עבור לתוכן

Lost Planet יצא

Featured Replies

פורסם

איך זה? :silly:

פורסם

זה המשחק שכולם קיבלו ב FPS נמוך? זה שעבר המרה לא כ"כ מוצלחת מ XBOX 360?

פורסם

כן! יצא המלא!

מי שיירצה "להשיג" אותו תדעו שזה שוקל 7 ג'יגה לעזאזל!!!!!!!!

פורסם
  • מחבר

גם CNC שקל ככה לא? :nixweiss:

פורסם

יאפ.

אני עכשיו מוריד את הדמו של הגרסת DX9,הדרישות יחסית נמוכות,נראה איך יעבוד לי.

פורסם

יאפ.

אני עכשיו מוריד את הדמו של הגרסת DX9,הדרישות יחסית נמוכות,נראה איך יעבוד לי.

ההמרה מאוד עלובה, עזוב בצד תדרישות על הגדרות נמוכות\בינוניות זה יעבוד לך סביר. גם אני זוכר, שבדמו היה MOUSE LAG עצום, נקווה ששיפרו תמלא.

פורסם

יעבוד לי המשחק, עם כרטיס מסך X700, SHADER MODEL 2?

פורסם

נו בחייכם ברור שיעבוד, אבל מקורטע על הגדרות גבוהות\בינוניות, וגם זה תלויי באיזו רזולוצייה אתם משחקים.

אוליי תתקינו את הדמו ותשחקו בו ותיראו עם המשחק הזה בישבילכם.

פורסם

בשעה טובה התקנתי את המשחק שינוי גדול מהדמו לא ראיתי אבל משחק ממש כיפי ומעניין,הסרטים נראים טוב המשחק נראה טוב יש קטעים שהוא מקרטע קצת במיוחד במערות שנלחמים ב1000 מפלצות כאלה(ויש לי 2 ג'יגה זכרון) אני משחק עם הגדרות גבוהות עם ה8800 שלי,אני לא יודע איך הוא יפעל לאנשים בלי הרבה זכרון וכרטיס מסך טוב כי הוא דיי כבד אבל שווה לנסות משחק סבבה

והם שינו את הקטע של המקשים שבדמו ראו רק את המקשים של האקס בוקס אז עכשיו יש גם של האקס וגם של המקלדת

הבעיה היחידה זה שלא נראה לי שהוא כל כך מאתגר דיי קל (לפחות 3 שלבים ראשונים)

וזהו בסופו של דבר נחמד לא יותר מזה

פורסם

נו בחייכם ברור שיעבוד, אבל מקורטע על הגדרות גבוהות\בינוניות, וגם זה תלויי באיזו רזולוצייה אתם משחקים.

אוליי תתקינו את הדמו ותשחקו בו ותיראו עם המשחק הזה בישבילכם.

בטוח יעבוד גם למי שיש כרטיס מסך SHADER MODEL 2? כי אני זוכר שהייתה איזה בעיה עם הדמו של המשחק...

פורסם

בשביל להפעיל את המשחק הזה צריך 6600GT מינימום - או כרטיס שמקביל לו מ ATI (X1600XT)

פורסם

ההמרה מאוד עלובה, עזוב בצד תדרישות על הגדרות נמוכות\בינוניות זה יעבוד לך סביר. גם אני זוכר, שבדמו היה MOUSE LAG עצום, נקווה ששיפרו תמלא.

Mouse LAG ?

יש פתרון ל-input lags שאני מאמץ כבר המון זמן. אם יש לך כרטיס מסך טוב ואתה ממש מרגיש שהעכבר "מאחר" (קרה לי המון פעמים במגוון משחקים)

אתה פשוט מוריד את הערך של ה-pre-render limit מהערך הדיפולטיבי של "3" (ל-2, 1 או 0 - תמצא את עמק השווה)

אפשר לשנות את זה דרך Rivatuner / nHancer ואפילו דרך הדריבר עם coolbits.

Prerender limit:

During the rendering of scenes, the driver usually accepts commands for more than a single frame. This way the GPU doesn't stall the CPU until it's absolutely neccessary.

If the GPU accepts the command for too many frames ahead, additional mouse lag can be introduced, though. That means that there is a very slight delay between the moving of the mouse and the actual reaction on the screen.

Using this setting, you can limit the amount of frames the driver accepts ahead of the currently displayed frame. This should be left at the default value (3) to get the best performance.

You can get a faster reaction on your mouse movements in some games by lowering the limit. This might also cause a loss in framerate, though.

אני עובד על "1" גלובלי, לא שמתי לב לפגיעה בביצועים אבל אני שם לב לתגובה טובה\מהירה יותר של העכבר.

וגם אם יש פגיעת ביצועים, אתה תמיד יכול לשנות את ה-prerender limit רק למשחקים מסויימים בעזרת פרופילים ב- www.nHancer.com

פורסם

Mouse LAG ?

יש פתרון ל-input lags שאני מאמץ כבר המון זמן. אם יש לך כרטיס מסך טוב ואתה ממש מרגיש שהעכבר "מאחר" (קרה לי המון פעמים במגוון משחקים)

אתה פשוט מוריד את הערך של ה-pre-render limit מהערך הדיפולטיבי של "3" (ל-2, 1 או 0 - תמצא את עמק השווה)

אפשר לשנות את זה דרך Rivatuner / nHancer ואפילו דרך הדריבר עם coolbits.

אני עובד על "1" גלובלי, לא שמתי לב לפגיעה בביצועים אבל אני שם לב לתגובה טובה\מהירה יותר של העכבר.

וגם אם יש פגיעת ביצועים, אתה תמיד יכול לשנות את ה-prerender limit רק למשחקים מסויימים בעזרת פרופילים ב- www.nHancer.com

אכן אני מכיר את הפתרון הזה כבר הרבה זמן אם כי תמיד אני שוכח ליישם אותו, אני משתמש בNHANCER כבר שנה וזאתי התוכנה הכי טובה ליצירת פרופילים מותאמים לNVIDIA אני גם אשים 1 גלובלי ואני אנסה נראה, תודה על ההזכרה בכל אופן :silly:

פורסם

משחק לא מתוחכם במיוחד אבל כייפי, במיוחד כאשר חיברתי את המחשב לטלויזיה LCD 32 - הרגשה של משחק בתוך סרט.

הגרפיקה ואפקטים מדהימים, קטעי הוידאו במעבר עוד יותר מדהימים ומוסיפים איזשהו נופך למשחק שהיה מאוד חסר בדמו.

פורסם

היום התקנתי את המלא ואני חייב להגיד שזה משחק מדהים.

מהנה מאוד,גראפיקה דומה לגראפיקה של סרט,אפקטים של פיצוץ מרישמים מאוד!

אהבתי הכי הרבה בנתיים את הקטע עם הדבורה הענקית הזאת שיורה פצצות זה ניראה כמו זיקוקים זה משהו מדהים.

אני משחק על הכי גבוה ברזולויצה 1280X1024 עםAAX4 והמשחק דווקה עובד מצויין עם הכרטיס מסך שלי (X1950XT)

המשחק לא יכול לעבוד למי שיש כרטיס שאין לו SM3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים