פורסם 2007 ביולי 1618 שנים מוזר שאף אחד לא הזכיר עדיין את FEAR COMBAT החינמי המצוין. אני גם לא מבין, איך לקח לכם שלושה דפים עד שמישהו הזכיר אותו. אם אתם בקטע, של FPS אינטסיבי ובעל קצב רצחני., בלי בולשיט מסביב כמו מכוניות, מטוסים ושאר הקישקושים. לידו כל ה-CS האלה נראים כמו משחק ילדים. כולל: משחקיות מעולה גרפיקה מעולה סאונד טוב מגיע חינם וגם בו יש צ'יטרים לצערי. וה-Punk Buster הזה שווה לתחת.
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים אף אחד לא ניסה CALL OF JUAREZ ..? לדעתי גם משחק יפה מאוד ברשת.. ממליץ לנסות.
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים עשו לי טובה גם ככה ההדף והסטייה של הכדורים בcss דיי ריאליסטית...יותר מזה זה כבר מוגזם לפי דעתי...
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים אני לפני איזה שנתיים שיחקתי condition zero והספיקו לי 3 דקות של משחק בשביל למחוק את זהמאז אני לא מתקרב לכל ה CS\HL האלה
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים סימנתי CSS, אבל עם כל הכבוד שמגיע לו אני בחיים לא יצליח לשרוף עליו שעות משחק כמו שהייתי שורף על SOF2. השאלה היא אם הסקר הוא בייחס לשנת היציאה של המשחק או סתם בכלליות. תכל'ס, בכל משחק FPS ברשת ששיחקתי לא יכולתי להרגיש כל כך "חופשי" (זרימת המשחק\תנועה) כמו ב-SOF2. אין על המנועים של ID. (ועוד SOF הרגיש לי "איטי" מדי אחרי Quake3 הייתי צריך להתרגל) משחקי הרשת של ימים אילו מנסים להיות ריאליסטיים יותר ועם זה בא הצורך הבסיסי בעבודת צוות. לא שזה רע, אבל כבר אין את הכבוד של להיות רמבו שלוקח את כל הסרבר, במו ידיו (טוב,היום זה קורה פעם ב..)
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים איך בדיוק תמסביר שcss משעמם ו1.6 לא?פשוט כי CSS זה משחק שונה לגמרי מ1.6 ומי שחושב אחרת כנראה לא שיחק בשנייהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.