פורסם 2007 ביולי 418 שנים לפני כמה ימים קניתי צורב dvd, היום קניתי דיסקים לצריבה של dvd וכל פעם שאני מתחיל צריבה אז המחשב קופא ולא מגיב עד שאני עושה ריסט. צריבה של דיסקים רגילים עובדת פרפקט. מקודם גם עידכנתי firmware בתקווה שזה יפתור את הבעייה, אבל זה לא עזר. מה עושים?? סתם עכשיו הלכו לי לפח 10 דיסקים :'( :'( :'(
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר דיסקים של אופיס דיפו, צורב פיליפס מדגם spd2412t, אני משתמש בנרו.בכלליות:p4 1.6512ddr
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר ניסיתי גם עם התוכנה הכי מעודכנת של נרו, אין שינוי.על איזה תוכנות אתה ממליץ?
פורסם 2007 ביולי 418 שנים תנסה אפילו עם הALCOHOL לא משנה איזו העיקר לראות שהבעיה לא בתוכנה. באיזה שלב של הצריבה המחשב נתקע?כ"כ אני ממליץ לך מאוד לקנות מדיית DVDRW ולעשות עליה את הניסויים כדי למגוע בזבוז מיותר של דיסקים.
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר הצריבה לא עובר את האחוז וכבר המחשב קופא. ניסיתי כמה גרסאות של נרו, ולא נראה לי מהתוכנה, אבל אני אנסה.. [br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 23:13:03 ניסיתי את האלכוהול 120, סתם הלך לי עוד דיסקהמחשב נתקע לפני שהיה אפילו אחוז אחד
פורסם 2007 ביולי 418 שנים תנסה לחבר את הצורב למחשב אחר ע"מ לראות אם הבעיה בקונפיגורציה או בצורב עצמו. במידה והבעיה ממשיכה- תממש אחריות.אני חוזר על הצעתי - תקנה DVDRW ותתעלל בו במקום לבזבז דיסקים.
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר מחר כבר אני יבדוק על מחשב אחר, אם לא יפעל אז אני ילך לחנות שקניתי ממנה ויחליף לאחד אחר.אבל מה אם הכונן יפעל במחשב אחר? איפה יכולה להיות הבעייה אצלי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.