עבור לתוכן

SOS - כל החלקים מוכנים אבל אין מארז! , ב עד 1000 שקל

Featured Replies

פורסם

רציתי את הP182 על הזמן אמרו לי עוד שבוע , עוד שבועיים , עד שפניתי לזיגזאג שאמרו לי את האמת , הוא יגיע בסוף אוגוסט(דרך אגב הם ממש נחמדים).

אני צריך הצעות למארז עד 1000 שקל , אני יקנה אותו מחר או מחרותיים כי יש לי את כל החלקים מחכים בחנות...

פורסם

אם אתה מחפש משהו שקט קח לך P180

פורסם
  • מחבר

כן , ניראה לי אני יוותר על הגישה הזאתי , אם כבר אין את הסידור כבלים כמו בP182 וזה ,

אני ילך יותר על רועש וקטלני :itschy:

אני חושב על הARMOR של THERMALTAKE

אבל אני ישמח להצעות נוספות

פורסם

Eureka של TT..ענק,מגש נשלף מקורר כמו שצריך ושקט יחסית.

תוכל להוסיף קיט השקטה כזה או אחר,עדיין להשאר במגבלות התקציב,ולקבל מארז שקט בנוסף לכל המעלות שלו שציינתי בשורה למעלה.

פורסם

Eureka של TT..ענק,מגש נשלף מקורר כמו שצריך ושקט יחסית.

תוכל להוסיף קיט השקטה כזה או אחר,עדיין להשאר במגבלות התקציב,ולקבל מארז שקט בנוסף לכל המעלות שלו שציינתי בשורה למעלה.

אבל יש לו בעיות עם הבורג של המגש הנשלף, לא?

בכל מקרה, המארז הזה מצוין.

פורסם
  • מחבר

אבל יש לו רק 2 מאווררים? איך מקורר כמו שצריך?

וגם שקט זה לא מה שאני מחפש נכון לעכשיו , אני מחפש קירור ...

פורסם

כבר הוכח בביקורת שהוא יותר קריר מה-Zero למשל שיש לו 7 מאוררים של 120mm וגם מה-Stacker 830 אם אני זוכר נכון..

פורסם

כבר הוכח בביקורת שהוא יותר קריר מה-Zero למשל שיש לו 7 מאוררים של 120mm וגם מה-Stacker 830 אם אני זוכר נכון..

אתה זוכר נכון..

אחלה מארז

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להביא לי קיצור לסיקור?

כרגע אמרו לי מIQPC , שלP182 יש ביקוש אדיר , והוא אמר שהו יבדוק את התאריכים בישבילי מחדש עד מחר...

פורסם

סיקורים על האיוריקה תמצא בגוגל או אם תריץ חיפוש פה בפורום (נדמה לי שדניס הוא זה שהביא את הלינק להשוואת טמפ').

אני לא נגד ה-P182 סה"כ אני פשוט חושב שה-TT עם קיט השטקה יהיה לא פחות טוב בקטע של השקט,ואפילו יותר טוב בכל הנוגע לגודל,קירור ונוחות (מגש לוח נשלף)

פורסם

אני מצטרף להלצה על הTT שיהיה שקט האותה מידה עם קיט השתקה טוב ומאוורר יותר, נוח יותר, מרווח יותר ולדעתי גפ יפה יותר.

בקציור אם אתה יכול קח את הTT.

אגב איוורור לא קשור רק למספר מאווררים אלא גם ובעיקר לצורה של המארז.

פורסם

למקסימום ביצועי קירור יש גם את ה - TT MOZART TX מ - IQPC.

אבל הוא גבוה באופן יוצא דופן ומארז לא סטנדרטי באופן כללי.

פורסם

אבל לא היתי ממליץ עליו לבנאדם שמחפש שקט וחשב לקנות P182..אבל לך תדע מה קיט השתקה יעשה לו (אני בכל אופן לא יודע).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים