עבור לתוכן

בעיה בoc לא מצליח להתקדם

Featured Replies

פורסם

שלום עשיתי oc למעבד שלי e6300 וכאשר הגעתי ל2 ג'גה התחילו קצת בעיות בהתתחלה נאלצתי לפרמט את המחשב,לאחר הפרמוט המשכתי לכיוון 2.1 ג'יגה בדיקת המעבד בs&m הראתה שהכל תקין,הטמפרטורה היתה בסדר גמור 50 במאמץ(גם הטמ'פ של המערכת היתה בסדר גמור) ובשלב הזה המחשב הפסיק לפעול לי לא עבר את המסך הראשון,אחרי כמה נסיונות המחשב עלה ואז גיליתי שהווינדוס נדפק שוב,החזרתי את הביוס להגדרות ברירת מחדל ופרמטתי את המחשב.

מה יכולה להיות הבעיה כאן?

תודה מראש לעוזרים

מפרט:

e6300

abit ip95

kingstone 512 ddr2 667X2

hd 250gb wd

7600 gs 512 ddr2

GPS-400AA-101A Chieftec‎-ספק

פורסם

אם אתה אומר שלא עברת POST, אז תן יותר מתח למעבד (בביוס זה נקרא CPU voltage אם אני לא טועה), תעלה אותו בדרגה אחת. ותנסה למשוך עוד את הOC. יש לך קירור על המעבד או שאתה על סטוק? אם אתה על סטוק אז כדאי שתקנה קירור יותר רציני כי 50 מעלות זה די הרבה ועדיין לא עברת את ה2.1GHZ.

פורסם
  • מחבר

יש לי קירור סטוק משודרג כולל תעלה +מאוורר שמכניסים אויר קר למאוורר של המעבד זה לא אמור להספיק לoc סולידי (2.4 ג'יגהרץ)?

המתח במעבד הוא 1.328 לכמה להעלות אותו?

פורסם

תיכנס לBIOS ותעלה אותו לדרגה הבאה שמופיעה שם, אני לא בטוח מה המתח המדויק, אבל יש לך רשימה של מתחים פשוט תעלה למתח הבא היותר גדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים