עבור לתוכן

The INSURGENCY MOD מוד חדש ל-HL2

Featured Replies

פורסם

תשמעו חברים אחרי כמה וכמה נסיונות לאהוב את המוד(לא היה מובן לי בגרוש מי יורה עלי כול הזמן חח) החלטתי לתת למוד עוד צאנס אחד

וממש נהנתי!!!

אני ממש לא רגיל ל"כדור אחד ואתה ישר מת" אבל מתרגלים!

ממש נהנתי באיזה שרת הייתה שם מפה כזאת במדבר וליד מפעל עם כניסה למכרה כזה...היה פשוט מגניב

צוות עבודה ברמה יריות פיצוצים דם ממש כמו באיזה סרט פעולה.

ממליץ לכולם גרפיקה מאוד טובה סורס משופר נקרא לזה...

חסרון יחיד בעיניי זה הקולות של הערבים ואמריקאים...ממש על הפנים

וכמובן פה ושם באגים שונים ביניהם CTD.

סך הכול מוד אחד הכי יפים שיצאו למנוע סורס עד היום.!

• תגובות 122
  • צפיות 10k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מסכים איתך!

ה-Speech באמת על הפנים, אני מקווה שזה זמני לבתא. חבל שלא השקיעו בזה. (ד"א הסאונד בכלליות מעולה!)

לפעמים אתה רק חוטף בראש , לא מספיק להתחמם אפילו. אבל היום היו לי סיבובים משהו Best! לקחתי 2 סיבובים שלמים בלי למות בכלל, ועוד בהסתערויות :) אני לא camper בדרך כלל, אפילו שהמשחק הזה דורש .

ד"א, כל יום שעובר אני מרגיש פחות Spawn TK's . סוף סוף אנשים הפסיקו להתלהב מהדם\ragdolls :smile1:

פורסם

משהו יכול לכתוב הוראות התקנה ?

את כל השלבים והדברים ולאן להתקין כל דבר ?

תודה

פורסם

משהו יכול לכתוב הוראות התקנה ?

את כל השלבים והדברים ולאן להתקין כל דבר ?

תודה

WTF? יש התקנה וזה מתקין לך אוטומאטית הכל בתקה של הסטים מודס זה הכל

פורסם

התחלתי לשחק, נראה לי משחק מגניב :xyxthumbs:

הUser Name שלי בסטים הוא Comrade_Gun_Man, הניק שלי(משתנה לעיתים) בINS הוא: Israel | Judas Iscariot.

פאק, איזה פחד זה הפעם הראשונה שמתים מכדור בודד.... לעומת הסאונד של השחקנים, הסאונד של הנשקים פשוט מעולה... מאוד ריאליסטי ומפחיד... ממש קפצתי שקיבלתי Head Shot בפעם הראשונה :smile1:

פורסם

מוד קטלני, נדלקתי עליו

עכשיו צריך שרת ישראלי

פורסם

מוד קטלני, נדלקתי עליו

עכשיו צריך שרת ישראלי

רצוי בהחלט :xyxthumbs:

אפשר לעשות את זה מסודר ומגניב.

מוכן להיות עירקי בשביל זה :lol:

פורסם

הבעיה של המוד הזה שאנשים מפחדים לצאת בחוץ וזה ממלא את הסרברים בקמפרים ...

פורסם

סמולצית קרב אמיתי, מה אתה חושב בקרב אש אתה רמבו אתה רץ קדימה עם הM16 ומתחיל לרסס. :bash:

פורסם

:lol: :lol: :lol:

זה המשחק להתקמפר ולבנות טקטיקת קימפור ולעבור בין מקום קימפור אחד לשני בריצה ולחכות למישהו שיעבור מולך

חשוב לי להגיד משהו...

---זה לא משחק של רמבו זה לא COD2 ולא אנריל טורנמנט זה משחק של לוחמה קבוצתית אי אפשר לשחק בו בלי קבוצה!---

במציאות אם היית בעירק באמת היית אומר להם "צאו מהמחבוא קמפרים!!" ???

סמולצית קרב אמיתי, מה אתה חושב בקרב אש אתה רמבו אתה רץ קדימה עם הM16 ומתחיל לרסס. :bash:

נראה לי הוא יעשה את זה שיהיה בקרב (כנראה במלחמת לבנון הרביעית) :smile1:

פורסם

הדבר היחיד שמפריע לי במשחק הוא שהקטע של הObjectives לא כ"כ ברור... איפה כל CheckPoint? איך אני כובש אחת? פעם אחת הגעתי לאיזושהי CheckPoint והופיעה לי על המסך הודעה "This Objective cannot be captured now" או משהו כזה... הא? oO

חוץ מזה, משחק ממש טוב, ממכר!

במציאות אם היית בעירק באמת היית אומר להם "צאו מהמחבוא קמפרים!!" ???נראה לי הוא יעשה את זה שיהיה בקרב (כנראה במלחמת לבנון הרביעית) :smile1:

למה אתה חושב שנשרוד את השלישית? :smile1:

פורסם

אם יש אוייבים באיזור לא תוכל לכבוש... ככה הבנתי.

פורסם

לא היה אף אחד באזור... הבנתי גם משהו שרק המפקד יכול לקבוע איזו נקודה כובשים או מגינים או משהו כזה... משהו נורא מוזר :P

פורסם

לא היה אף אחד באזור... הבנתי גם משהו שרק המפקד יכול לקבוע איזו נקודה כובשים או מגינים או משהו כזה... משהו נורא מוזר :P

אתה לא יכול לכבוש לבד זה משחק קבוצתי (רק במצב משחק מסוים יש אפשרות של אחד לתפיסה)

המפקד (שזה בדרך כלל אני LOL ) לוחץ על G וקובע איזה נקודב ללכת לכבוש \ איזה נקודה להגן \ לתקוף \ להתקמפר חח אם אתה הולך לנקודגה שהמפקד לא נתן פקודה לתקיפה אתה לא יכול לעשות דבר

פורסם

אחי זה משחק, זה לא מציאות

:lol: :lol: :lol:

זה המשחק להתקמפר ולבנות טקטיקת קימפור ולעבור בין מקום קימפור אחד לשני בריצה ולחכות למישהו שיעבור מולך

חשוב לי להגיד משהו...

---זה לא משחק של רמבו זה לא COD2 ולא אנריל טורנמנט זה משחק של לוחמה קבוצתית אי אפשר לשחק בו בלי קבוצה!---

במציאות אם היית בעירק באמת היית אומר להם "צאו מהמחבוא קמפרים!!" ???נראה לי הוא יעשה את זה שיהיה בקרב (כנראה במלחמת לבנון הרביעית) :smile1:

איזה לבנות טקטיקות ואיזה נעליים, סתם כולם מפחדים לזוז מהמקום שלהם

מילא באמת היה טקטיקות ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים