עבור לתוכן

שאלה פשוטה לגבי SWITCH

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי מודם של כבלים שיוצא ממנו כבל רשת שאם אני מחבר אותו למחשב שלי יש לי אינטרנט.

השאלה :

אני רוצה לחבר עוד 2 מחשבים לאינטרנט, האם אני יכול לקנות SWITCH, שעולה 90 ש"ח לדוגמא, עם 8 PORTS,

ואז לחבר את הכבל שיוצא מהמודם לתוך הכניסה של ה SWITCH, ולחבר את 3 המחשבים ליציאות של ה SWITCH ?

האם זה יעבוד לי ככה בצורה פשוטה ?

תודה :yelclap:

פורסם

אם החיבור הוא ללא חייגן, זה אמור לעבוד. 012 ו-014 מספקות עד 3 כתובות IP בתשתית כבלים בחיבור ללא חייגן.

אם החיבור עם חייגן, צריך לבדוק האם הספק מגביל את כמות החיבורים הסימולטניים (לרוב כן מגבילים).

תיקון קטן - לסוויץ' אין כניסה ויציאה. כל הפורטים שקולים ולא משנה לאן אתה מחבר את המודם ולאן את המחשבים.

פורסם
  • מחבר

אם החיבור הוא ללא חייגן, זה אמור לעבוד. 012 ו-014 מספקות עד 3 כתובות IP בתשתית כבלים בחיבור ללא חייגן.

אם החיבור עם חייגן, צריך לבדוק האם הספק מגביל את כמות החיבורים הסימולטניים (לרוב כן מגבילים).

תיקון קטן - לסוויץ' אין כניסה ויציאה. כל הפורטים שקולים ולא משנה לאן אתה מחבר את המודם ולאן את המחשבים.

טוב אני לא מבין בזה כ"כ, אבל אני יכול להגיד לך כמה דברים בטוחים :

1) החיבור הוא ללא חייגן, יש כבל רשת שיוצא מהמודם של הכבלים ותמיד יש חיבור.

2) כיום יש לי ROUTER WIFI שאני רוצה לבטל אותו כי אני לא רוצה את הקרינה של ה WIFI ולכן אני קונה SWITCH

3) אני מתכוון ל SWITCH כזה : http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=300

האם זה יעבוד ויתן לי אינטרנט לכמה מחשבים ?

פורסם

קרינת WIFI - סתם שטויות. אבל אם אתה רוצה לבטל אותה - האם אי אפשר פשוט לכבות WIFI בנתב? פשוט חבל לקנות סוויץ', כאשר הנתב יכול להיות סוויץ' לכל דבר.

פורסם
  • מחבר

קרינת WIFI - סתם שטויות. אבל אם אתה רוצה לבטל אותה - האם אי אפשר פשוט לכבות WIFI בנתב? פשוט חבל לקנות סוויץ', כאשר הנתב יכול להיות סוויץ' לכל דבר.

אי אפשר לכבות WIFI בנתב.

בכל מקרה האם מה ששאלתי יעבוד ?

פורסם

יעבוד.

פורסם

א. יש נתבים שאפשר לכבות בהם את ה WIFI (אם אתה יודע ספציפית לגבי הנתב שלך שאי אפשר, אז זה משהו אחר כבר)

ב. אתה בטוח שאתה מחובר ללא חייגן (זה אפשרי רק בכבלים) ? זה שיש לך "תמיד" חיבור יכול להיות בגלל שהראוטר שלך מחייג.

בשביל לדעת בוודאות, תנסה לברר איך מוגדר הראוטר שלך : כ PPTP או L2TP או DHCP או PPPOE

או משהו אחר ? מה מסומן אצלך כשיטת חיבור ?

כשתענה נדע איך אתה מחובר.

פורסם
  • מחבר

א. יש נתבים שאפשר לכבות בהם את ה WIFI (אם אתה יודע ספציפית לגבי הנתב שלך שאי אפשר, אז זה משהו אחר כבר)

ב. אתה בטוח שאתה מחובר ללא חייגן (זה אפשרי רק בכבלים) ? זה שיש לך "תמיד" חיבור יכול להיות בגלל שהראוטר שלך מחייג.

בשביל לדעת בוודאות, תנסה לברר איך מוגדר הראוטר שלך : כ PPTP או L2TP או DHCP או PPPOE

או משהו אחר ? מה מסומן אצלך כשיטת חיבור ?

כשתענה נדע איך אתה מחובר.

א. אפשר לסגור את הWIFI לתקשורת החוצה, אבל הוא ממשיך לשדר.

ב. אני בטוח שהוא מחובר תמיד, כי גם כשאין ראוטר ואני מחבר ישירות את הכבל רשת מהמודם למחשב יש חיבור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים