פורסם 2007 ביולי 518 שנים לאף אחד אין תשובה בישבילך.הכל דעות כאלו ואחרות ככה שאין שום טעם שבנאדם מסוים יגיד לך כן והשני יגיד לך אחרת.
פורסם 2007 ביולי 518 שנים בעתיד הכל יכול להיות , אבל למה דווקה 2 חיבורי 8 פין ? , למה לא 2 חיבור 10 פין ?יותר ברצינות , אם כרטיסי מסך ימשכו להיות צרכנים כבדים של הספק (כמו 2900) אז זה הגיוניאם יש לך היום 2 כרטיסי 2900 ב-CF ואתה רוצה לעשות OC ?
פורסם 2007 ביולי 518 שנים אני הבנתי שלאחר שיעברו לייצר כרטיסי מסך ב65nm אז צריכת החשמל תרד וכך גם בעתיד ייצרו כרטיסים יותר חזקים אבל בייצור יותר קטן כך שפחות או יותר צריכת החשמל תישמר איפהשהו, אחרי הכול זה גם גורר חום שאותו אי אפשר לסבול בגבול מסוים.אם מה שכתבתי לא נכון ותמיד צריכת החשמל תעלה אז כדאי כבר עכשיו לקנות ספק חזק שיענה על הצרכים בעתיד.
פורסם 2007 ביולי 518 שנים בכללי תחום צריכת החשמל של חלקים במגמת ירידה בצריכת חשמל אבל אי אפשר לדעת כי למשל ה2900 שבר כל שיא אפשרי בצריכת חשמל אז כמו שכבר נאמר אם אתה רוצה לדעת אז תחכה לדור הבא...
פורסם 2007 ביולי 518 שנים מחבר פשוט אחריי שקניתי את הספק כח שלי חשבתי אוליי אוליי היה עדיף לי להוסיף עוד 200 ש"ח וליקנות את הגלקסי 850!
פורסם 2007 ביולי 518 שנים הספק שלך מצוין, אין לך מה לדאוג. כפי שאמרו ידידי הליבות עוברות כיווץ לאט לאט, הדור הבא יהיה 65 ננומטר. ואמרת נכון, ייצרו כרטיסים חזקים יותר אז צריכת החשמל תרד מעט אם לא תישמר כפי שהיא כיום ואז לא יהיה שום שינוי מבחינת הספק.
פורסם 2007 ביולי 518 שנים כשיהיה לי ספק כמו שלך.... הספק שלך מצוין, אין לך מה לדאוג. כפי שאמרו ידידי הליבות עוברות כיווץ לאט לאט, הדור הבא יהיה 65 ננומטר. ואמרת נכון, ייצרו כרטיסים חזקים יותר אז צריכת החשמל תרד מעט אם לא תישמר כפי שהיא כיום ואז לא יהיה שום שינוי מבחינת הספק. זה ממש לא נכון יכול להיות שהיא גם תעלה אנחנו לא יודעים!
פורסם 2007 ביולי 518 שנים הספק שלך מצוין, אין לך מה לדאוג. כפי שאמרו ידידי הליבות עוברות כיווץ לאט לאט, הדור הבא יהיה 65 ננומטר. ואמרת נכון, ייצרו כרטיסים חזקים יותר אז צריכת החשמל תרד מעט אם לא תישמר כפי שהיא כיום ואז לא יהיה שום שינוי מבחינת הספק.חברות יתחילו לייצר כרטיסים שצורכים פחות חשמל. הרי טכנולוגיית כרטיסי המסך כבר דיי מפותחת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.