פורסם 2007 ביולי 818 שנים קניתי אחרי המלצות את הצורב DVD של ASUS 1814BLאמרו לי שמקבלים 3 דיסקים אחד של NERO ושתים של דיסיקים של צריבה אחד דיסק של הLIGHTSCRBE ואחד רגיל ניראה ליואמרו שמקבלים תקייה קטנה כזאותי שאפשר לעשים שם דסקים והגיעה לי הצורב הזה היום ואני רואההה שאים שם כלום חוץ מי דיסק NERO והצורב עצמו וברגים לא הגיע כלום זה ניראה כמו הריזה חדשהאז איך זה יוכל להיות דבר כזה? *ולא קבלתי קבל של SATA צריך לקבל גם לא ??? ושם קבל לא קבלתי.. או שרצריך לקנות ? או שיש במחשב? ואני מסתקל על הקופסא אני איפה רשום SATA לא רשום בשום מקום SATA רשום רק ATAPIניראה לי שיש 2 סוגים של צורבים 1814BLואחד בסוף עם 1814BLT זה אותו דגם רק קיצור לא ??
פורסם 2007 ביולי 818 שנים עם T בסוף זה SATAותשנה בבקשה את הכותרת שתהיה יותר אינפורמטיבית בהתאם לחוקי הפורום
פורסם 2007 ביולי 818 שנים מחבר שניתי אחי עכשיו בסדר? לא יודע למה גם לא קבלתי דיסקים ונרתיק שאמרו שמקבלים .....אמרו שמקבלים 2 דיסקים לצריבה + נירו + הנרתיק............פה חוץ מי נירו לא קבלתי כלוםםםאולי זה רק בדגם של הT ...כי משהו אמר שיש לו את הדגם T והוא לא קיבל כלום אז איך זה יוכל להיות שחלק מקבלים וחלק לא? אולי יש 2 דגמים שונים או משהו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.