פורסם 2007 ביולי 1218 שנים שלום לכולם.כרגע יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים.האחד IDE 80 GIGA,השני SATA 160 GIGA.ברצוני לקנות דיסק קשיח חדש בגודל של 400 או 500 GIGA,ו להוציא את הIDE.כמו שהבנתי במידה ואני משתמש גם SATA וגם IDEהמהירות של הSATA יורדת למהירות של הIDE, זה נכון?באותה המידה זה עובד לכיוון הSATA והSATA2?עכשיו רציתי לדעת מה ההבדל בין SATA ל SATA2?והאם בכלל הלוח אם שלי תומך בSATA2 ועד כמה GIGA הוא תומך?דגם הלוח אם הוא. PT880 NEOתודה אור
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים מחבר במידה ואני קונה SATA 2הוא יעבוד במהירות של SATA רגילאו שהלוח אם לא יקבל אותו?כמו כן יש מגבלה בלוח אם לקיבולת הארד דיסק?
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים במידה ואני קונה SATA 2הוא יעבוד במהירות של SATA רגיל כןאו שהלוח אם לא יקבל אותו? יקבלכמו כן יש מגבלה בלוח אם לקיבולת הארד דיסק? לפי מיטב ידיעתי לא
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים מחבר אחלה תודה רבה.יש המלצה לכונן קשיח מסויים?ברגע שאני מחבר שני כוננים של SATA זה הופך לRAID?או איך זה הולך בדיוק?
פורסם 2007 ביולי 1318 שנים לא יהפוך לרייד סתם כך.חוץ מזה לא נראה לי שאתה צריך רייד(1? או 0? או אחר).במידה וכן יש מידה מפורט בסטיקי FAQ כאן!מבחינתhttp://a.zap.co.il/model.asp?model_id=382755 המלצה אני הייתי קונה את הWD5000KS רק בגלל המחיר!
פורסם 2007 ביולי 1318 שנים מחבר תודה על ההמלצה.קראתי את ה FAQ הבנתי מזה RAID0 וRAID1 שהלוח אם שלי תומך בהם.עכשיו נתקלתי כבר בחבר שקנה דיסק קשיח גדול והמחשב לא זיהה לו את כולובמקום 400 GIGA הוא זיהה 180.ולא הייתה תקלה בדיסק קשיחאלא בעיה בלוח אם, בגלל זה אני שואל יש למישהו מושג עם יש לי הגבלה בלוח אם שלי?
פורסם 2007 ביולי 1318 שנים אני לא מאמין שבלוח אם תמיכה בסטה ורייד יש הגבלה כזו אך תבדוק באתר של הלוח אם.
פורסם 2007 ביולי 1318 שנים מחבר אני לא מאמין שבלוח אם תמיכה בסטה ורייד יש הגבלה כזו אך תבדוק באתר של הלוח אם.לא מצאתי באתר שום דבר בכיוון הזהאשמח לקבל עזרה או הכוונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.