עבור לתוכן

מארז שקט ויפה למערכת שנקנית השבוע (תקציב 500-800)

Featured Replies

פורסם

Q6600

GB P35C

2GB 800MHZ TWINMOS

2900XT 512MB

CORSAIR 520 HX

SEAGETE 320GB 16MB

TUNIQ TOWER

רציתי ללכת בהתחלה על ה NZXT LEXA BLACKLINE אבל הבחור מ IQPC אומר שהוא לא ממליץ עליו כיוון שהוא לא מרווח מספיק ועוד כמה דברים , בכל מקרה הוא המליץ לי ללכת על GB AURORA 570 או ANTEC P180 או ANTEC NINE HUNDRED

אשמח להמצלה שלכם בנושא .

כמו שאמרתי בכותרת , חשוב לי מאוד השקט והיופי של המארז , לא רוצה שהוא יכער לי את החדר ...

תודה ויום טוב , אריק .

פורסם

הP180 הוא הכי שקט מביניהם כך שאם הוא מוצא חן בעיניך מבחינת מראה קח אותו.

רק קח בחשבון שהוא הכי קטן מביניהם(אם זה שיקול) וגם יש עוד שיקולים בקניית מארז: איוורור, מקום לכוננים...

פורסם
  • מחבר

ה P180 לא אהבתי את העיצוב שלו , בכלל .

חשוב לי שיהיה קירור טוב כיוון שאני מתכנן OC בעתיד הלא רחוק , זרימת אוויר טובה חשובה לי , וגם שיהיה נוח לעבוד בתוך המארז שיהיה לו נפח גדול לעבודה.

פורסם

זרימת אוויר זה משהו אחר בכלל :s07:

אם אתה רוצה זרימת אוויר אז הNZXT HUSH שנראה טוב, יש לו מבודדי שקט וזרימת אוויר גבוהה מאד (תראה את הביקורות עליו), והוא גם לא יקר במיוחד, בסביבות ה500.

פורסם

ה P180 לא אהבתי את העיצוב שלו , בכלל .

חשוב לי שיהיה קירור טוב כיוון שאני מתכנן OC בעתיד הלא רחוק , זרימת אוויר טובה חשובה לי , וגם שיהיה נוח לעבוד בתוך המארז שיהיה לו נפח גדול לעבודה.

אם כך קח את ה3D 570. הוא ענק מאוורר ושקט.

ה900 גם מאוורר וגדול אבל פחות גדול מה570 מצד שני הרבה אוהבים את המראה שלו.

פורסם

המוחר סתם מקשקש ודוחף לך דגמים יותר יקרים, אין שום רע בללכת על ה - BLACKLINE.

פורסם
  • מחבר

מה עדיף מבחינת זרימת אוויר ושקט , ה BLACKLINE או הAURORA 570 ? עזבו מחיר , מה עדיף ...

פורסם

אני לא חושב שיש הבדל משמעותי ביניהם בזה, אבל ה - GB עולה הרבה יותר וללא הצדקה לדעתי.

מה שכן, כדאי להוסיף ל - NZXT מאורר קדמי.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה , אני אלך על ה AURORA נראה פחות צעצועי ויותר מרשים , מיצינו את הדיון .

תודה לכולם .

פורסם

במחיר של האורורה 570 כבר עדיף את ה - TT EUREKA.

פורסם
  • מחבר

אני יוצא כבר משוגע מהמחשב ... ממה ששמעתי הבנתי שמהארזים של TT לא טובים , אני טועה ?

פורסם

באופן כללי אולי לא, אבל יש להם כמה מארזים יוצאי דופן מצויינים וזה אחד מהם.

פורסם
  • מחבר

טוב הבנתי , לא כדאי להשקיה במארז יותר כסף נכון ? וזה המארז הכי טוב שנאי אוגל לקחת בתקציב שלי ? אין לי בעיה לחרוג במעט אם זה שווה את זה ..

אני לא הולך לעשות OC מטורף , משהו בקטנה ...

פורסם

כן, הוא הכי כדאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים