פורסם 2007 ביולי 618 שנים מהכרטיס יש לי S-Video יש לי כבלים:S-video to S- videoומין כבל בצד אחד S-Video זכר ובצד השני כחול, ירוק, אדום וs-video נקבותבטלוויזיה יש לי כניסות צהוב אדום לבן וS-Video
פורסם 2007 ביולי 618 שנים תעדכן לדרייברים הכי חדשים על הדרך ותחבר את יציאת ה S-Video מהמחשב לכניסת ה S-Video בטלביזיהאחרי שזה עובד אם אתה רוצה גם קול מהטלביזיהתחבר גם כבל מכרטיס הקול לכניסות בלבן \ אדום או שתיהן בטלביזיה
פורסם 2007 ביולי 618 שנים תעדכן לדרייברים הכי חדשים על הדרך ותחבר את יציאת ה S-Video מהמחשב לכניסת ה S-Video בטלביזיהאחרי שזה עובד אם אתה רוצה גם קול מהטלביזיהתחבר גם כבל מכרטיס הקול לכניסות בלבן \ אדום או שתיהן בטלביזיהנכון אבל הצבעים של שתי היציאות הקול שלו שונות...הכבל הצהוב הוא S-VIDEO ....תסדר את ההסבר או שתתן תמונות של הכבלים , היציאות מהמחשב שלך , היציאות מהטלויזיה שלך ....
פורסם 2007 ביולי 618 שנים ההסבר בסדר גמור לדעתייש לו שתי כבלים , אני אמרתי שישתמש רק בכבל של S-video to S- video כי זו הכניסה שיש לו בטלביזיהאין לו כניסת COMPONENT בטלביזיה ולכן אין מה להשתמש בכבל השני
פורסם 2007 ביולי 618 שנים סורי על הדאבל ההודעה ירדה עמודבפעם הבאה תבקש אישור בשביל להקפיץ ולא הדיון יינעל ותקבל אזהרה.
פורסם 2007 ביולי 718 שנים גם אם הוא יביא את התצלומים וגם אם לאאתה לא יכול להעביר מהכרטיס מסך קולאני לא מבין מה ניסגר איתך זה כבר התראד השני שאתה מטעה אנשיםאם אתה לא יודע אל תגיב
פורסם 2007 ביולי 718 שנים ניר ניר נירתסביר לי משהו יש בצד אחד S VIDEO ובצד השני 3 חיבורי RCAאז איך בדיוק עובר הקול דרך ה S VIDEO מהכרטיס מסך איך ??? יש כאן מישהו אחר שיש לו תשובה בשביליהמציאו כרטיס מסך חדש שמשולב עם כרטיס קול ?אני לא מבין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.