עבור לתוכן

Viva Pinata is coming to Windows. Gears of War coming to PC

Featured Replies

פורסם

לא ידעתי שViva Pinata גם יגיע

אבל בתצוגה של מיקרוסופט בE3 זה הוכרז רישמית -

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=18811

טוב אני הולך לעבודה ואני מקווה שאני יחזור אני יוכל ליצפות בווידיאו של שלושת החברות הגדולות(נינטנדו\מיקרוסופט\וסוני)

• תגובות 39
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל מי שאמר שGOW לא יגיע למחשב בזמן הקרוב חוטף הרגע בעיטה לביצים...

זה היה ברור וכבר היו מלא שמועות ואפילו תמונות של גרסאות למחשב...

פורסם

הידד לPC :yelclap:

פורסם
  • מחבר

הכשיו יגיעו הפאן בויס של ה360 ויגידו שזה לא אותה חוויה במחשב

גם אם זה יתמוך בLIVE למחשב וגם אם המחשב יהיה מחובר לטלוויזית HD ואם ידית 360

הם יגידו שזה לא אותה חווית משחק

טוב במחשב אין שלוש נורות מוות אדומות אז זה באמת לא אותה החוויה :lol: :lol: :lol:

פורסם

חחח איזה לוזרים. פאקינג קנאים ברמות מטורפות. כאילו שמה שקורה עכשיו לא קרה ל PC איזה מיליון פעמים. מחשב עולה יותר מקונסולה אז למה שהיוזרים שלו לא יהנו יותר ?? מה עם כל המשחקים האקלוסיביים לקונסולות ?! מה עם GT4 שאני מת לשחק בו אבל הוא אקסלוסיבי ל PS2 ?

בא לי להביא להם סטירה...

פורסם

Y'see, I would have had no problem whatsoever if the PC version had a few new maps, and the new mode. I can understand paying for that.

But when a company goes back and changes the fu*king story - what the h*ll were they thinking? I mean, seriously, I bet this was planned from the get-go. It's the only reason the story could be this fu*king broken - they didn't give us all of it. I'm willing to bet that the new Act is in between 4 and 5, so we can figure out what the h*ll we were doing at a train station.

Plus there was all that hype about the Brumak. "OMG, you get to fight one of those?" We all exclaimed, when we first saw it. There was concept images, in-game images, footage of them, a full bio in the art book. Then we end up running away from it. WHAT THE H*LL? That was a major letdown in itself. Now we have to buy the game again to be able to do that?

Epic's given us the ultimate kick in the balls by giving the PC players, who have often put Gears down because it was on a console, the WHOLE story, more options, more maps, additional gametypes, free online play, extra achievements, and Epic's left us in the dust. I will fu*king kill a baby if they put Client-Side in there.

Not only that, but I'm willing to bet that PC players will get future content for free. MS knows it can get away with charging what it likes one the marketplace, but they also know they can't do that with PC, because they're so used to getting sh*t for free. This fu*ks us over, becuase pretty much everyone owns a PC running a Microsoft OS, but we were the ones that supported their new console, despite it being fragile as a wine glass in a trash compactor, with some of the highest failure rates ever seen. If we do see this content, you can probably count on it costing some ungodly amount.

If Epic don't give us this extra sh*t, they're going to have some REALLY pissed off customers. I'm pissed off now, just because they said "we have no plans for a PC version", with Cliffy B stating that a few times. Then BAM! Instant bull****ification.

חחחחח אני נשפך כולם שם מתבכיינים וזורקים כיסאות :lol:

פורסם

טוב, זה היה ברור שקרירין יפתח את הדיון הזה, כי הוא פאנבוי חסר חיים שאין לו מה לעשות. (ברצינות, אין לך עבודה או משהו? נהנה לחיות על חשבון ההורים המסכנים שלך?)

בכל מקרה, זה אכן מעצבן קצת שזה מגיע למחשב, אבל זה היה ברור (לפחות לגבי GOW).

מה שיותר מעצבן, זאת העובדה שהשחקנים במחשב יקבלו יותר תוכן, מפות, וכו' חינם כמובן, בזמן שבעלי 360 יאלצו לשלם על זה. (גם ככה משחקי קונסולות יקרים יותר מראש מאשר משחקי מחשב).

פורסם

xD האנשים שקונים קונסולות בשביל המשחקים הבלעדיים משעשעים אותי....

פורסם

טוב, זה היה ברור שקרירין יפתח את הדיון הזה, כי הוא פאנבוי חסר חיים שאין לו מה לעשות. (ברצינות, אין לך עבודה או משהו? נהנה לחיות על חשבון ההורים המסכנים שלך?)

החיים הפרטיים שלו זה לא עניין של אף אחד בפורום! :bash:

חוצמיזה, שהוא חוסך המון כסף ככה ולפחות יהיה לו בעתיד קל יותר לקנות דירה.

פורסם

לא ממש אכפת לי מהחיים הפרטיים שלו. רגע, יש לו בכלל?

חוץ מזה, נכון, מי שקונה קונסולה בשביל משחקים בלעדיים זה ללא ספק מטופש, אבל עדיין,

שלוקחים משחק כמו GOW, ומעבירים אותו למחשב כל כך מהר... זה קצת מעצבן.

פורסם

אני לא מבין למה להתעצבן.

אני קניתי xbox360 בגלל שלא בא לי להתעסק עם כל השדרוגים האינסופיים שהמחשב דורש. שיחקתי כמובן בGOW ומאוד נהניתי ואם הוא מגיע גם למחשב אז שיהיה להם בכיף.

מבחינתי שהמשחק הזה יגיע גם לWII... אז זהו, כנראה שהוא לא יגיע לשם ;D

פורסם

הכשיו יגיעו הפאן בויס של ה360 ויגידו שזה לא אותה חוויה במחשב

גם אם זה יתמוך בLIVE למחשב וגם אם המחשב יהיה מחובר לטלוויזית HD ואם ידית 360

הם יגידו שזה לא אותה חווית משחק

טוב במחשב אין שלוש נורות מוות אדומות אז זה באמת לא אותה החוויה :lol: :lol: :lol:

חחחחח הרגתה אותי :lol: וזה כל כך נכון חח

פורסם

אין כמו PC ושום קונסולה מטופשת לא יכולה להחליף אותו. כל מי שמתעצבן על חברות שמספקות את משחקי הקונסולות גם ל-PC + גראפיקה טובה יותר + תוכן חדש יכול להתעצבן רק על עצמו - על זה שקנה קונסולה מלכתחילה.

מי שמפחד מהגדרות ושדרוגים, או שסתם חסר לו כסף - אני יכול להבין,

אבל מי שקונה קונסולה בשביל "ייתרון" המשחקים - פשוט אדיוט גמור . מבחינתי מדובר בצעצוע לילדים...

פחחח... 30FPS מקסימום, ברזולוציות עלובות (בדרך כלל), ולזה עוד מעיזים לקרוא שיא הטכנולוגיה. בעעע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים