עבור לתוכן

מחפש ספק כוח למערכת הבאה (עד 550 ש"ח)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי חיבור 8 פינים שמומלץ ע"י ATI? ל OCZ אין את החיבור הזה עבור כרטיס מסך, ל TT יש?

איפה ראית את ה Tough Power 600W במחיר הזה?

פורסם

אני ושב שכן.

זאת סדרת הדגל של TT שנחשבת כיום לאחת הסדרותהכי טובות בעולם אם לא הטובה בהן!!

היא תחזיק לך גם OC השאלה אם אתה חייב אופציה לOC כי גם ליברטי 400 יחזיק בלי וזול ב200.

עכשיו ההחלטה שלך.

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חלק מלוחות האם החדשים מגיעים עם אפשרות למעין אוברקלוק אוטומטי, שנכנס לפעולה בעת הצורך, זה משהו מינימלי, לא רציני

ומעבר לזה יש בכרטיסי ה HD2900XT תוכנה קטנה שנקראת ATI Overdrive שגם צורכת קצת יותר מהספק.

כששתי האפשרויות האלה פועלות ביחד, אני חושש שהליברטי 400 כבר לא יספיק, וגם לא בריא לחיות על הקצה...

איפה ראית את ה 600 TOUGH POWER במחיר של 570 ש"ח?

ובאתר של OCZ לא מצוין חיבור ה 8 פינים שאני צריך לכרטיס מסך, כנראה שאין לו את זה.

מה שנשאר זה לבדוק עבור ה TT, אם יש לו את החיבור הרצוי והוא באמת עולה 570 כנראה שמצאתי ספק מתאים.

פורסם

קבל תיקון הוא היה פעם ב570 אבל כבר לא במלאי ולא מתוכנן להביא אותו :-\

אז הוא עולה 640.

פורסם
  • מחבר

גם עבור 640 ש"ח הוא הכי משתלם בטווח המחירים שלו?

פורסם

אז כבר הייתי לוקח את הHX 520.

שהוא יותר איכותי, מודולרי (לבקשתך) ויש לו כל חיבור אפשרי ;)

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

אני לא זוכר שיש לו חיבור 8PIN והוא גם חלש יותר ב - 8A מה - TT וה - OCZ (במחיר של ה - TT יש את הדגם הטוב יותר של OCZ, ה - GAMEXSTREAM שעדיף קצת על ה - STEALTHXSTREAM)

פורסם
  • מחבר

ויש לו חיבור 8 פינים לכרטיס מסך?

וה Game Extreme 700w עולה 803 ש"ח.

ה TT עולה 640 ש"ח

פורסם

ה - GAMEXSTREAM 600W עולה 625 ש"ח בפנדה (בנועה יש את גרסת ה - 700W ב - 715 ש"ח), אבל אני בספק שיש לו חיבור 8PIN.

בכל מקרה לא הייתי הולך על - HD2900XT כי הוא לא משתלם והסברתי למה קודם ולכן לא תצטרך את חיבור ה - 8PIN.

פורסם

ה 2900XT הוא אחלה כרטיס... אין סיבה לא לקנות אותו אם יש לך את הספק שיחזיק אותו... לא חיבים חיבור ל8 פין (רק אם מתוכנן OC) גם שני 6 פין יעשו את העבודה.

פורסם

תראה בחור ... אני לא מתכוון להיכנס לוויכוח איזה כרטיס עדיף.

לדעתי הGTS אין לו לאן להתקדם בעוד של XT יש. לדעתי הוא עדיין לא מנוצל כמו שצריך בעוד שהGTS כן.

אבל זה רק הדעה שלי, ואני לא ממש מתכוון להכינס לדיון על זה.

פורסם

זה אולי נכון, ולכן רק כשהוא יהיה מנוצל יהיה נכון להמליץ עליו לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים