 800MHZ CL 4+OCZ StealthXStream 600W

מחיר:1060 שקל

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8279

מה אתם אומרים על המחיר ללכת על זה?

איך הספק הזה בהשוואה לליברטי 400 ולקורסייר 520?

אמממ אני חושב שהוא לוקח את הליברטי אבל יורד קצת מהקרוסאייר תתקנו אותי אם אני טועה אני פשוט זוכר שראיתי על זה משהו..

פורסם

תגדיר לוקח? באיכות? ככל הנראה שכן..

בשקט? כנראה שכן אבל קשה להגיד וגם ככה רובם לא ירגישו בכלל בהבדל..

ה-OCZ לא מולדרי בעוד ה-HX כן

ה-OCZ חזק יותר בכמעט 100W ב-12V וגם זול ממנו בלא מעט..

כל אחד וההחלטה שלו

פורסם
  • מחבר

תגדיר לוקח? באיכות? ככל הנראה שכן..

בשקט? כנראה שכן אבל קשה להגיד וגם ככה רובם לא ירגישו בכלל בהבדל..

ה-OCZ לא מולדרי בעוד ה-HX כן

ה-OCZ חזק יותר בכמעט 100W ב-12V וגם זול ממנו בלא מעט..

כל אחד וההחלטה שלו

כן אתה צודק... החלטתי ללכת עליו ולוותר על הקטע של המודולוריות.. בגלל שכל מה שמודולורי וברמה שלו מבחינת הספק לא איכות.. אז הוא הרבה יותר יקר.. >:(

פורסם

תראה זה לא דברים שחור ולבן סה"כ כי לבנאדם X חשוב דברים כאלו ולבנאדם Y חשוב דברים אחרים.

אני היתי הולך על ה-OCZ גם כן כי לי חשוב שיש כמות A רצינית ב-12V גם אם אני לא משתמש בזה. לי השקט כמעט ולא חשוב ואני חושב שה-400TRT שקט (ואני באמת לא שומע אותו) ומודלריות ממש לא חשובה לי.

פורסם
  • מחבר

תראה זה לא דברים שחור ולבן סה"כ כי לבנאדם X חשוב דברים כאלו ולבנאדם Y חשוב דברים אחרים.

אני היתי הולך על ה-OCZ גם כן כי לי חשוב שיש כמות A רצינית ב-12V גם אם אני לא משתמש בזה. לי השקט כמעט ולא חשוב ואני חושב שה-400TRT שקט (ואני באמת לא שומע אותו) ומודלריות ממש לא חשובה לי.

כן אני מסכים איתך.. ברגע שאני יחבר אותו למחשב אני יפרסם כמה הוא מרעיש +- אבל אם יש אותו כבר למישהו אותו כבר עכשיו זה יהיה מצויין יהיה לי קשה לקבוע את כמות הרעש בגלל שלא נחשפתי ליותר מידי ספקים.. ולרעש שהם פולטים אבל בעקרון אני זוכר שכתבו לי פה שהוא לא מרעיש יותר מידי ובכלל מה שעושה את רוב הרעש במחשב זה המאוורים של המארס ובעיקר הקירור של המעבד..תקנו אותי אם אני טועה..

פורסם

אני רוצה להוסיף שאלה על האשכול.

אני מתכנן לקנות מחשב חדש בחודש- חודש וחצי הקרוב. מחשב core2quad עם 8800 640 . אני חושב לקנות את הספק הזה עכשיו כי הוא כמעט ב 100 שקל יותר זול מהמחיר הרגיל שלו, אני רק רוצה לדעת האם מתוכננת איזה הורדת מחירים או משהו כזה בזמן הקרוב? כי אם לא אני אקנה אותו עכשיו ואשמור עליו עד המחשב החדש.

פורסם

לא סביר שהמחיר ירד

פורסם

אז שווה לקנות :)

המחיר שלו ב iqpc הוא 660 אם אני לא טועה. והמחיר הרגיל בנועה הוא 550 אז בכל-מקרה 480 זה זול. תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים