עבור לתוכן

ת'רד המערכות הגדול!- איך המערכת שלכם נראית?

Featured Replies

• תגובות 96
  • צפיות 9.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עמית, ו-nizzan7, תפסיקו שתיכם עם השטויות. שניכם רושמים המון ספאם, וזו בדיוק הסיבה שלא רציתי בכלל שיהיה דיון שכזה. אני אבקש מגיא שיעשה פה קצת סדר (מה שאומר שכל ההודעות שלכם יילכו לפח), אבל גיא לא משועמם, ויש לו מה לעשות בחיים. מה שאומר שאם הספאם ימשיך, הדיון יינעל. אז חבל שסתם תהרסו לכולם. אם אין לכם תמונות לפרסם, אל תגיבו שטויות. ולא, אין סיבה להגיב להודעה הזו.

עריכה: תודה לגיא על הסדר בדיון. כמו שהוא אמר, הבא שיעשה שטויות יחטוף אזהרה. למי שלא מכיר את חוקי הפורום, זה אומר שהדיון הזה יינהל.

Anatoli.

פורסם

עמית, ו-nizzan7, תפסיקו שתיכם עם השטויות. שניכם רושמים המון ספאם, וזו בדיוק הסיבה שלא רציתי בכלל שיהיה דיון שכזה. אני אבקש מגיא שיעשה פה קצת סדר (מה שאומר שכל ההודעות שלכם יילכו לפח), אבל גיא לא משועמם, ויש לו מה לעשות בחיים. מה שאומר שאם הספאם ימשיך, הדיון יינעל. אז חבל שסתם תהרסו לכולם. אם אין לכם תמונות לפרסם, אל תגיבו שטויות. ולא, אין סיבה להגיב להודעה הזו.

Anatoli.

לאיש יש נקודה.

הספאם נמחק, אתם רוצים להמשיך להתווכח, בכיף- בפרטי. הבא שחורג מהנושא, כלומר המערכות שלכם, חוטף אזהרה.

פורסם

הנה שלי

התיאור ב'מפרט מחשב'

אין סאב כי השקעתי בעיקר ברסיבר והקדמיים- ממש אחלה רמקולים

גם הסנטר נחמד והיה ממש זול כיד שניה

4caa2e272d6c8f8848fee7b078cb8e25.th.jpg

4ab95910255949d06ce39882f1c92469.th.jpg

978e2d3adc5d6d3cd2343573bb9ba422.th.jpg

a7c1f238ba0c1a5e416ebb1f1ba29930.th.jpg

45cb2a8dae66ec65613eed2c171beb49.th.jpg

Images Hosting - PicTiger

פורסם

נחמד .. איזה מגבר מגביר את כל העניין ?

פורסם
  • מחבר

תגיד גיא מה יש לך?

הכוונה היא למערכת וטעות שלי בניסוח!

והכל מקרה יאללה תגיבו!

ועכשיו גיא איזה מערכת יש לך?

פורסם

האזהרה בוטלה, מתנצל על הטעות.

אני משתמש ב-X530 של לוג'יטק למשחקים וסרטים, המערכת מחוברת לאאודיג'י 1.

למוזיקה יש לי את ה-ATH-A900 של Audio Technica לבית ו-CX300 לחוץ [על Cowon A2].

פורסם

אנאטולי אני רואה שכל הרמקולים שלך MADE IN ISRAEL, אומגה באמת מספקים את המחיר שהם לוקחים ? וסתם מעניין לדעת, הם משווקים גם לחו"ל ? איך הולך להם במחירות לחול ? מצליחים כמו MOREL ?

פורסם
  • מחבר

אנאטולי אני רואה שכל הרמקולים שלך MADE IN ISRAEL, אומגה באמת מספקים את המחיר שהם לוקחים ? וסתם מעניין לדעת, הם משווקים גם לחו"ל ? איך הולך להם במחירות לחול ? מצליחים כמו MOREL ?

אומנם לדעה של אנאטולי על הרמקולים זה המקום אבל לא הצלחות של מורל ואומגה זה בהחלט לא!

האזהרה בוטלה, מתנצל על הטעות.

אני משתמש ב-X530 של לוג'יטק למשחקים וסרטים, המערכת מחוברת לאאודיג'י 1.

למוזיקה יש לי את ה-ATH-A900 של Audio Technica לבית ו-CX300 לחוץ [על Cowon A2].

יש דעה?

משהו?

פורסם

הרמקולים שלי מיוצרים בישראל ואני גאה מאוד בעובדה הזו. זה שאני יכול לבוא למפעל ולבקש שיעשו לי רמקול לפי הזמנה מיוחדת (כמו שעשיתי שלשום לדוגמא) זה משהו שאין בשום מקום כמעט. זה שהם מוכרים במחירים שהם פחות מחצי ממחיר של משהו דומה ברמה שמיוצר בחו"ל זה גם מצוין. הרמקולים שלהם נמכרים בחול בכמות לא קטנה ובמחירים יותר מכפולים מאשר בארץ תחת שם אחר, אך כאן לא המקום לזה. אני מאוד מרוצה. את כל הסיפור שלי אני לא אספר, אבל את השדרוג האחרון אני גן אקצר לכם:

היו לי זוג של Castle Severn MKII. רמקולים טובים מאוד, אבל רציתי יותר. בגלל בעיות של אקוסטיקה חיפשתי מדפי שלא יירד נמוך מדיי בבאס. עברו הרבה רמקולים בחדרי הקט, בינהם ה-Proac Responce 1SC (להזכירכם, כ-14000 שקלים לזוג מדפיים), עברו גם Vienna Acoustics Hydn Grand. הבעלים של הזוג השני הזכיר לי משהו על זה שהוא שידרג את הרמקולים שלו. אז מתוך נימוס שאלתי למה הוא שידרג. הוא אמר לי "אומגה-אודיו". גם עולה לי פחות מחצי, גם נשמע הרבה יותר טוב. אמרתי, וואלה, למה לא חשבתי על זה הפעם הרי כבר יש לי זוג אחוריים שלהם.

נסעתי לשם לשמוע מדפיים. התחלתי עם ה-L7 עברתי על עוד כמה דגמים שלא ממש משווקים בארץ אך נמצאים שם. והבנתי שמדפי לא יספיק לי. אמרתי לו "בחור, עוברים לרצפתיים". התחלתי, הקשבתי, שמעתי הרבה, בסוף לקחתי זוג של 705 משודרג (קרוס יותר מתקדם) במחיר שהוא נמוך משמעותית מזה שהקצבתי לי, והרבה פחות משל כל דבר אחר ששמעתי. עם כל זאת, קיבלתי את הרמקול הטוב ביותר ששמעתי בכל מהלך הבחינה של הרמקולים (ושמעתי עשרות זוגות, ואני מתכוון לזה).

Anatoli.

פורסם

יש להם חנות מפעל כאילו? (לאומגה...)

אפשר קצת פרטים?

-------------------------------------------------------

ה"מערכות" שלי מסתכמות באאקן E199 וATP3...

בעתיד הלא רחוק מידי (שנה :P) אני חושב על הIDOME של אביט או משהו בתקציב דומה

פורסם
  • מחבר

בבקשה-http://www.omega-audio.co.il/HTMLs/Home.aspx

פורסם

Polk audio RTI4

image00002bq0.th.jpg

DENON 2105

image00003nd5.th.jpg

PIONEER 383

image00004io8.th.jpg

POLK PSW202+פלטה של 7.5 קילו (שוקל שידרוג ל15 :))

image00005rb2.th.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים