עבור לתוכן

משחק חדש בסדרת Soldier of Fortune מגיע בקרוב

Featured Replies

פורסם

לא יודע על איזה מנוע יבססו אותו אבל אם RAVEN לא שותפה אז הסיכוי ל D3 לא גבוהה כל כך.

בקשר למשחק הרשת, רוב המשחקי הרשת הטובים הם של ID והשותפות שלה (RAVEN ו SD), לא ניראה לי שיהיה משחק רשת טוב כמו ב SOF2 כי ל- activision אין ניסיון בזה.

• תגובות 32
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהוא מוכן להזכיר לי מתי יצא הSOF הראשון ומתי השני??

פורסם

איזה קלאסיקה! :xyxthumbs:

פורסם

אם הקודם היה מצריך CDKEY מקורי למה נראה לך שהחדש יהיה חופשי ? :)

מה קשור? תלמד לקרוא!

הוא דיבר על משחק מולטי-פלייר חופשי, לא על זה שהמשחק יהיה חינמי.

פורסם

טוב אז כנראה שלא הבנתי נכון

או שאתה לא הבנת...לא משנה

פורסם

המישחק עצמו יעלה כסף אבל המולטי כנראה שלא ואז גם אלה שמסיגים אותו בדרכים הלא חוקיות לא יהיו צריכים CDKEY מקורי

פורסם

טוב אז כנראה שלא הבנתי נכון

או שאתה לא הבנת...לא משנה

התכונתי לדמו :smile1:

פורסם

המישחק עצמו יעלה כסף אבל המולטי כנראה שלא ואז גם אלה שמסיגים אותו בדרכים הלא חוקיות לא יהיו צריכים CDKEY מקורי

איך הגעת למסקנה?

SOF2 גם דרש CDKEY בכדי לשחק online.

אכן היו מקרים בהם יכלת להכנס לשרתים ללא cdkey מקורי או סתם שרתים פרוצים אבל הם בוודאי לא תכננו את זה.

גם ב-Quake3 היו מקרים דומים כך שמדובר במנוע. אני מאמין שהפעם יסדרו את זה כמו שצריך.

פורסם

הוא התכוון לדמו( או test) שעובד במוטלי

פורסם

בדמו יש רק מפה אחת.

אם הוא יהיה מבוסס על Q4 (אני יודע שזה D3) אז לא יהיה אפשר לשחק ברשת בלי CDKEY ויהיה אפשר לשחק רק אם CARACK שמנתק את המשחק מהאינטרנט או שהאינטרנט מנותק.

פורסם

SOF2DH DEMO בהחלט כיכב בלא מעט מסיבות רשת, מעניין אם גם השלישי יהיה ככה :smile1:

פורסם

ho boy! ho boy! ho boy! ho boy! :la:

פורסם

בהחלט ידיעה טובה אבל לשמוע שactivision value יקחו את הפיתוח אליהם משאיר אותי עם טעם רע בפה, לא זכור לי משחק אחד שלהם(לטוב ולרע) וזה אומר הכל.

חבל מאוד ש-Activision החליטו לחסוך בעלויות פיתוח ולא לתת לרייבן את העבודה גם על המשחק הזה , לא זכור לי משחק שלהם שלא היה טוב, נותר לנו להתנחם בזה שהידיעה היא ראשונית ואם יקחו את הפרויקט ברצינות הראויה אז יכול לצאת משחק המשך בהחלט מצוין משום שיש קהילה עולמית גדולה למשחק שיחכו לו בכליון עיניים וחבל לאכזב אותם.

פורסם

אם Activision היו נותנים את זה ל RAVEN המשחק היה יוצא ב 1010. RAVEN עובדים על WOLFENSTEIN עוד מ 2005 ולא ניראה לי ש 200 אנשים יכולים לעבוד על 2 משחקים באותו זמן, במיוחד לא שמדובר ב SOF ו WOLFENSTEIN :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים