פורסם 2007 ביולי 1418 שנים מגדיר במשחק בייחוד כי להפעיל AA וAF דרך הקונטרול פאנל של NVIDIA גורם לפאקינג בעיות ביצועים בFIFA:10 FPS כשהשוער בועט.3 FPS בשידורים חוזרים או יותר נכון כשיש DEPTH OF FIELD.בקיצור, בגלל משחק אחד אני מעדיף שלא להכנס לקונטרול פאנל (אחח העצלנות) ולהגדיר פעם אחת בOPTIONS של המשחק ולגמור ענין שם.
פורסם 2007 ביולי 1418 שנים אני בדרך כלל בכל משחק בודק מה הכי טוב. יש משחקים שאם רק במשחק אני מפעיל AA אז רואים יותר חלק. ויש משחקים שבשניהם מפעיל. לכן אני ממליץ שכל משחק תנסו לשחק ותראו מה הכי טוב.
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים שדרגת 7900gt/gs ל-x1950 pro ? בכל אופן, אני מאמין שמשהו עם כרטיס של ATI יוכל לעזור בעניין ... ד"א הוא יכול לעשות AA + HDR ? לא שידרגתי פשוט ה7900GT נהרס אז לא היה להם במלאי, והיה עוד אחריות אז נתנו לי 1950 פרו כן בטח שישי לו AA עם HDR...
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים לא שידרגתי פשוט ה7900GT נהרס אז לא היה להם במלאי, והיה עוד אחריות אז נתנו לי 1950 פרוכן בטח שישי לו AA עם HDR...שמע גבר זה אתה ששלחת בפורום תמיכה תכנית נכון? לגבי AA שלא עובד טוב בכרטיס X1950 PRO אז קודם כל זה גם אצלי ושלחתי לך שם הודעה מפורטת. וסתם ככה תלך מהר שיחליפו לך לנוודיה או שאכלת אותה אחי אין פתרון לAA אני כבר חצי שנה לא הצלחתי לסדר אותה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.