עבור לתוכן

ת'רד המערכות הגדול!- איך המערכת שלכם נראית?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יפה מאוד :xyxthumbs:

אפשרתמונה כללית של המערכת ותיאור? (מקום, מרוצה, סיפור עליה ועל הקניה...)

תודה,

ניצן

• תגובות 96
  • צפיות 9.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז ככה המערכת שלי לא כלכך מרשימה כמו של אנטולי או חברה אחרים כאן אבל לסטודנט תפרן שאין לו זמן לעבוד היא בסדר. אומנם לא כך היה הדבר בעבר, היתה לי מערכת סטראו רצינית יותר (עליה אני לא אפרט כי היא כבר לא אצלי) אך כשעברתי מסטראו לקולנוע קצת היתפקשש לי אז צריך להיסתפק בדברים האלו.

רמקולים: storm. סט קולנוע מהראשונים שנמכרו. היה הרבה זמן במחסן ועשה עלייה לחדר כי לא היה כסף :-[

רסיבר:denon 1906 סך הכל אני אוהב אותו, דבר אחד שלי מפריע זה שאין בו מצב direct אמיתי אבל בקטנה אני כמעט ולא משתמש בו לסטראו ובק"ב הוא בסדר.

DVD: toshiba sd-210e אמין כמו תנור עץ היתי מחליף אותו אבל הוא לא רוצה להיתקלקל. עלה לי 1200 שקל בזמנו :kopfpatsch: מי ידע אז שדיוידי יעלה 50 שקל לקילו.

לסטראו אני משתמש במערכת האוזניות שלי שחלקכם מכיר אותה אז אני לא אפרט עלייה.

זהו.

פורסם

יפה מאוד :xyxthumbs:

אפשרתמונה כללית של המערכת ותיאור? (מקום, מרוצה, סיפור עליה ועל הקניה...)

תודה,

ניצן

לא צילמתי תמונה כללית של המערכת כי החדר שלי בבלאגן נוראי ;D

רכשתי אותה ב Z-MAX, זה בבנין טויוטה בתל אביב. סה"כ מקום מקצועי, מה שגם אח שלי קצת מכיר אותם אז המחיר היה לא רע בכלל

אחרי שעשיתי סיבוב בכמה חנויות ושמעתי כמה רמקולים החלטתי ללכת על הפולק. הטעות שעשיתי, הייתה שקניתי רסיבר ק"ב במקום מגבר סטריאו (בזמנו חשבתי שאני ישדרג לק"ב)....אבל סה"כ אני מרוצה מהצליל,אבל קח בשחבון שלפני זה שמעתי ממערכת מיני סטריאו מעפנה של סוני

פורסם
  • מחבר

את האמת נורא מסקרן אותי איך היא נראית אתה יכול בבקשה לסדר ולצלם? ;D

אז ככה המערכת שלי לא כלכך מרשימה כמו של אנטולי או חברה אחרים כאן אבל לסטודנט תפרן שאין לו זמן לעבוד היא בסדר. אומנם לא כך היה הדבר בעבר, היתה לי מערכת סטראו רצינית יותר (עליה אני לא אפרט כי היא כבר לא אצלי) אך כשעברתי מסטראו לקולנוע קצת היתפקשש לי אז צריך להיסתפק בדברים האלו.

רמקולים: storm. סט קולנוע מהראשונים שנמכרו. היה הרבה זמן במחסן ועשה עלייה לחדר כי לא היה כסף :-[

רסיבר:denon 1906 סך הכל אני אוהב אותו, דבר אחד שלי מפריע זה שאין בו מצב direct אמיתי אבל בקטנה אני כמעט ולא משתמש בו לסטראו ובק"ב הוא בסדר.

DVD: toshiba sd-210e אמין כמו תנור עץ היתי מחליף אותו אבל הוא לא רוצה להיתקלקל. עלה לי 1200 שקל בזמנו :kopfpatsch: מי ידע אז שדיוידי יעלה 50 שקל לקילו.

זהו.

אתה יכול בבקשה להביא תמונות? :P
פורסם

את האמת נורא מסקרן אותי איך היא נראית אתה יכול בבקשה לסדר ולצלם? P

מצטער אני לא יכול, החדר קטן מדיי המצלמה לא תופסת את כל החלקים

מה אתה מחפש לראות?

פורסם
  • מחבר

מצטער אני לא יכול, החדר קטן מדיי המצלמה לא תופסת את כל החלקים

מה אתה מחפש לראות?

זה נשמע כאילו אני איזה בני סלע אז לא!

בסך הכל רציתי לראות איך הרמקולים מסודרים בחדר.

אבל אם איפשר אז לא נרוא חוץ מזה זכותך לא לצלם.

פורסם

זהו.

יש בו. EXT IN. סך הכל צריך לחבר כניסה אנאלוגית ל-pre שלו וזהו. אצלי זה עובד ככה עם ה-Zhaolu. זה עוקף את המעגלים המפגרים של ה-DSP וה-ADC וה-DAC וזה פותח את הצליל פלאים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

זהו.

יש גם חלק שלא מכיר את האוזניות...

תפרט בבקשה.

פורסם

זה נשמע כאילו אני איזה בני סלע אז לא!

בסך הכל רציתי לראות איך הרמקולים מסודרים בחדר.

אבל אם איפשר אז לא נרוא חוץ מזה זכותך לא לצלם.

חחחחחחחח

זה ברוח טובה, תאמין לי שאם הייתי יכול הייתי מצלם, פשוט עניין אותי מה חיפשת לראות

ואם אתה מעוניין, אתה מוזמן לראות בעיניים ואולי גם לשמוע קצת כדי לקבל חוות דעת :)

פורסם
  • מחבר

כל הפורום הוא ברוח טובה! (אני מקווה ;D)

ואני רוצה שגם הת'רד הזה ובעיקר זה יהיה גם ברוח טוב :P

טוב סבבה אם תוכל מתישהו לצלם אז נודה לך אבל כמובן שלא חייב ;)

פורסם

Natim9' איך הRTI 4 ? אני חושב על RTI6 למרות שלא יצא לי להאזין להם עדיין, והרגע קיבלתי את ה-DENONAVR1907 ובנתיים אני רק נהנה :D לא יצא לבדוק עד הסוף אבל ממה שיצא אז כיף חיים :) הלכת על SETUP אוטומטי או שסידרת לבד ? אם אפשר בכלל..

פורסם
  • מחבר

תתחדש :xyxthumbs:

אבל זה לא המקום לזה ואם אתה רוצה לשוחח איתו על זה אז או בפרטי או תפתח ת'רד :xyxthumbs:

ובאמת לא מתוך רצון לקנות סר התרשמות כללית מהמערכת.

תודה,

ניצן

פורסם

Natim9' איך הRTI 4 ? אני חושב על RTI6 למרות שלא יצא לי להאזין להם עדיין, והרגע קיבלתי את ה-DENONAVR1907 ובנתיים אני רק נהנה :D לא יצא לבדוק עד הסוף אבל ממה שיצא אז כיף חיים :) הלכת על SETUP אוטומטי או שסידרת לבד ? אם אפשר בכלל..

איך הRTI4? אני מרוצה...לא בעיה לשמוע אותם, יש כמעט בכל חנות נורמלית מוצרים של פולק

פורסם

תמונות לפי הבקשה.

http://picasaweb.google.com/slava.zhuk/Head

ואנטולי אני יודע על מה אתה מדבר כבר דיברנו על זה.

לניצן יש גם את התמונות של מערכת אוזניות שלי שם, אם אתה רוצה שאפרט אני אפרט.

המקור REALTEK AC850 כרגע.

פורסם
  • מחבר

אם אפשר לפרט אז נשמח מאוד :xyxthumbs:

בכל מקרה מערכת יפה מאוד :xyxthumbs:

המעמד לאוזניות נראה נחמד מאוד! בנית לבד?

איזה אוזניות אלו האוזניות כפתור האלו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים