עבור לתוכן

על מה עדיף לגבות, HD או מדיות?

Featured Replies

פורסם

יש לי כ40G חומר חשוב לגבות ויש לי HD של 80G מלפני שנתיים פלוס שעבר הרבה אבל עובד.

האם עדיף לגבות על ההארד דיסק או על דיסקים? תודה.

פורסם

איזה סוג של תוכן יש לך?

פורסם

ברור שעל דיסקים.

פורסם
  • מחבר

איזה סוג של תוכן יש לך?

שירים, מה זה משנה?

ברור שעל דיסקים.

אם אני מגבה על הHD אני אחר כך מנתק אותו ושם בארון, ומה שעדיף לי בו זו הנוחות של מחיקה והוספה, כך שאם הוא אפשרות טובה [היות ואני מנתק אותו] אשמח לדעת, תודה.

פורסם

יש לדיסק קשיח יותר סיכויים לההרס מאשר דיסק (ואני מניח שאנחנו מדברים על מדיות DVD).

פורסם

מדובר בעיקר בשיקולי נוחות ובסיכון שאתה מוכן לקחת.

אם תגבה הכל על DVDים יהיה הרבה פחות סיכוי שמשהו יקרה לזה. כמו כן אם דיסק אחד ידפק, יהיו לך עדיין את כל השאר.

מצד שני, תהליך הצריבה יכול לקחת הרבה זמן והחלפת דיסקים. ואם אתה רוצה לצרוב עוד אלבום אתה צריך לחכות שיהיה לך מספיק בשביל למלא דיסק (או לבזבז אחד לא מלא).

על HD הרבה יותר נוח- פשוט להעתיק אליו את מה שאתה רוצה. אתה יכול למחוק, להוסיף שיר אחד, הכל זמין בלי החלפת דיסקים, וכו'. החסרון הגדול הוא שיש לו יותר סיכוי להנזק.

אני אישית משתמש בHD חיצוני MyBook.

פורסם

למה הרבה דיסקים? 6 מדיות שכבה כפולה והוא מסודר.

פורסם
  • מחבר

מדיה כפולה עולה יותר ואני טיפוס קמצן.

אבל הבנתי מה שאמרתם ונראה לי שאגבה הכל על DVD , סה"כ זה שירים שאני עובד עליהם פעם אחת ומגבה, זה לא משהו שאמור להתוסף עליו כל פעם.

תודה לכולם.

פורסם

גם וגם.

שאתה מגיע למצב שהאוסף שלך גדל בעוד 4.5 גיגה תצרוב עוד דיסק, ועד אז גבה עם HD

פורסם

הכי טוב לגבות גם על דיסק קשיח פנימי, גם על דיסק קשיח חיצוני שנמצא בכספת, וגם על מדיות DVD בשני עותקים שנמצאים בחדרים שונים. :cool2:

פורסם
  • מחבר

כן, אבל כל זה עולה כסף לוקח זמן ואת הנשמה. יש גבול כמה אני יכול לחשוש שמשהו יהרס. :-\

נראה לי הכי שפוי לגבות על שני עותקים של DVD.

פורסם

הכי טוב לגבות גם על דיסק קשיח פנימי, גם על דיסק קשיח חיצוני שנמצא בכספת, וגם על מדיות DVD בשני עותקים שנמצאים בחדרים שונים. :cool2:

מה זה? תוכניות הלווין הבא של נאסא..???

פורסם
  • מחבר

יותר חשוב.

פורסם

מה הבעייה? תקנה מדיות DVD לצריבה רב-פעמית והן ישמשו אותך עבור צריבות נוספות כשלא תצטרך את החומר שעליהן.

פורסם

רק אל תתקמצן על איכות הדיסקים אחרת זה עוד יעלה לך ביוקר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים