פורסם 2007 ביולי 818 שנים http://takegame.com/shooter/htm/doom1.htm בבקשה דום 1 ;D wow look at the graphics... מישהו זוכר את הצ'יט לעבור דרך קירות? עריכה.. צריך הורדה אחרת.. הוא לא מביא לי לבחור בפרק עם השלב הזה... רק את הזה שבסוף אתה מת...
פורסם 2007 ביולי 818 שנים גיל 16-17 התחלתי לשחק במשחקים האלה כמו DOOM, WOLFENSTEIN3D, CORIDOR 7 וכו...התחלתי את דרכי במשחקים עם APPLE IIE ושפת הבייסיק.. ;D
פורסם 2007 ביולי 918 שנים גיל 16-17 התחלתי לשחק במשחקים האלה כמו DOOM, WOLFENSTEIN3D, CORIDOR 7 וכו... התחלתי את דרכי במשחקים עם APPLE IIE ושפת הבייסיק.. ;D כבוד. הלאה הdir יוחזר הcatalog לאלתר!
פורסם 2007 ביולי 918 שנים מזכיר לי שכשהיתי ילד קטן היה איזה משחק ששיחקתה איזה איש על המאדים או משהו שישבתי עליו שעות עד שסימתי אותו.או שביסודי ישבתי עם חברים על doom 1נוסטלגיה
פורסם 2007 ביולי 918 שנים חחח.. תקראו לי חסר חיים אבל סיימתי את: [glow=red,2,300]DOOM DOOM 2 DOOM ULTIMATE DOOM TNT DOOM PLUTONIA[/glow] את כל אלו סיימתי על רמה 3 (או ארבע?) ב פ-ל-א-פ-ו-ן !!!! כן כן, את כל אלו אפשר לשחק בפלאפון SYMBIAN של נוקיה (סמארטפון) :jump: :jump: מההה?? אתה בטח בצבא באיזה תפקיד משעמם טילים עם הרבה שעות ביום ושיחקת בזה בשביל להעביר תזמן נכון? ;D
פורסם 2007 ביולי 918 שנים אני היחיד שסיים את כל הסדרה של קומנדר קין ? :lol: הייתי משחק בזה, סדרה חזקה.
פורסם 2007 ביולי 918 שנים ^^ גם אני היתי חורש על זה.. לא שעברתי שם בכלל משהו אז מה אתם אומרים, נוותר על קרייסיס ונתחיל לשחק במשחקים הישנים והטובים?
פורסם 2007 ביולי 918 שנים אני אומר שלא, אבל מצד שני זה חוסך המון כסף.בכל מקרה, משחק זה משחק ואפשר לשחק בו בכל זמן שרוצים. זה לא בושה לשחק במגאסון.
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מההה?? אתה בטח בצבא באיזה תפקיד משעמם טילים עם הרבה שעות ביום ושיחקת בזה בשביל להעביר תזמן נכון? ;D חחחח לא אני אחרי צבא, שיחקתי בעיקר בשירותים פעם ביום כפול 15 דקות נגיד שזה בערך שני שלבים ב DOOM תעשה את החישוב לבד (את שלבי הסיום לקח לי כמה גיחות כדי לסיים )
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים באמת אחלה סדרת משחקים דום!שיחקתי בזה לפני לט מעט שנים,משהו כמו 5-6 ככה.... מישהו זוכר את הצ'יט לעבור דרך קירות? IDSPISPOPD
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים idspispopd זה בראשון, idclip זה בשני.מישהו מכיר את המשחק עם הממוטה ויודע את השם שלו (זה לא פרה היסטורי)?תאר עוד קצת את המשחק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.