פורסם 2007 ביולי 418 שנים יש לי צורב DVD שלLG. עשיתי קצת סדר במחשב מבחינת כבלים ובטעות נקרע לי כבל שמחבר בין הצורב לכניסת CD1 בלוח אם. הכבל בצבע שחור ואפור, והחיבור שלו בלוח אם הוא 4 פינים. למה הכבל משמש, והאם אני יכול לעבוד גם בלעדיו? תודה על העזרה, גיא
פורסם 2007 ביולי 418 שנים אם זה הכבל השני שמחובר לך ללוח - אין בו שום צורך הוא להשמעה אנלוגית של מוזיקה דבר שאף אחד לא משתמש בו היום במחשב.כל זה בהנחה שמחובר לך עוד כבל בצבע אדום לבקר הSATA על הלוח אם\ כבל רחב לבן לבקר הIDE
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר כן כמובן שה IDE מחובר. עוד שאלה: עד היום עבדתי עם 2 כבלים של IDE. אחד של הדיסק קשיח, והשני של הצורב. ניתקתי את הכבל של הצורב מהלוח ומהצורב עצמו, וחיברתי את הכבל של הדיסק קשיח גם אל הצורב. ז"א שעכשיו מחובר ללוח אם רק כבל IDE 1, שעליו מחוברים הדיסק קשיח (מאסטר) והצורב (סלייב). זה יכול לבעיות כלשהן? שוב, תודה רבה על העזרה!
פורסם 2007 ביולי 418 שנים עדיף לך לעבוד עם שני כבלים נפרדים שמחוברים לשני חיבורי IDE שונים כמו קודם ע"מ למנוע צוואר בקבוק. (לא ניתן לגשת לשני כונניםשנמצאים על אותו כבל בו זמנית).
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר מה ז"א לא יהיה ניתן לגשת לשני הכוננים באותו הזמן?אתה מתכנן שלא יהיה אפשר לפתוח אותם באותו הזמן או שהמחשב פשוט לא יקרא את הדיסק קשיח?
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מבחינתך התהליך שקוף אבל אתה תרגיש ירידה בביצועים במיוחד בעת שימוש בצורב ובהרדדיסק ביחד.
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר תראה, הסיבה היחידה שהעברתי את שני ההתקנים לכבל אחד היא בגלל שהוא כבל עגול, אז בעיקרון הכל בגלל היופי.זה ישפיע לי על הביצועים ברמה סבירה, או ברמה שממש אי אפשר להתמודד איתה?
פורסם 2007 ביולי 418 שנים זה צורב לא כונן אופטי רגיל שתצרוב פשוט הצריבה תהיה איטית וגם המחשב יתקע עד סיום הצריבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.