פורסם 2007 ביולי 518 שנים המחשב שלי נורא התחמם.. אז פתחתי את הדלת והפעלתי לידו מאוורר והמערכת כולה ירדה בכ17 מעלות (רכיבים ספיציפיים ב3-4) יש מניעה לעשות זאת?
פורסם 2007 ביולי 518 שנים המניעה היחידית שאני מכיר היא אמצעי מניעה חחח, ואין שום בעיה בזה שהמחשב פתוח עם המאוורר הזה
פורסם 2007 ביולי 518 שנים בעיה נוספת היא שאם תקריב אותו יותר מידי אתה עלול לדפוק חלקים שרגישים לשדה חשמלי שהוא עלול ליצורכל עוד המרחק גדול מ70ס"מ מהמארז אין מה לדאוג רק לא להצמיד אותו
פורסם 2007 ביולי 518 שנים הבעיה היחידה זה אבק, כשהמארז פתוח ומאוורר מופנה לכיוונו הוא מכניס גם אבק.OMGמזאת המערכת קירור המטורפת הזה למעבד? היא אפקטיבית?איזה מעבד יש לך?
פורסם 2007 ביולי 518 שנים בעיה נוספת היא שאם תקריב אותו יותר מידי אתה עלול לדפוק חלקים שרגישים לשדה חשמלי שהוא עלול ליצור כל עוד המרחק גדול מ70ס"מ מהמארז אין מה לדאוג רק לא להצמיד אותו זה לא נכון לפני שהחלפתי ת הקירור שלי עשיתי את זה לא קרה כלום. יש שני חסרונות רעש!!! ואבק אבל אם המארז פתוח אז אין בעיה לנקות... בקיצור אם לא אכפת לך מהרעש אז זה סבבה.
פורסם 2007 ביולי 618 שנים חוץ מאי נוחות אין בעיה וגם אבק זה לא כול כך בעיה כי אם המאוור פועל תמיד הוא מעיף גם את האבק מן הסתם!
פורסם 2007 ביולי 618 שנים OMGמזאת המערכת קירור המטורפת הזה למעבד? היא אפקטיבית?איזה מעבד יש לך?אפקטיבי ביותר.E4300
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.