עבור לתוכן

הבדלים בין אריזת מעבדים (tray מול BOX ) + שאלה לגבי זיכרונות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

האם יש הבדל עקרוני (אמינות ביצועים וכו') בין מעבדים שבאים כ-BOX ובין כאלה שמגיעים ב-TRAY

השאלה היא בין 4400 ב-TRAY

http://www.logicpc.co.il/eng/DetailWind.aspx?id=579.00;10838

ובין 4200 ב-BOX

http://www.logicpc.co.il/eng/DetailWind.aspx?id=580.00;9123

גונבה שמועה לאוזני כי מעבדי TRAY הנם מזוייפים - למרות שאני ממש לא מבין איך אפשר לזייף מעבד

נראה לי שכאשר מריצים תוכנה לזיהוי חומרה (דוגמת HWINFO ) מייד אפשר לראות את הפרטים של המעבד - תקנו אותי אם אני טועה

לגבי זיכרונות לגבי שני המעבדים האלו - אני מתעתד לקנות 2 גיגה זיכרון (GSKILL )

האם לקנות 5400 או 6400

האם יש הבדל משמעותי ביניהם? האם הפלטת מתכת על הזיכרונות 6400 באמת משפיעה על הקירור שלהם?

הערה חשובה - אין ולא יהיה אוברקלוקינג למחשב הזה (אין לי כח להתעסק איתו)

כל טוב,

גבריאל

פורסם

אין לך כח אבל יש סיכוי לביצוע בעתיד? הרי שלאט לאט תרגיש את המעבד שלך מתיישן.

אין שום הבדל בין BOX לTRAY אלו אותם מעבדים בדיוק שהיקר ביניהם(BOX) נמכר עם קירור מקורי ואילו TRAY לא, כמובן שזה מיועד לאנשים המתכוונים להשקיע בקירור שקט יותר ואיכותי יותר מקירור הסטוק.

בקשר לזכרונות הרבה הבדלים אין היום גם לא במעבדי AMD ומכיוון שהפרשי המחירים זניחים אני לא רואה סיבה למה לא לקחת 800.

פורסם

קודם כל תשנה את הכותרת - זה לא יכול להיות "socket מול BOX" - אלו שני מושגים שאין קשר בינהם. Socket הוא צורת החיבור של המעבד ללוח, בעוד ש BOX הוא צורת אריזה של המעבד למכירה. אין כאן בכלל בסיס להשוואה.

בקשר לנושא - בתצורת TRAY, המעבדים מגיעים ללא קירור, מה שאומר שאתה תצטרך לקנות את הקירור בעצמך (בד"כ זה עדיף), אבל גם האחריות על מעבדים כאלו קצרה יותר - בד"כ שנה לעומת 3 שנים או "אחריות לכל החיים" בתצורת BOX.

פורסם
  • מחבר

....

בקשר לזכרונות הרבה הבדלים אין היום גם לא במעבדי AMD ומכיוון שהפרשי המחירים זניחים אני לא רואה סיבה למה לא לקחת 800.

אם אין הבדל בביצועים אזי נראה לי שאלך על 667 מכיוון שבמחיר של 2 גיגהבייט 800 אני כמעט יכול לקנות 4 גיגהבייט של זיכרון 667

(הפרש של בערךך 400 ש"ח לפי מה שראיתי)

כל טוב,

גבריאל

[br]פורסם בתאריך: 5.07.2007 בשעה 11:22:15

בקשר לנושא - בתצורת TRAY, המעבדים מגיעים ללא קירור, מה שאומר שאתה תצטרך לקנות את הקירור בעצמך (בד"כ זה עדיף), אבל גם האחריות על מעבדים כאלו קצרה יותר - בד"כ שנה לעומת 3 שנים או "אחריות לכל החיים" בתצורת BOX.

קיבלתי,

אני גם כך מתכוון לקנות עם המעבד - FREEZER של ARCTIC COOLING

לגבי אחריות,

אחריות לכל החיים זה בולשיט - אחרי 3 או 4 שנים המחשב גם ככה לא שווה כלום - במיוחד המעבד... (לגבי הדיסק הקשיח יש מה לדבר...)

אף פעם לא החזקתי מחשב יותר מ-4 שנים, וגם אף פעם לא עשיתי UPGRADE חוץ מהוספת זיכרון או החלפת HDD (שדרוג קטן ונוח...)

אז אני מבין שאין מה לחשוש ולקנות מעבד TRAY - גם ככה אני משלם על הרכבת המחשב בעבודה - שוב... אין לי כח להתעסק יותר מדי

כל טוב,

גבריאל

פורסם

אם אין הבדל בביצועים אזי נראה לי שאלך על 667 מכיוון שבמחיר של 2 גיגהבייט 800 אני כמעט יכול לקנות 4 גיגהבייט של זיכרון 667

(הפרש של בערךך 400 ש"ח לפי מה שראיתי)

400 ש"ח לא אבל 150-200 ש"ח יכול להיות מספר הרבה יותר הגיוני.

לקיט של 2GB כמובן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים