עבור לתוכן

מפרט לפוטושופ עד 4,000 ש"ח- ללא ציוד היקפי, ללא מסך.

Featured Replies

פורסם

אני אישית אוהב את המוצרים של גיגהביט, לא כי הם המציאו משהוא חדש, אלה כי החומרה שלהם אמינה ואיכות היצור טובה, והם בדרך כלל מחזיקים לי הרבה זמן. כנס לאתר של יצרנית הלוחות האהובה עליך ותחפש תלוח שמתאים לך. אני מכיר טוב את הדריברים של NVIDIA ולכן אני תמיק קונה רק תציפסטים שלהם. אבל יש עוד המון דעות לכאן ולכן. בכל מקרה, ל GB יש לוחות עם DVI בילט אין מבוסס GEFORCE. קח לוח כזה תוסיף לו כרטיס פשוט שיש לו DVI 1 ו S VIDEO 1 ואתה מסודר.

לגבי הארדיסק - תחשוב טוב לגבי הישארות עם הישן. זה החלק היחידי במחשב שיש לו בלאי. במידה והוא מחובר למערכת עובדת תריץ עליו HDTUNE שיתן לך את מצבו. אולי שווה להחליף אותו. ואין צורך להתקין את ה פוטושופ על הארדיסק אחר - צריך להגדיר לו סקרצ' דיסק שהוא לא הדיסק של מערכת ההפעלה - ואת זה עושים אחרי ההתקנה של ה PS.

ועלמנת לחסוך בעלויות תבדוק שוב מה הדרישות מהפוטושופ. במידה ולא משתמשים בו לדפוס (רק אז יש בעצם קבצים גדולים שדורשים כוח עיבוד) אתה סתם זורק כסף על מעבד יקר מאד. AMD 4000 עולה פחות מחצי מהמעבד שבחרת.

פורסם
  • מחבר

אני אריץ את הHDTUNE ואם צריך אני באמת אקנה אחד חדש.

אם אני רוצה סקראצ' דיסק אחר- לא צריך יותר מדיסק אחד? נשמע לי הגיוני :P השאלה היא אם מחיצות גם מתאימות להגדרה הזו.

לא משתמשים בפוטושופ לדפוס, אבל כן לאיור והרצת פילטרים מדי פעם על רזולוציות מאד גבוהות.

אוקיי- מפרט AMD-

AMD Athlon 64 (4400+) (65W) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL

509.02 ש"ח

ASUS M2A-MVP (AMD 480X) - ATX

571.06 ש"ח

OCZ 2x1024MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 5-5-5-12

673.08 ש"ח

ASUS SILENT Geforce 7300 GT 256MB DDR (128bit) TV OUT/DVI - RET

497.03 ש"ח

Coolermaster Centurion 534 + 380W psu - SILVER

473.46 ש"ח

LG DVD-RW GSA-H44N x18 DUAL LAYER (black) - bulk

199.57 ש"ח

התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד)

169.98 ש"ח

סך הכל לתשלום: 3,093.19 ש"ח

הבדל של 1,000 ש"ח. "שידרגתי" קצת את כרטיס המסך, לSilent.

איך המפרט הזה? אני מעדיף חלקים של ASUS, פשוט כי יש לי קצת קומבינות ואני יכול לבל שידרוגים וכו' בהנחות. אם המפרט הזה הגיוני אפשר באמת להשקיע בHD חדש, או אפילו ב4GB זכרון (יש טעם?).

מה אומר?

פורסם

נראה סבבה.

170 ש"ח להרכבה ובדיקה במעבדה ? קצת דופקים אותך בקטע הזה... רוב החנויות מעל 3K נותנים את זה בחינם.

הסקרצ' דיסק הוא הדיסק שבו נשמרים כל שלבי ה UNDO ועוד כלמיני קבצים זמניים. בכל אופן הוא בפעולה רוב הזמן, ולשים אותה במחיצה לוגית זה לא משחרר את הדיסק של מערכת ההפעלה. בקיצור לא, צריך שני דיסקים פיזיים. (שוב רצוי, לא MUST)

שים לב שמידה והדיסק שלך הוא IDE לרוב הלוחות שמגיעים היום יש IDE אחד, משמע כונן אופטי והדיסק הישן שלך, ואז אתה נשאר בלי IDE בכלל (עוד כונן אופטי בעתיד, עוד דיסק IDE ) קח בחשבון.

פורסם
  • מחבר

בדקתי באתר של ASUS ואכן יש רק חיבור IDE אחד- אבל לא הבנתי למה זה אמור להפריע לי.

רק HDD מתחבר לIDE, לא? אז אם הישן יהיה על הIDE ואני אקנה עוד אחד לSATA, לא אמורה להיות עם זה בעיה. לא?

באיזה חנויות ראית את ההרכבה חינם? המפרט ההוא מזיגזג, ובניתי את אותו אחד בפנדה ובאף אחד מהם אין הרכבה חינם.

---

ועוד שאלה לגבי הSATA- בכל לוחות האם כתוב SATA אבל על הHDD כתוב SATA II. החיבור תואם? אני יכול לחבר SATA II לSATA?

פורסם

ניתן לחבר סאטא1 לסאטא2.

ב KSP מעל 3K הרכבה חינם, ב SKYPC הרכבה אם לא טועה עולה 70 שח.

זו גם עלות תאורטית, במקרה הכי גרוע תסגור עסקה ולקראת הסוף "תפוצץ" אותה על ההרכבה ("בחנות XYZ נותנים לי הרכבה חינם" וכו'...)

פורסם
  • מחבר

אוקיי

המון תודה על העזרה, אני אשאר עם פנדה פשוט בגלל הנסיון חסר הפגמים שיש לי איתם.

בSKYPC הרכבה עולה 125 ש"ח והמפרט יוצא בסופו של דבר אותו דבר (100 ש"ח פחות), ומKSP אני מעדיף להתרחק לאור ההודעות האחרונות עליהם פה :)

תודה! ;D

פורסם

אם אתה נשאר בתקציב של 3000 המפרט מצויין

אם התקציב הוא 4000 ש"ח זה יהיה מפרט עדיף

Intel Core 2 Duo E6420 2.13GHz 4Mb Box 1070 ₪ 1

ABIT IP35-E 625 ₪ 1

TWINMOS DDR2 1024MB 800MHZ CL5 280 ₪ 4

SAPPHIRE RADEON X1550 512MB PCI-E 390 ₪ 1

ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18 LIGHTSCRIBE SATA 215 ₪ 1

COMPUCASE CI-6A19 WHITE/BLACK 400W 440 ₪ 1

הרכבת מחשב חדש 170 ₪ 1

סה"כ: ₪ 4030

מחיר כל תשלום: 3860

מחיר סופי: 3860

שים לב שבמפרט יש 6420 אבל במחיר הזה (פחות או יותר) תוכל להשיג בעוד שבוע E6750

כמו כן המפרט הזה עם 4GB זכרון

וכרטיס מסך מעט טוב יותר (לא שזה כ"כ קריטי)

wbp.png

14911.png

photoshop.png

וכמובן שיש את תוספת הביצועים ממעבר מ2 ג'יגה ל4 ג'יגה

בסופו של דבר זה תלוי אם תוספת הביצועים שווה לך את תוספת המחיר

לרוב המשתמשים "הפשוטים" היא כנראה לא שווה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים