עבור לתוכן

האם לדעתכם הדור הבא של הכרטיסים ידרוש שניי חיבורים של 8 פין ?

Featured Replies

פורסם

השאלה למעלה.

פורסם

לאף אחד אין תשובה בישבילך.הכל דעות כאלו ואחרות ככה שאין שום טעם שבנאדם מסוים יגיד לך כן והשני יגיד לך אחרת.

פורסם

בעתיד הכל יכול להיות , אבל למה דווקה 2 חיבורי 8 פין ? , למה לא 2 חיבור 10 פין ?

יותר ברצינות , אם כרטיסי מסך ימשכו להיות צרכנים כבדים של הספק (כמו 2900) אז זה הגיוני

אם יש לך היום 2 כרטיסי 2900 ב-CF ואתה רוצה לעשות OC ?

פורסם

אני הבנתי שלאחר שיעברו לייצר כרטיסי מסך ב65nm אז צריכת החשמל תרד וכך גם בעתיד ייצרו כרטיסים יותר חזקים אבל בייצור יותר קטן כך שפחות או יותר צריכת החשמל תישמר איפהשהו, אחרי הכול זה גם גורר חום שאותו אי אפשר לסבול בגבול מסוים.

אם מה שכתבתי לא נכון ותמיד צריכת החשמל תעלה אז כדאי כבר עכשיו לקנות ספק חזק שיענה על הצרכים בעתיד.

פורסם

בכללי תחום צריכת החשמל של חלקים במגמת ירידה בצריכת חשמל אבל אי אפשר לדעת כי למשל ה2900 שבר כל שיא אפשרי בצריכת חשמל אז כמו שכבר נאמר אם אתה רוצה לדעת אז תחכה לדור הבא... :sleep:

פורסם
  • מחבר

פשוט אחריי שקניתי את הספק כח שלי חשבתי אוליי אוליי היה עדיף לי להוסיף עוד 200 ש"ח וליקנות את הגלקסי 850! :silly:

פורסם

הספק שלך מצוין, אין לך מה לדאוג. כפי שאמרו ידידי הליבות עוברות כיווץ לאט לאט, הדור הבא יהיה 65 ננומטר. ואמרת נכון, ייצרו כרטיסים חזקים יותר אז צריכת החשמל תרד מעט אם לא תישמר כפי שהיא כיום ואז לא יהיה שום שינוי מבחינת הספק.

פורסם

כשיהיה לי ספק כמו שלך.... :bash:

הספק שלך מצוין, אין לך מה לדאוג. כפי שאמרו ידידי הליבות עוברות כיווץ לאט לאט, הדור הבא יהיה 65 ננומטר. ואמרת נכון, ייצרו כרטיסים חזקים יותר אז צריכת החשמל תרד מעט אם לא תישמר כפי שהיא כיום ואז לא יהיה שום שינוי מבחינת הספק.

זה ממש לא נכון יכול להיות שהיא גם תעלה אנחנו לא יודעים!

פורסם

חברות יתחילו לייצר כרטיסים שצורכים פחות חשמל. הרי טכנולוגיית כרטיסי המסך כבר דיי מפותחת...

פורסם

הדיון עוסק בספקולציות חסרות בסיס, כשיהיה מידע קונקרטי נדבר.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים