עבור לתוכן

למה כולם קונים כרטיסי זיכרון וDISKONKEY של SANDISK? מי מייצר עבורם את השבבים?

Featured Replies

פורסם

מי מייצר עבורם את השבבים? הם יש להם פטנט מסוים?

מי מייצר עבור KINGSTON את השבבים?

מה מיוחד בSANDISK בכלל?(חוץ מ U3 כי לאחרים כבר יש את זה).

תודה לעונים.

פורסם

זה לא משנה מי מייצר להם את השבבים...

הם חברה איכותית עם אחריות ארוכה ומחירים טובים.זהו...

כמובן שלא חסר חברות כאלה...

פורסם
  • מחבר

אבל יש חברות שנותנות את אותה האחריות ב30% פחות מחיר!

פורסם

סנדיסק מייצרת במספר מקומות בהם באירלנד ובחברת Tower במגדל העמק. אחד המייסדים של סנדיסק הוא ישראלי, אלי הררי.

הם פיתחו בין השאר את כרטיס הזיכרון מסוג SD, והיום הם החברה הגדולה בעולם לזכרונות פלאש. לחברה יש מספר פטנטים ואם אני לא מתבלבל יש להם פטנט על מבנה תא הזיכרון וצמצום הגודל שלו, דבר שהיווה פריצת דרך במזעור הזכרונות.

לא מזמן הם קנו את M-Systems, אחת החברות הישראליות שהתחרו בהם ב-1.55 מיליארד דולר. M-Systems המציאו את הדיסק און קי.

החברה היא גם אחת המובילות בנושא U3 והפיתוח שלו.

ראה בכתבה הבאה את הפרק על שתי החברות

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3390882,00.html

ואת הכתבה על המיזוג

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3283919,00.html

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה על המידע. אבל, עכשיו כשלכולם יש את הטכנולוגיה, במה יש לSANDISK יתרון על חברה אחרת?

פורסם

במוצרים הסטנדרטים אין. זה עניין של שקט נפשי על איכות. זה גםו עניין של מותג, מאותה סיבה שאנשים קונים ג'ינס מותג במאות שקלים באותה איכות של ג'ינס במאה, או מאותה סיבה של כל הפסיכים שחיכו כל הלילה כדי לקנות iPhone איטי שאפילו לא דור שלישי רק בגלל שהוא של אפל.

יש להם גם מוצרים מיוחדים כמו כרטיסי זכרון מהירים אבל המחיר בהתאם. כאשר הם יהיו סטנדרט ויהיו גם למתחרים המחיר יירד.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז כרגע אני בדילמה: כרטיס של 1GB MMC MOBILE של סתם חברה ב 100 שח(עם שנה אחריות). או דל SANDISK ב150 שח(עם 5 שנים אחריות).

פורסם

אני הייתי הולך על הזול. אם הוא לא יתקלקל תוך שנה רוב הסיכוי שכבר לא יתקלקל. וגם אם כן, באותו מחיר בעוד שנה תוכל לקנות כרטיס גדול פי כמה. תחשוב כמה איזה DoK יכלת לקנות במאה ש"ח לפני שנה (256M?) והיום.

פורסם
  • מחבר

מצד שני אם הייתה לי אחריות גדולה אז הייתי יכול לקבל כרטיס של 256MB היום בחינם שגם זה משהו.

פורסם

יש לי שניים כאלו ששוכבים כי יש לי כבר כרטיס של 2GB. חוץ מגיבוי אין כמעט מה לעשות איתם.

פורסם
  • מחבר

איזה יש לך ואולי כדאי שתתרום לי או משהו כזה??? ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים