פורסם 2007 ביולי 818 שנים מחבר אני יכול לחבר עוד מאוורר 120 מ"מ ישר על המאוור של ה-Big Typhoon , משנה איזה מאוורר לחבר ?
פורסם 2007 ביולי 818 שנים תחבר עוד מאוורר של 120MM על המאוורר של ה BT והוא יוריד לך את המעלות ב 10 ++. (מי ניסיון )
פורסם 2007 ביולי 818 שנים מחבר תחבר עוד מאוורר של 120MM על המאוורר של ה BT והוא יוריד לך את המעלות ב 10 ++. (מי ניסיון ) משנה איזה מאוורר ? , משנה אם אחד מהם יותר חזק ? איך חיברת את המאוורר השני ?
פורסם 2007 ביולי 818 שנים משנה איזה מאוורר ? , משנה אם אחד מהם יותר חזק ? איך חיברת את המאוורר השני ? לא נראה לי שזה ממש משנה. אני שמתי 120MM וחיברתי אותו עם צלוטפ למאוורר של ה BT. אתמול הורדתי אותו כי הטמפ' בסדר עכשיו, אבל אני יחבר אותו עוד הפעם עם הטמפ תעלה.
פורסם 2007 ביולי 818 שנים תחבר עוד מאוורר של 120MM על המאוורר של ה BT והוא יוריד לך את המעלות ב 10 ++. (מי ניסיון ) אתה יכול לעלות תמונה?
פורסם 2007 ביולי 818 שנים אתה יכול לעלות תמונה? אני צריך לפתוח את המארז ולהרכיב אותו עוד הפעם.. בגלל שהמוד לא נכנס ב 6A19B. אני עוד כמה ימים מקבל את ה UBER CHAKRA ואז אני יעלה תמונות של המוד. זה נראה מעפן אבל עושה ת'עבודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.