עבור לתוכן

ת'רד המערכות הגדול!- איך המערכת שלכם נראית?

Featured Replies

פורסם

מה המחיר של הוינסנס? (אם אני כותב נכון)

וכמו שניצן שאל, איך אני משיג תמעמד לאוזניות? נמאס לי להכניס ולהוציא כל פעם מהקופסא

רותם

• תגובות 96
  • צפיות 9.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מערכת אוזניות נייחת:

מגבר: וויסנט KHV 111 (עולה רשמית 500$ רותם אם אתה רוצה לברר אז היבואן זה טופ אודיו אם אני לא טועה)

אוזניות: גראדו SR225 וביירדינמיק DT880.

מקור: realtek ac 850

מערכת אוזניות ניידת:

מגבר: go-vibe v.5

אוזניות: Ultimate Ears triple.fi 10 125/1000 האוזניות אם הספוגים הכחולים אלה Ultimate ears super.fi 5 pro שנימכרו וכבר לא אצלי.

מקור: iaudio 6

לגבי מעמד אוזניות אז שלי הושג בקומבינה ממקום העבודה הקודם שלי היה לפני זה מתלה לכל מיני מוצרים קטנים. ומעמד זה לא בעיה כזו גדולה אני יודע שבאיקא יש מעמד לבננות נידמה לי, שהו בול מתאים לעבודה.

פורסם

זה לא מעמד לבננות LOL המעמד בננות זה משהו אחר עם וו בקצה. זה מעמד לגליל נייר, כמו שיש אצלי. בתמונות שלי לדעתי ניתן לראות אותו בצד ימין מעל הרמקול.

Anatoli.

פורסם

אז ככה נראית המערכת שלי:

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=cGallery&cat=20271

הטלוויזיה מדהימה, מהרמקולים אני קצת מאוכזב, זו הייתה קנייה פזיזה לפני כמה שנים טובות. הם המועמדים הראשונים לשדרוג...

פורסם

מה זה הרמקולים האלה? (אי אפשר להבין מהתמונות...)

פורסם

הנה המערכת שלי :)

P1010140.jpg

P1010139-1.jpg

P1010138-1.jpg

התמונות קצת ישנות, החלפתי שולחן הוספתי LD2++ וATH900 אבל המיקום נשאר בערך אותו דבר :cool2:

]

קיבלתי אותם מתנה מגיסי שחזר בתשובה שקיבלת את זה מאח שלו שהיה המייבא הרשמי של JBL בארץ :D

פורסם

אז ככה נראית המערכת שלי:

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=cGallery&cat=20271

הטלוויזיה מדהימה, מהרמקולים אני קצת מאוכזב, זו הייתה קנייה פזיזה לפני כמה שנים טובות. הם המועמדים הראשונים לשדרוג...

שכחתי לציין את הרכב המערכת אז ככה:

טלויזיה - LCD Philips 37PF9631

רסיבר - Yamaha RX-V520

רמקולים - Bose Acoustimass 6

דיוידי - APEX 811

ויש גם Yes MAX-2

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון יפה מאוד!

דבר שני איך הרמקולים? מרוצה? זה 5 וסאב נכון?

פורסם

דבר ראשון יפה מאוד!

דבר שני איך הרמקולים? מרוצה? זה 5 וסאב נכון?

תודה !

לגביי הרמקולים זה 5 וסאב וכמו שאמרתי אני מאוכזב מהם, עלו יקר ולא ממש שווים את זה...

פורסם

ציפית למשהו אחר מבוס? ::)

פורסם

טוב גם אני אפרסם את שלי .

מגבר - Pioneer SA9500

רמקולים - JBL L-110

מקור -מחשב\PD 5100 PIONEER \ DVD PIONEER DV-464 .

לא, אני לא פאן בוי של פיוניר פשוט יצא ככה :silly:.

הרמקולים שופצו למצב חדש (חוץ מהגריל בגלל שאני לא מוצא בד מתאים :\) ובקרוב אני אתלה אותם על הקיר כי עכשיו המיקום שלהם לא משו ....

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תספר קצת על המערכת מרוצה/ לא מרוצה וכו'...

פורסם

אני אספר בשבילו כי אני מכיר את המערכת טוב כמונו לדעתי :)

את המגבר הוא רכש ממני. זה מגבר שיוצר מהשנים 76 עד 78. מדובר במגבר שמסוגל להזיז בערך כל רמקולים, עם עוצמה מצוינת, תיכנון רציני עם עקיפה מלאה של כל המעגלים, יציאות קדם וכניסות קדם. המגבר עצמו במצב מצוין ונשמע מצוין, בטח שלמגבר במחיר כזה מצחיק.

הרמקולים הם מהדגמים היותר מוצלחים ומפורסמים של JBL מלפני 20-30 שנה פחות או יותר. מדובר בסדרת ה-L שנחשבה ל-all-round מצוינים. כיום המחירים שלהם עדיין מחזיקים איזור ה-1500 ויותר תלוי בדגם ובמצב שלו. השקעה מצוינת סך הכל.

את השילוב לצערי לא שמעתי עדיין אצלו, אך לדעתי זה אמור להיות מצוין.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

כמה לדעתך הייתה שווה היום מערכת חדשה באיכות הזאת?

אגב אין לך מה להתבייש בפיוניר אחלה חברה :xyxthumbs:

פורסם

אנטולי סחטיין על הבקיעות :).

הבן אדם שקניתי ממנו את הרמקולים הוא מבין גדול בתחום (ויש לו ציוד מטורף...) והוא אמר שרמקול ברמה של ה JBL עולה היום באיזור ה 7K, אבל יכול להיות הוא לא היה אובייקטיבי . לגבי המגבר אין לי מושג, אבל המגבר פשוט מעולה ...

לגבי הסיפוק שלי מהמערכת, מה אני אגיד.... כל הזמן שאני בבית אני לא סוגר אותה. הצליל שהיא מוציאה קולע בול לטעם שלי, בגלל זה השקעתי בשיפוץ הרמקולים .

עכשיו נוצרה בעיה אחרת ... כל MP3 שהוא לא באיכות גבוהה אני כבר לא יכול לשמוע כי אני פשוט מצליח לשים לב לכל פאק קטן בהקלטה... אבל כשההקלטה טובה אז התענוג הוא בלתי מוגבל 8).

בקיצור אני ממש מרוצה מהמערכת לא נראה לי אני הולך להחליף אותה בקרוב ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים