עבור לתוכן

מתלבט אם לקנות HD עכשיו.. פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה..

יש מלא סרטי 720p שאני חייב להוריד.. ויש לי הארד דיסק של 150GB

אז ההתלבטות היא אם לקנות עכשיו הארד דיסק של 750GB ולהוריד את כל מה שרציתי למחשב..

או.. לחכות לטכנולוגיה חדשה/הוזלה שאמורה להיות עד תחילת 2008 (אז אני קונה מחשב חדש)

ולהתפלל כל יום שההורדה של הסרט לא תמחק מראפיד שייר

אז אני צריך עצה אם זה שווה לי (לחכות/לא לחכות)

בבקשה תענו- זה ממש חשוב (נושא של חיים ומוות)

פורסם

רוב ההורדות מRS לא נמחקות כ"כ מהר (למרות ש2008 זה עוד דיי הרבה זמן).

תקנה איזה 3X320 במחיר הזה...

פורסם

או שתקנה צורבDVD ותעזוב אותנו בשקט

פורסם

^ רואים שאתה לא מוריד רציני...

פורסם

קנה הרדיסק גיבוי של חצי טרה ביית וסאלמת

פורסם

מה הבעיה לקנות 200 דיסקי DVD ולהרביץ צריבות?

פורסם

אני מתערב שאחרי 5 דיסקים גג אתה מתייאש מלצרוב את כל הדברים שהורדת.

שיש לך 80 ג'יגה של חומרים במחשב שצריך לצרוב,זה בערך 17 דיסקים.

פורסם

אני רואה שאין תגובות רציניות אז אני אתן לך תשובה כזאת.

יש לך שתי אפשרויות ראציונליות:

1. לקנות\להתחיל לעשות שימוש בצורב DVD ובעצם לפנות מקום וכך "תחזיק מעמד" עד 08 (200-150 שקל).

SATA - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=519209

IDE - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472155

2. לקנות עכשיו הארדדיסק 250 (300-400 שקל) ואיתו להחזיק מעמד.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=580060

אני לא חושב שכדאי להשקיע בלקנות הארדיסק של 750 ג'יגה היום, הסטנדרט הוא 250 והמחיר בהתאם, ככה שבכל אופן אם אתה רוצה להגיע למימדים האלו אני ממליץ לחכות.

האפשרות של 3 הארדיסקים של 320 ייצרו מצב שיש לו 4 הארדיסקים במחשב - מה שיחנוק את המחשב ויעלה אותו לטמפרטורות מטורפות כאשר אין קירור מתאים (לא נראה לי שבא לו להיכנס להרפתקאה של 1500-1000 שקל השקעה של 3 הארדיסקים + קירור).

מקווה שעזרתי

פורסם

ההרדיסקים כמעט ןלא משפיעים מבחינת טמפרטורה על המארז - מעולם לא הבנתי את האנשים שקונים כל מיני מקררים להרדדיסק

במיוחד הAAKS שאמור להיות עוד יותר קר. לי אישית יש 3 הרדדיסקים והיה שלב שהיו לי חמישה וההבדל בטמפרטורת המארז

לטווח ארוך הוא מינורי.

פורסם

לא חייבים לשים את הדיסקים הקשיחים בתוך המחשב. הוא יכול לקנות הרד דיסק של 250-320G ולגבות את הסרטים אליהם כדיסק חיצוני. הוא לא צריך את כל החומר זמין וכמו ש-DVD נשארים בחוץ הדיסקים לגיבוי יהיו בחוץ. יש המון מתאמים ל-USB לדיסקים קשיחים ב-50-100 ש"ח ואם יש לו eSATA (לא נפוץ אבל קיים) הוא יכול לחבר את הדיסקים ישירות ב-hot swap. בהתאם לכמות החומר ניתן לקנות מספר HD ככל שצריך, ולא צריך לקנות את כולם בבת אחת.

פורסם

מתוך עניין - מאיפה כונן שמחובר בESATA מקבל את המתח שלו?

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות..

שמעתי מחבר שDVD שצריך להחזיק הרבה זמן עולה איזה 3 ש"ח לדיסק (קלאס A) אז לא ניראה לי.. (יש לי צורב)

רוב ההורדות מRS לא נמחקות כ"כ מהר (למרות ש2008 זה עוד דיי הרבה זמן).

תקנה איזה 3X320 במחיר הזה...

דווקא יש איזה 3 סרטים בHD שרציתי להוריד ואחרי שבועיים ראיתי שמישו דיווח וראפידשייר מחקו אותם..

ולגבי הטמפ' שיש לי במארז- היא די גבוהה וההארד דיסק שיש לי כרגע הוא

ב48 במאמץ של 5 דקות באווארסט(ובמנוחה הוא היה על 39) והלוח אם על 39..

ואני רוצה לקנות משו שיהיה איתי גם במחשב הבא ולא סתם משו זמני.. כי אז זה ביזבוז כסף, לא?

והגודל הזה שהצעתי הוא כי אני מאוד רוצה לעשות ספריית סרטים במחשב(גם בHD וגם סדרות) ולא כל שנייה לוותר על סרטים ולמחוק אותם..

ואני גם מתכנן להוריד קצת משחקים בקיץ..

פורסם

אני מעוניין לדעת על איזו לטכנולוגיה חדשה/וזלה אמורה להגיע עד תחילת 2008?

מה שאני קראתי זה שמחיר של דיסקים קשיחים של WD אמורים לרדת בהמשך השנה.

כן כתבתי את המשפט בהקשר לכתבה.

אם כך למה רשמו בכתבה שבהכרח תהיה ירידת מחירים...? אני רואה שרשום את זה רק בתכבה פה ולא במקור.

ועל איזו טכנולוגיה אתה מדבר

פורסם
  • מחבר

^^

יש לך 666 הודעות >:D

אתה מתכון לזה: http://hwzone.co.il/news/1183405844/41821/

??

כי:

"

3. שיעור בכלכלה:

מאת: יואב (ב-0:17, 3.07.2007)

עצם העובדה שקנו את ספק הפלטות ממש לא מבטיח שיורידו מחירים - להיפך, אפשר דווקא לצפות לעלייה.

"

אחרי שראיתי מחיר של 750GB כרגע.. אני יורד ל500 .. עכשיו השאלה היא אם לקנות 500 או 250*2

פורסם

יש לי ספריה דיי מכובדת של סדרות וסרטים במחשב (VIVA LA RAPIDSHARE). אני מסתדר עם 320+200, למרות שאני לא אהסס להוסיף עוד 320 בעתיד הלא כ"כ רחוק.

אחרי שראיתי על מה אתה מדבר (חחח בגלך אני אקנה עוד חשבון לחודש בשביל לא לעבור את ההגבלה =\ ), אני מציע לך ללכת על שניים של 320\250. אל תחכה!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים